תודה רבה!

למבי

New member
תודה רבה!

לכל חברי הפורום - תודה רבה! אמנם אני לא מהמשתתפים כי אני לא מגיעה לקרסוליים שלכם בבישול, אבל השנה ארחתי לליל הסדר (אני חיה בחו"ל). הוצאתי את רב המתכונים מהמאמרים שלכם והיה פשוט נהדר!!! האוכל היה טעים וממש היה סדר נפלא. אז תודה רבה רבה !!!! מזל שהפורום הזה קיים...

ayeletba

New member
תודה בשם הפורום ../images/Emo140.gif וספרי לנו אם

כך - מה הכנת?

למבי

New member
טוב, אז ככה...

היה מרק עוף עם קניידלאך ואטריות תוצרת בית(מהמתכונים של הפורום)... מרכינה ראש בבושה ומתוודה שהגפילטע היה קנוי. חרוסת (מהפורום) היו קציצות כרישה (מהפורום) קיש ברוקולי (מהפורום) קייזלה / קניש (מהפורום) 2 עוגות מצות סלט פירות היה ממש מוצלח, יש לי תמונות אנסה להעלות...

למבי

New member
חרוסת... כל הצילומים הם מהבישול

עצמו אז יש אדים וסירים

למבי

New member
קניידלך (שכחתי לצלם את האטריות

שיצאו פשוט מעולות (אחרי שהבצ' הראשון הושלך בבושה לפח...) באחד המתכונים לא היה כתוב מים והיתה לי עיסה סמיכה ויצאו לי מן קציצות, אח"כ הוצאתי מתכון אחר ובו היה כתוב להוסיף מים לבלילה - יצא פיצוצי!

מיכל63

New member
אפשר לדעת איזה מתכון של איטריות לא

היה טוב ולא הצליח לך? המטעמים שלך נראים שגעון
כל הכבוד

למבי

New member
בודאי - זה במאמרי הפורום:

5 כרישות גדולות (פראסה) 1/2 ק"ג בשר טחון 1 ביצה גדולה 5 כפות פירורי לחם או מצה מלח פלפל שמן לטיגון ההכנה: חותכים את הפראסה לחתיכות בגודל של 10 ס"מ בערך. משתמשים בחלק הלבן בלבד. מרתיחים סיר עם מים ומבשלים את הפראסה עד לריכוך. מסננים מצננים מעט וסוחטים היטב בידיים כמה פעמים. טוחנים את הפראסה במעבד מזון. בקערה מערבבים את הפראסה עם הבשר הטחון, הביצה ופירורי הלחם ומתבלים לפי הטעם במלח ופלפל. יוצרים קציצות ומטגנים בשמן (לא עמוק) הקציצות טעימות גם לאחר יום במקרר ונפלא לאכול אותן גם בסנדביץ'.

m i c h a l i

New member
כדאי ורצוי מאד להזכיר את מקור

המתכון ולתת קרדיט כשצריך (במקרה זה אני) ושמחה שנהנית מהקציצות

למבי

New member
קיש ברוקולי (התמונה מלפני ההשחמה)

אחרי שהוא השחים הוא היה נראה ממש יפה... אני הוספתי גבנ"צ מגוררת מלמעלה למרשם המקורי ולא שמתי בצק (נגמר לי קמח המצה... אז זה היה יותא מאפה ברוקולי אבל היה נפלא)

למבי

New member
בטח! מתכון של סבתא שלי ז"ל...

שאחותי הספיקה לקחת אותו ממנה בזמן! ממש פשוט - שכבות של מצה טבולה ביין קידוש אדום מתוק ומעל רוטב שוקולד שנעשה כך: בסיר (על סיר) 1 חב' שוק מריר, 5 כפות סוכר, 1/2 חב' חמאה / מרגרינה, 2 כפות קקאו, 5 כפות מים. אני מכינה אותה עם הקטנה שלי שאוהבת למרוח את השוקולד (ולקק את רובו כמובן) כך שגם כייף להכין וגם כייף (אפילו יותר) לאכול... תהנו ובהצלחה

למעלה