תודה רבה ל.....

תודה רבה ל......./images/Emo124.gif

תודה לעופר ותומר על ארגון הערב המדהים, של תחרות סרטוני הצניחה מס 1 בפארדייב. תודה לפארדייב על האירוח ומזל טוב ליום הולדת 3. אני לא יודע מה עם שאר החבר'ה,אבל אני מאוד נהנתי. תעקבו אחר גלריית התמונות שלנו,תמונות מהאירוע בקרוב!!! כל מי שלא היה החמיץ !!!!!!!!!!!! שמיים כחולים. ועוד אירועים מוצלחים. אופיר

magdiel

New member
היה ג ד ו ל !!!

תודה רבה לכל מי שטרח ועמל על הפקת האירוע!!! היום היה אחד הימים המוצלחים ותחרות הסרטים הראשונה היתה ענקית. כל הכבוד לכל מי ששיתף פעולה והכין סרטים. הערב נתן הזדמנות גם לאנשים שלא צונחים להציץ אל הספורט ולחוות את ההווי של הספורט. אני מקווה שבעתיד יהיו עוד ערבים מסוג זה. מגדיאל

OhadNir

New member
ענקים!!!

1. עומר ותופר- על הארגון. 2. זיו ואיתי- על הסרט הקורע. 3. ענבר זמיר- על קיבולת אלכוהול. ס ח ת י ן ע ל כ ו ל כ ם!! נ.ב. לדן, ..
כן תזכה לשנה הבאה..

bennymi

New member
היה פשוט ע-נ-ק ../images/Emo47.gif

תומר עופר וכל מי שהפיק את האירוע המדהים פשוט אין מילים .. האוכל האלכוהול והסרטים פשוט שילוב מנצח ..(אני לפחות למדתי לקח ובשנה הבאה אני מגיע עם שק"ש ... להנות עם כולם עד אור הבוקר
..) נ.ב. אם יהיה אפשר להעלות את הסרטים לאינטרנט זה יהיה פשוט אדיר (שנוכל להנות ולצחוק שוב ..) (רק הערה קטנה לשנה הבאה, אולי יהיה כדאי לקצר קצת את אורך סירטוני התחרות ...)

ושוב תודה ../images/Emo41.gif

כן, אני יודעת שאני לא מקורית אבל גם אני רוצה להודות לעופר ונועם ולפראדייב ולכל מי שהגיע (וגם נשאר בסופו של דבר עד אור הבוקר) על האירוע המד-הים שהיה אתמול במועדון. מי ייתן וירבו ארועים כאלה. וכמובן - תודה גדולה ו
לצביקה מעוז על הסרט....
עדי.

noamk

New member
תיקון טעות

כל הקרדיטים בעיקר לעופר ו תומר. אני לא תרמתי במאום..... ותודה אחת לאנשים שכמעט נשכחו, ועשו הרבה מהצד: בועז ניסן ואור, שעמלו קשות על האוכל, ולדעתי אפילו לא ראו את הסרטים עצמם.....

yanivw

New member
ערב מדהים ../images/Emo65.gif

תודה רבה לכל מי שתרם להצלחת הערב הנהדר (הרשימה ארוכה מאד....) תודה רבה לכולם על ערב מקסים ומהנה ! מזל טוב לפרדייב! לחיים

למעלה