תודה רבה

omer g

New member
תודה רבה

תודה רבה למועדון יזרעאל על הניווט המענה אבל בעיקר מהנה
תודה לארז אזרחי על הטרמפ לתחרות בבוקר תודה לבועז מורג על הטרמפ חזרה כן ירבו ניווטים כאלו (אולי אני כבר אצליח להיכנס לכושר) ברכות למנצחים להתראות בניווטים הבאים עומר

liorca

New member
היה מאוד קשה אבל מהנה

למרות מה שהוגדר כ- 550 מ טיפוס ומסלול באורך (בבינוני) של 17 ק"מ נראה לי שבפועל המספרים גבוהים בהרבה. היה כייף לפגוש את אושיות הפורום...נתראה בניווט אוהד זך במאי.

ברכות למנצחים

והנה האלוף החדש ישן- ארז אזרחי שהגיע היום גם עם אופניים חדשים.

גדמט

New member
גובה

גובע מצתבר של המסלול הבינוני היה אצלי בידיוק 550 מטר

IlanShacham

New member
אזור מושלם לניווטי אופנים!

היה ממש כיף - המפה מלאה בשבילים לכל הכיוונים שמאפשרים הרבה בחירות מסלול, השבילים הם שבילי יער קסומים, וגם שלחו אותנו לבלות בכמה סינגלים. מצוין! אם יותר בכל זאת להתלונן קצת, אז המפה לוקה בלא מעט אי-דיוקים, בעיקר, אבל לא רק, בתחום שרטוט הצמתים, מה שאילץ אותי לעצור בלא מעט צמתים כדי לוודא שזו אכן הצומת הנכונה מכיוון שזה לא התאים למה שזכרתי מההסתכלות האחרונה במפה. רצוי לעשות סיבוב תיקונים בשטח. תודה רבה למועדון עמק יזרעאל על הניווט המהנה, וברכות לארז על הכיבוש המחודש של הפודיום.

IlanShacham

New member
ויש כבר תוצאות (עם טעות קטנה...)

התוצאות. לא זכור לי מתי לאחרונה היה זמן מנצח של למעלה משעתיים בעילית. ללא ספק תפרנו הרבה... את התוצאה שלי משום מה קיבל בחור בשם נדב בן שטרית - כנראה טעות בהקלדת מספר החבר - המספר שלי הוא 3135, ובטעות נרשם 3139.

omer g

New member
ויש עוד טעות...

לאחר מאמצים רבים הצלחתי להגיע לתחרות ולסיים אותה אך משום מה אני לא מופיע בתוצאות ולי נשאר רק לשאול...האם ישנה קנוניה של המארגנים נגדי? כבר תחרות שניה ששמי לא נמצא או שמנסים לפסול אותי בכוח? תשובה אני אקבל כנארה בטלפון בערב יום טוב עומר

למעלה