תודה רבה!!!!

CHILLY5

New member
אלין שלחה אותי!..צריך ייעוץ

נכנסתי לבלוג של אלין ונכנסתי לאתר שמסביר על הסימפטומים, ואני חושב שיש לי חלק מהסימפטומים, אבל לא ברמה שאני לא יכול לשלוט כי זה קורה לי רק שאני לבד לא ליד אנשים. אני מזיז את הראש ומעוות את הפה(מושך אותו אחורה) וממצמץ. ואני גם יורק הרבה ליד אנשים והעירו לי כבר על זה.זה מן התפרצות כזאת(יצא לי פעם אחת אפילו מקרה קיצוני שקפצתי בזמן השכיבה) אני לא יודע אם זה חמור עד כדי תסמונת טוראט, אולי זה סתאם אי נוחות או חוסר שקט. אני בן 16 וכבר ממזמן אני עושה את זה אבל לא ייחסתי לזה חשיבות. אני לא יודע מה לעשות...כי אני מפחד שזה יחמיר, ואני גם מתבייש לספר את זה להורים(והם בטח יגידו לי שאני פרנואיד). מה לעשות??? בתודה מראש למי שייענה לי. ותודה לאלין

ראשית אל תילחץ-צור קשר עם בת שבע

גרניט יו"ר עמותת א.ס.ט.י 09-7408478 היא מוכנה תמיד לענות על שאלות, ותנחה אותך מה לעשות הלאה. ברוך בואך לפורום המקסים שלנו.

שביק

New member
צילי, צור איתי מחר קשר בטלפון

09-7408478 אשאל אותך מספר שאלות ואראה היכן אני יכולה לעזור לך. הכי חשוב לא להילחץ. ייתכן שהטיפול פשוט וקל ואין צורך להילחץ. אז להשתמע מחר

הלנה

New member
צ'ילי הגעת למקום הנכון ../images/Emo24.gif

בראש הדף יש קישור לאתר של אסט"י ארגון הטוראט... כדאי לעיין בו, אולי תזהה אצלך עוד דברים (ואולי לא!) וכמובן לשוחח עם בת שבע, יו"ר האגודה. בהצלחה, הלנה

צי'לי היקר../images/Emo24.gifברוך הבא חבר!

אני אמרתיח לך שאם תגיע לכאן מאמי אנשים יעזרו לך מאד. מקוה שתעבור איבחון בקרוב, ותדע בדיוק איפה אתה עומד. תודה שהגעת לבלוג שלי, תודה שיש לך קצת יותר מודעות כרגע. תודה לאלוהים שנתן לי את הכוחות להסביר. תודה על היות מה שאתה. יום נעים בהצלחה. אגב, שלחתי לך אתמול בלילה מסר.

CHILLY5

New member
תודה רבה!!!!

אני מופתע לטובה מהפתיחות שלכם! תודה שאתם מקבלים אותי ככה, אני לא לחוץ בזכותכם ואתם אנשים טובים ונפלאים.

למעלה