תודה רבה לכם!!!

תודה רבה לכם!!!

אני מודה לכם על זה שעניתם לי אני בטוח שיהיה כיף אני מתחיל עכשיו בחנוכה להתנדב בתחנה במודיעין אבל אני משער שאני יעבור ללוד מפני ששם יש יותר אקשן אבל יש לי עוד שאלה אחת איזה מקרים יש בדרגת סיכון 1-2 לנו אמרו שעד דרגת סיכון 4 אנחנו יכולים לצאת אני רוצה לדעת מה זה כל דרגה בברכה: אסף הראל מודיעין

BoSco

New member
אסף....

לא יודע אם אתה זוכר אותי אבל אני רועי מ-יא גם הולך להיות מתנדב במודיעין.... אם אתה היית מתי שאני הייתי עם גיא בראיונות אז אתה בטח זוכר את הילד עם המדיי משטרה- זה הייתי אני.... אם יש לך שאלה כלשהי אתה תמיד מוזמן לפנות לפורום שלנו כן לצופי אש איילון יש פורום בכתובת: www.102-ayalon.net גם גיא שם..... דרגה 1 זה מקרים ממש קלים ו 4 זה כבר נראה לי אירוע רב נפגעים אבל מה איתך תהייה איתנו בתחנה ככה עם כולם נכון שבלוד יש אקשן אבל לך תדע החורף מתקרב ואיתו גם תאונות לצערינו

אסף שלום

עד שבוע מתחיל הקורס תאמין לי אתה בסוף הקורס תענה על כל השאלות כאן
גיא

BoSco

New member
היי גיא, ערב טוב....

הייתי חייב להגיד את זה שוב....

שלום לך אסף......

דרגת סיכון 1 זה אירועם מאוד קטנים כמו חייגן (למרות שלעיתים יכול להית מסוכן) כתם שמן וכו´ דרגת סיכון 2 זה אירועים בסדר גודל של שריפות קוצים פתיחת מעלית שריפת פח אשפה(צפרדע) דרגת סיכון 3 זה אירועים כמו שריפות דירה ללא נפגעים תאונות דרכים ללא נפגעים דרגת סיכון 4 זה אירוע רב נפגעים או עם לחודים כמו פיגוע שריפות דירה עם לכודים וכו´....

למעלה