תודה שהיית עד הגט...

תודה שהיית עד הגט...

הליך הגרושין שלי נמשך כשנתיים, בעצם-אולי החל ביום נישואי... כשהחל הרגשתי הכי רע בעולם-לא דמיינתי מעולם שאגדל ילד רוב הזמן לבד, לא דמיינתי מעולם שאפרק לילד כ"כ מדהים וקטן את התא המשפחתי הכ"כ ראשוני. לא דמיינתי ולא בחרתי- וזה קרה!!! היום, אחרי אחת התקופות הקשות בחיי (אם לא הקשה ביותר) קיבלתי את הגט. הרגשות מעורבים אבל יותר מהכל מתחילה "להתנחל" בחיי תחושה של שלווה, רגיעה וכניסה לשגרה נעימה יותר וקלה יותר. כשההליך היה בעיצומו, עת שחיפשתי "לחזור לחיים", להתחיל ולתקשר עם אנשים אחרים- ברמה האנושית, לגמרי לא ברמה הזוגית, "נכנסתי" לפורום וגיליתי עולם שלם: המון אנשים, המון חוויות-סוג חדש של תקשורת שטרם הכרתי. מיום ליום למדתי את הכללים, זיהיתי את ה"דיירים הקבועים" וקלטתי בינהם גם אותך. יומיים לפני הדיון הראשון ברבנות נוצר ביננו קשר ראשוני במסרים ומאז- אין לי מושג מה הייתי עושה בלעדיך! היום, כשאני כבר גרושה כמה שעות... רוצה יותר מהכל להודות לך על שהיית שם עבורי, תמכת, יעצת, הרגעת ובעיקר-היית אתה והיית הכי מקסים בעולם! אני בטוחה שתזהה אותי עפ"י התוכן והשם- לקחתי אותו ממך... תודה איש יקר! התגרשתי היום-הסתיים פרק, אבל ביננו זה רק מתחיל...

Rinattt

New member
../images/Emo13.gif

סוף... עם התחלה חדשה... שימשיך עם המון חיוכים אור ואהבה...
בהצלחה

../images/Emo23.gif יעלת חן...../images/Emo140.gif

דייר קבוע...כבר לא כל כך...(בטח יש ששמחים..) בזכותך מלא לי..יפה לי...לא רוצה או צריך הרבה מעבר אין לך מושג מה היית עושה בלעדיי..אין לי אני מושג איך הדברים שלימדת אותי נסתרו מעיני עד היום..איך לא ידעתי שה
אמור לעבוד ככה..איך לא ידעתי ש
אמור להיות כזה איך
אמורה להרעיד ככה איך חיוך ממיס במהירות האור לא יודע מה יהיה מחר או בעוד שנה (מקווה בסתר הלב) אבל יודע שאת התשובה
והוא אמר אותה במילים יפות משלי.. שנינו יום ולילה סובבים ללא לאות זה מזה באים וזה אל זה שבים כמו צבעי הקשת עוד נקשור ענן בחוט ונאמר לו שמע באים ימים טובים את ואני... את ואני... את ואני, את ואני, כן את ואני, את ואני, את ואני, כן שלמה ארצי אוהב אותך..

אני שמח שאתה לא פה...../images/Emo9.gif

ועוד יותר שמח שזו הסיבה להעדרותך.. ידידי.. מאחל לך עוד הרבה ימים של "לא להיות פה"... המון ימים של שמחה.. המון ימים של אושר.. והמון המון ימים של אור ואהבה. שלא ייגמר לכם. ואל תשכח מידי פעם להציץ..

מיום ליום

יודע בבירור שניק שלך תואם אותך להפליא!!! שמייח מאוד שאתה פה קורא כותב ומגיב בלי קשר לתפוצה...נשבע ומקום כזה בגלל ולמרות מה שיש פה ומה שאין אף פעם לא אשכח וחושב שאהיה פה עוד הרבה הרבה. תודה על המילים איש יקר
מותר נכון...

shir61

New member
מתן בסתר...

מאד מענין שגברים מגיבים אליך פה- גלוי ונשים- מאד "תומכות" ו"מיעצות" בסתר... כמה כייף למצוא "אנשים טובים באמצע הדרך..." לא זקוקה לעצות ולא לאזהרות... תודה בכל מקרה-אין לי ספק שהכוונות "טהורות"...

שיהיה לך רק בהצלחה...

כיוון שאני אישה וכבר הפכתי היום לגבר פעם אחת... עדיין משחררת את החזה מהבוקר (המבינה תבין) שתהנו, שתפרו אחת את השני והכי חשוב שתשכילו להתרכז רק בטוב שבחיים, בהנאות הקטנות שמעצימות אותנו, שנותנות את הכוח... והכוח נבנה רק מטוב.. אז את כל הרע, התככנות... דלגי מעליו והמשיכו הלאה. תמיד יהיו נשמות טובות... תמיד תהיינה מייעצות... את זו שבוחרת בתגובותיך אם להפרות אותן או להשמידן. אז מכל הלב, בשעה טובה לרגל קבלת הגט ויותר מכך מזל טוב ובהצלחה לזוגיות שתיבנה בניכם.

בבקשה...

בפעם הבאה לא להגביל את מין המשיבים... תני צ'אנס גם לנשים... למדתי אפילו להחליף נורה, להשתמש במברגה חשמלית... לכוון את הפטיש למסמר... ושעווה - זו המומחיות שלי, יש לי בה יותר ניסיון מלרוב הגברים פה.

pdan

New member
../images/Emo24.gifמאחל לך טוב בריבוע!הסיבה...

שהחלטי לכתוב גם על מה שעבר עליי היום הייתה אחרי שקראתי את הסוף המשמח שלך אושר מלא לחייך!

../images/Emo65.gifלפולקי

לפולקי יום הולדת והשימחה רבה ככה עברה לה עוד שנה והשימחה רבה הילד בן 25 והמסיבה גדולה כך
ו
ותיהיה צעיר לרוב

למעלה