לא הרמה של אתר סקי מיים בכבלים
בניגוד לחרמון גלבוע והשאר היא אחרת בדיוק היתה איפות אירופה בשבת כאן בפארק דרום בתל אביב בשבת האחרונה , אליפות אירופה היא בשיטת סבב המתארח במספר מתקנים באירופה בשבת היו בארץ.
בעיקרון מבחינה פיזית סקי כבלים הוא לא קל וכדאי מאד להכין את הגוף ברצינות , להתחיל לפחוות שבועיים לפני במעבר מעמידה לכריעה שלוש ארבע פעמים ביום פעמיים ביום ולעלות בפעם ליום כל יום , כדאי גם להתאמן בכפיפות מרפקים בצורה דומה .
המלצה מאד חשובה לערוך חימום לפני תחילת הגלישה לא התחממתי וכתוצאה מכך כל השרירים שלי נתפסו לאחר הגלישה , סקי מיים בכבלים בניגוד לסקי עובד חזק גם על פלג הגוף העליון , החלק התחתון גם עובד קשה אך לזה אנו רגילים מהסקי , בעיקרון החוכמה היא לשמור על מרכזה כובד ומרכז מומנט נמוכים לכופףמעט ברכיים ולהוריד את היד יים האוחזות במקל המשיכה נמוך את כל יתר הטכניקה אנו מכירים מסקי אחד לאחד , ביליתי שם שעתיים ,ארבעים דקות ראשונות הרבה נפילות התרסקויות למיים אך לאט לאט התרחקתי יותר ויותר , הגעתי ביום ראשון לא היה תור ולסגל היה יותר זמן להדריך להסביר ולתקן את הטעויות שלי ושל אחרים, לאחר 40 דקות מצאתי עצמי בסיבוב הראשון בין המצופים שם נפלתי בפעם לאחריה נפלתי על זוג המצופים השלישי לאחר מכן הצלחתי שני סיבובים מסביב כל האגם רצוף כאן הידיים כבר נקרעו כי אני לא רגיל אז שיחררתי את המקל בסוף הסיבוב ויצאתי לחמשדקות מנוחה .
השעה השניה היתה כבר קלה בהרבה ההדרכה שם מצוינת כיף אדיר .
, האגם יושב בפארק דרום ההגעה פשוטה מאד יורדים בתחנת רכבת תל אביב הגנה מיניבוס קו 16 מגיע משם בתוך שלוש דקות לצומת ברנית חיים בר לב , מחיר שישה שקלים מי שמגיע ברכב יש בים ראשון המון חניה האתר נפתח ב 1400 נסגר ב 1800 בדרך כלל שעתיים זה המון זמן ולא צריך יותר מזה לפעם הראשונה , מתחילים פעם ראשונה בסקי מאוחר יותר עוברים לוויקבורד אחרי השעתיים הראשונות אך אני בפעם הבאה אשאר בסקי לפחות עוד שעתיים נוספות , מה לא היה ברור ?