תודה רבה לכולם!!!!

OriWinokur

New member
תודה רבה לכולם!!!!

קולולוש מודה לכל החברים שליוו אותנו השבוע בחיפה ותל אביב- הייתם קהל נפלא!!! ההופעות הבאות: 27.4.05- יום רביעי- 24:00 פסטיבל בומבמלה במת רוק ניצנים - הופעה מפציצה על חוף הים!!! 7.5.05- מוצ"ש 21:30 - תאטרון המעבדה - אחרי מספר הופעות בבר קולולוש עוברים להופיע באולם המושקע של המעבדה!! זוהי הופעה ראשונה בירושלים אחרי הפסקה של יותר מחודש!! יהיו מוסיקאים אורחים , VJ ליאור גוטריימן , DJ דקל חברוני , והפתעה גדולה בדמות נגן חדש בהרכב...... 8.5.05 יום ראשון - 24:00 - אברקסס - תל-אביב . הופעה מטורפת בבר הכי IN בתל אביב. אם מכבי לוקחים את האליפות באותו יום צפויה שימחה כפולה ומכופלת!! בקרוב....קריות , באר-שבע ועוד..... WWW.COOLOOLOOSH.COM

SlyStone

New member
היי, אורי...

תשמע, אני חייב להגיד שהיה פשוט ענק בג'ה-פאן!!! ממש ממש נהנתי! רשמתי גם תגובה באשכול שם למטה... ואני אבוא גם לראות אתכם בבומבמלה...

SlyStone

New member
היי, אורי...

תשמע, אני חייב להגיד שהיה פשוט ענק בג'ה-פאן!!! ממש ממש נהנתי! רשמתי גם תגובה באשכול שם למטה... ואני אבוא גם לראות אתכם בבומבמלה...

OriWinokur

New member
תודה רבה!!

תודה גבר אני שמח שנהנת! אתה באמת צודק שיהיה יותר ראפ באלבום הבא אבל חוץ מזה תהיה גם יותר שירה גם של יובל הגיטריסט וגם של עוד זמרת שבנתיים היא הפתעה.... אם השיר שדיברת עליו הוא מה שאני חושב אז זה JUST WON'T STOP שזה קטע עם הרבה השפעה מזרחית....זה באמת קטע טוב ונראה לי שתוך כמה חודשים הוא יצא בסינגל.... PEACE

SlyStone

New member
לא, לא הקטע התורכי הזה...

גם הוא מצוין... (טוב, כל הקטעים מצוינים...) אני מדבר על משהו כזה: The Sound... The Body... אממ... שיט, לא זוכר את השורה האחרונה...

OriWinokur

New member
נראה לי

נראה לי שאתה מדבר על קטע שאנחנו משתמשים בביס ליין של רד סנפר...אתה מדבר על קטע מאוד קופצני שהיה אחד לפני האחרון ??

SlyStone

New member
אוליי

הוא מאד קופצני... לא יודע מה זה "רד סנפר"... יכול להיות שהוא היה לפני האחרון. אני זוכר שהוא היה בין האחרונים.

OriWinokur

New member
כדי לך מאוד

להכיר את RED SNAPPER אולי הלהקה הכי מגניבה בעולם!! האלבום שלהם MAKING BONES הוא מופת לדורות!!!

אני מת כבר להגיע להופעה

להתרשם (מה שבטוח יקרה) ולקנות את האלבום (בכמה אתם מוכרים אותו בהופעות?) צפו לראות אותי במעבדה (רק תדאגו לשים כאן תזכורת יום-יומיים לפני). שיבה

OriWinokur

New member
תשובה

בהופעה במעבדה האלבום ימכר במחיר מיוחד מאוד מאוד - 30 שקל!!!! האלבום נמצא גם בחנויות אבל עולה 40 ותהיה בטוח שהפורום יהיה מלא בהודעות על ההופעות הקרובות....

parnar

New member
טוב יש לי דילמה

לבוא לראות את קולולוש או לראות את מכבי ואורי מאוד רציתי לבוא להופעה, אבל אף אחד לא רצה לבוא איתי ונסיעות יעלו לי יותר מכרטיס להופעה עצמה :'(

SlyStone

New member
קולולוש!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

תבקש שיקליטו לך את מכבי או משהו... את קולולוש לא מקליטים live...

OriWinokur

New member
ההופעה אחרי המשחק!!

חברים ההופעה באברקסס תתחיל אחרי המשחק בשעה 24:00 חשוב אבל לציין שיש שם בטח הגבלת גיל כי זה ממש פאב כזה...אז תבדקו את הנושא... ודרך אגב דווקא יש כמה בוטלגים מהופעות...בקרוב יהיו כמה קטעים מהופעות להורדה באתר!!!

SlyStone

New member
הבנתי שדיברת עם אסף...

אז אני חבר שלו, הייתי איתו בהופעה. חחח... עולם קטן...

למעלה