תודה רבה

haadaas

New member
תודה רבה../images/Emo140.gif

לכל חברי הפורום, השבוע נכנסנו לביתינו החדש, ורצינו להודות לכולכם על כל העצות , המחשבות, הרעיונות שלקחנו מהפורום. אמנם לא היינו פעילים אך במהלך כל תהליך הבניה נעזרנו המון במידע מהפורום. בהצלחה רבה לכל הבונים, מאחלים לכם שיהיה לכם תהליך כייפי כמו שלנו היה. חג חירות שמח לכולם.
 
שיהיה בשעה טובה...! מה הטיפ שהכי עוזר בלהפוך

את זה לתהליך כיפי? אנחנו בנתיים בשלב התוכניות על הנייר ועדיין כיף לנו... איך לשמר את הכיף שבתהליך?
 

צימעס

New member
אני לא מאמינה שזה יכול להיות "כיף" לאורך כל

הדרך. (מותר לי? גם אני נעזרתי, גם אנחנו לא מזמן נכנסנו) זה יכול להיות מענין, מלמד, מחכים, מרתק, מלהיב, מרגש, משמח, (לא כולם בו זמנית!) וזה בא יחד עם ציפיה (עם או בלי סבלנות), כעס (אלא אם אתה מין מהטמה גאנדי כזה), אכזבות (אלא אם אתה נטול ציפיות), פשרות (בין הרצונות למציאות או בין הרצונות לרצונות אחרים) וכו' וכו'. כל אלה לא בהכרח רגשות רעים, ולא בהכרח רגעים קשים, אבל המילה "כיף" משטיחה את הענין הכל כך מורכב הזה - טכנית ורגשית. בכל זאת, אם אני צריכה לתת עצה אחת למי שבונה בית - היא תהיה העזרו במפקח בניה, ויפה שעה אחת קודם.
 

A C D

New member
אנחנו נכנסים בשבוע הבא

ואני מסכימה עם כל מילה ובעיקר עם השורה התחתונה. זה לא שהמפקח חוסך הגעה יומיומית לבית או ריצות וכאבי ראש, אבל הוא מנחה ומסייע לכל אורך הדרך, מביא בעלי מקצוע שמחוייבים אליו וההתעסקות שלנו איתם כמעט אפסית, מכיר אותנו ואת ההעדפות שלנו ופועל על פיהם ועוד. המפקח שלנו עשה עבודה טובה מאוד בסך הכל וזה ניכר בבית וגם כלכלית (לא סמכנו עליו בעיניים עצומות ועל כל הצעת מחיר שלו הבאנו שתיים משלנו ותמיד תמיד שלו היו זולות משמעותית, עם אנשי מקצוע מעולים ואמינים). בהצלחה, איילה.
 

משאושה

New member
תני דוגמא

למשהו\הם שלקחת מהפורום וחסך לך . מזל טוב וחז שמח
 
למעלה