תודה רבה ל-jif וים גם למנופית ועציון!!!
מ מנופ New member 15/10/03 #2 תודה לגיפ בעלה ושחר המתוקה נויה, החבר'ה שלך מקסימים, אחד אחד, וגם לך לא חסר. ג'יפ עציון ונויה, אנחנו נהננו מאוד. שניפגש בשמחות. מנופית
תודה לגיפ בעלה ושחר המתוקה נויה, החבר'ה שלך מקסימים, אחד אחד, וגם לך לא חסר. ג'יפ עציון ונויה, אנחנו נהננו מאוד. שניפגש בשמחות. מנופית
נ נויה של 4 New member 15/10/03 #8 thanks... ועוד לא ראית את הכי מקסים, שהיה חולה... והיום, גם הוא בבית - יש חגיגה!! הילדים שלך מקסימים בעצמם!! איך היתה הנסיעה חזרה?
thanks... ועוד לא ראית את הכי מקסים, שהיה חולה... והיום, גם הוא בבית - יש חגיגה!! הילדים שלך מקסימים בעצמם!! איך היתה הנסיעה חזרה?
מ מנופ New member 15/10/03 #12 הנסיעה חזרה? עברה מהר מאוד, מת"א (מסוף 2000) עד נהריה, שעה ו 3/4. יותר מהר מנסיעה ברכב. הילדים ישנו וגם אנחנו נחנו וזהו. התחלנו יום חדש בלי בעיות מיוחדות.
הנסיעה חזרה? עברה מהר מאוד, מת"א (מסוף 2000) עד נהריה, שעה ו 3/4. יותר מהר מנסיעה ברכב. הילדים ישנו וגם אנחנו נחנו וזהו. התחלנו יום חדש בלי בעיות מיוחדות.
נ נטלי של דורון ויהונת New member 15/10/03 #4 מה זה פה ? סודות בחברה ??? מיד לשתף !!! סתם סתם - בוקר טוב - ג'יפ אני שולחת לך מסר...
מ מנופ New member 15/10/03 #5 לא סודות בכלל פשוט ארגנו לעצמינו מפגש קטן ומצומצם בסוכה של ג'יפ. זה הכל. יש לך מושג מה קורה עם סיגל? השארתי לה הודעה במשיבון בבית והיא לא הגיבה. תמסרי לה ד"ש ממני.
לא סודות בכלל פשוט ארגנו לעצמינו מפגש קטן ומצומצם בסוכה של ג'יפ. זה הכל. יש לך מושג מה קורה עם סיגל? השארתי לה הודעה במשיבון בבית והיא לא הגיבה. תמסרי לה ד"ש ממני.
ש שש שבע New member 15/10/03 #6 סיגל בסדר דיברתי איתה אתמול, "סידרה" לעצמה אישפוז קטן לביקורת ובדיקות בגלל חלבון גבוה בשתן. יום טוב לכולם
סיגל בסדר דיברתי איתה אתמול, "סידרה" לעצמה אישפוז קטן לביקורת ובדיקות בגלל חלבון גבוה בשתן. יום טוב לכולם
מ מנופ New member 15/10/03 #7 אירגנה לעצמה חופשה של 4 כוכבים כנראה שנגמרו החדרים הפנויים במלונות. את לא ירדת לאילת בסוף? תמסרי לה את אהבתי ושתרגיש טוב
אירגנה לעצמה חופשה של 4 כוכבים כנראה שנגמרו החדרים הפנויים במלונות. את לא ירדת לאילת בסוף? תמסרי לה את אהבתי ושתרגיש טוב
נ נטלי של דורון ויהונת New member 15/10/03 #14 מה זה צריך להיות ? רק אתמול דיברתי איתה בבוקר וקבענו לערב - אבל היו לי אורחים בלתי צפויים איזה פדיחות לא ידעתי שאישפזו אותה - היום אנחנו נוסעים ... טוב אני אדבר איתה ואמסור ד"ש .. מתגעגעת מעכשיו ביי
מה זה צריך להיות ? רק אתמול דיברתי איתה בבוקר וקבענו לערב - אבל היו לי אורחים בלתי צפויים איזה פדיחות לא ידעתי שאישפזו אותה - היום אנחנו נוסעים ... טוב אני אדבר איתה ואמסור ד"ש .. מתגעגעת מעכשיו ביי