תודה רבה

תודה רבה ../images/Emo24.gif

תודה על כל התמיכה בתקופה האחרונה. היה קצת קשה, אבל עכשיו הכל מסתדר. בעוד כמה שעות אני אשתכן בפנימיה, ואצא לדרך חדשה (ופחותת אינטרנט
). כשהמחשבים בפנימיה יסודרו (עוד חודשיים בערך), אעדכן גם משם, ולא רק מביה"ס ובסופ"שים
. בסופ"ש הזה נשארים בפנימיה, מה שזורק אותי ישר לשבועיים בלי בית. קצת מלחיץ, אבל נראה לי שאסתדר
. תודה רבה לכם על הכל
.

ixmix

New member
את יכולה תמיד למסור דרכי בטלפון

הודעות, ואני אפרסמן כלשונן. או לגלוש בבי"ס. או לחכות שיסודרו המחשבים בפנימיה. בהצלחה, מגיע לך!

בהצלחה! ../images/Emo20.gif

כשאת ממש רוצה להוציא הנה דברים, את יכולה לכתוב על נייר.

וברוח חיובית זו ../images/Emo13.gif

אבא שלי החליט, בלי שהייתי צריכה להתווכח איתו יותר מאז אתמול, להגיד לסבתא שהוא ואמא שלחו מכתבים והגישו בקשה, והורידו את התשלום ל200 ש"ח
.

האגס 1

New member
קודם כל - משמח לשמוע ../images/Emo13.gif

ונשמע שאבא שלך ירד מהעץ כי אולי הוא הבין שאפילו לשטויות שלו יש גבול. ואולי זה עד הפעם הבאה. אבל טוב שהוא לפחות חסך לך את מסכת הויכוחים המוזרה הזאת. (אגב - החתימה שלך היא בהשראתו?
) בכל אופן - שני איחולים: 1. המון בהצלחה!
2. שהפנימיה תתחבר לאינטרנט!

גנגי

New member
מקווה לראות אותך ביום חמישי

ולשמוח איתך באופן אישי.

../images/Emo24.gif תודה לכולם.

מסתבר, להבנתי, שיש אינטרנט בפנימיה
. ביום חמישי כנראה לא אוכל להגיע למפגש, לצערי. לגבי הפנימיה - ובכן, מכירים את "סקס, סמים, ורוקנרול"? אז זה בערך זה. אבל אני לא חושבת שיש סמים, ובמקום הרוקנרול זה אלכוהול. וסגריות ונרגילות ופורנו. ראיתם פעם חוברת פלייבוי אמיתית? אני כן
. וגם יש קצת אלימות, בצחוק, ולא עלי, אבל זה קצת מלחיץ. לא יודעת, נראה איך אני אסתדר שם. אני כבר אעדכן אתכם. (אולי חייתי בבועה שהעולם מלא ב"ילדים טובים", וזה קצת ניפץ לי אותה...)

../images/Emo57.gif../images/Emo57.gif../images/Emo57.gif

יקירתי, המון בהצלחה! ובקשר לדאגות - תדבקי לאמת שלך. ראית שעד כה זה עבד לך נפלא. אל תעשי דברים שהם לא לרוחך ולחוקי המוסר הפנימיים שלך. אני הסתובבתי כל הנעורים שלי עם אנשים שהשתמשו בסמים ולא נגעתי בזה, מתוך בחירה. הם ידעו שלי הנובלס היה מספיק
שנה טובה

../images/Emo13.gif

ההורים שלי נהיו ממש נחמדים, ודואגים כל הזמן שאני בסדר
. היה אתמול "חינוך מיני" (יש כמה מפגשים, שפספסתי כבר חלק), שזה בעצם שיחה של כל הבנות עם מדריכה, על כל נושא שעולה, והיה נחמד, והכרתי קצת יותר את הבנות, שזה מצוין
.

למעלה