תודה, שבולת...

תודה, שבולת...

משפט בחתימה המופלא שלך מלבלב לי בסער הימים האחרונים.

בת לילית היקרה

אני זוכרת היטב את הדברים שכתבת כאן אחרי הפיגוע בחיפה, ואני מניחה שעל זה נסבו דברייך. כשכתבת אז לא הגבתי, לא כי לא היה לי אכפת, אלא דווקא ההפך מכך. חששתי שכל מה שאומַר יהיה קטן מלהביע את התחושות. המילים שבחתימה הן לא שלי, ואני מודה שבחרתי בהן ברגע מסוים בלי להשקיע בכך מחשבה עמוקה. אני שמחה (אם אפשר להשתמש בביטוי הזה) שמצאת במילים הללו דבר שידבר אל ליבך. אני מצרפת כאן את השיר במלואו. ראשית למען האמת הספרותית של הכותבת, ושנית כי אני חושבת שאולי תמצאי בהן עוד משהו שירי אהב"ה - לאה גולדברג (השיר הראשון מבין שניים במחזור זה) אַשְׁרֵי שֶחִיוּכָם לִבְלֵב בַּסַּעַר כְּאוֹר כּוֹכָב עַל קֶצֶף מִשְׁבָּרִים, אַשְׁרֵי הַנִּפְגָּשִׁים בְּיוֹם הַצַּעַר וְחֶדְוָתָם קוֹרְנָה בַּמִּסְתָּרִים. אַשְׁרֵי הַבָּא בְּיוֹם הַתַּמְרוּרִים וּמְאוֹרוֹ הָיָה מָאוֹר לָרֵעַ, אַשְׁרֵי אַהֲבָתֵנוּ בְּיִסּוּרֶיהָ, שֶׁהִיא עַצְמָהּ הַגְּמוּל לַיִּסּוּרִים אַשְׁרַי, אַשְׁרַי אֲשֶׁר בְּכַף יָדִי זָכִיתִי לְחַמֵּם אֶצְבְּעוֹתֶיךָ יוֹם בּוֹ מוֹתִי הוֹפִיעַ כְּנֶגְדִי, וְזִיק אֶחָד מִזֹּהַר מַבָּטֶיךָ אֶל מַחֲשַׁכַּי נָשָׂאתִי כַּעֲדִי אהבה, חיוך וחום – זה מה שאנחנו יכולים להציע ליקירינו בעת צערם

אם כבר - שאלה למנהלים

לפני כמה ימים הבאתי כאן את המילים של השיר "תקופות השנה" (הרוח נושבת בחריגים) וההודעה נמחקה. הנחתי שזה בגלל הפרת זכויות יוצרים או שטות כגון זו. האמנם? מה המדיניות?

גרי רשף

New member
כנראה תקלה../images/Emo4.gif

לא נמחקה שום הודעה שלך וכנראה שמדובר באי הבנה: אני לא מחקתי (אני המנהל הפעיל היחידי כרגע), ולא מצאתי שום הודעה מחוקה שלך ברשימת ההודעות המחוקות. כנראה שחלה תקלה בעת שליחתה או משהו כזה. לעיתים נדירות נמחקות כאן הודעות שלא מסיבות טכניות, וגם אז נהוג לעדכן את כותב ההודעה לגבי הסיבה. לעצם העניין- פירסום מילות שירים אינו אסור. פורמלית יש כאן הפרה לכאורה של זכויות היוצרים, אולם הדבר לא נעשה למטרות רווח, וכשיוריק בן-דוד (מנכ"ל אקו"ם) התארח באחד מפורומי המוזיקה ונשאל על כך (פירסום מילות שירים בפורומים) הוא נתן לזה אישור בעל פה.

ההודעה לא נמחקה

אני מצאתי אותה כאן. כנראה שמדובר במפלצת ההודעות של תפוז, שמדי פעם ובאופן אקראי לא נותנת להודעות להתפרסם בפורום אבל שומרת אותן בארכיון.

../images/Emo39.gif

אכן, דיבר עד מאד אל לבי, ואמצתיהו אליו בחום ובתודה. חודשים עברו מאז פתחתי לאחרונה ספר מספריה של ל. גולדברג. הנגיעה המדוייקת של השורות הנפלאות האלה בהלך הרוח הנוכחי שלי מחזירה אותי עכשיו אל המילים והשורות שכל כך אהבתי ושמטתי ממני, כמו כמה וכמה דברי אור יפים ואהובים אחרים.

למעלה