תודה רבה לך ....

s a h a r1

New member
תודה רבה לך ....

מכבי חיפההההההההההההההההההההההההההההההה אנחנו אוהבים אותךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךך

חחחחח יששששש...

אוהדי בית"ר עכשיו יבואו ויגידו "העיקר האליפות שלנו" סוף סוף חיפה נקמה בבית"ר והעיפה אותה...חלום דאבל הלך ונגוז

איך אני תמיד אומר? אה כן:

כדורגל ישראלי? חאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאר טה . טה .

התמונה הזאת לא צולמה בשיא

אני ראיתי כשהיה מעל 500 אצל שרית ומעל 200 אצל מוזססססססססס (מבוקש בשמיים) כפרה עליו. לא ידעתי יש דבר כזה חדר המתנה חחחחחחחחחחחחחחח. שעה חיפשתי את המתקן של המי עדן ואת הזקנה שבאה רק "לשאול שאלה" חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח טוב חוזרת לעבודה ביוש

R6Z9

New member
חזרתי מהמשחק..גועל נפש מה שהיה בסוף....

ביתר מגיעים עם סכינים למגרש באים לדקור ובסוף דקרו 2 ילדים הגיבורים האלו... גועל נפש של אוהדים צבועים אחד אחד..שונאים ערבים,שרים לי "אנחנו מאמינים בני מאמינים" ביציעים ושמים גם כיפה..אבל מצד נותנים מכות ליהודים....טפי על כל האוהדי ביתר!!! מכבי חיפה אימפריה מזרחי הביתה:)

חיפה יכולה לקפוץ חיפה יכולה להתחבר

חיפה יכולה לעשות כל מה שאתם רוצים... שורה תחתונה בית"ר בחוץ חיפה ממשיכה
מובן מיטל ועדי

בקשר למשחק אתמול

מצחיק מה שקרה אתמול.... שידרתי את המשחק וכשכבר נכנסנו להארכה פתאום תפוז החליטו שלא מתאים להם שנשדר את המשחק אם לא מתאים לכם שנשדר את המשחק למה אתם מחכים עד אחרי הדקה ה90?? ואם כבר שידור אז אני משדר משהו נורמלי...ולא מראה את החזה שלי או מענטז או עושה שטויות שאפשר לעשות אותם במבוגרים... יש כאלה שלא היה להם יס אז החלטנו להראות להם את המשחק חבל תפוז שהרסתם את הרגעים האחרונים של המשחק ולא איפשרתם למאות צופים לראות את המשחק כן אני אומר מאות כי אם תשימו לב ונחבר את הצופים שהיו ב3 בלוגים נגיע לכ1000 איש פחות או יותר שיהיה כאן בוקר טוב ויום מקסים שימי!

למעלה