תודה על תגובתכם

hash1212

New member
תודה על תגובתכם

מאוד מעניין הפרוש שנתת לשם hash חשמונאי היה שמו של בעלי והכינויו חש הוא נולד בנר ראשון של חנוכה. לגבי חיי אני אדם מאוד עסוק עובדת במשרה מלאה וביום החופשי שלי אני לומדת מהבוקר עד הערב,בנותי מתלוננות שאני לא מספיק בבית. למרות הכל אני לא מרגישה התרוממות.

ואולי זה יעזור?

אני חושבת שאולי את צריכה להחליט על מה שאת רוצה להמשך חייך, או כיצד את רוצה שחייך יראו בעוד פרק זמן מסוים, נגיד חצי שנה או שנה. אולי את רוצה שינוי, או יציאה ממצבך אבל את פשוט לא יודעת מה זה יהיה,ואולי זה הזמן לחשוב על זוגיות חדשה? כן, לעיתים צריכים להתמודד עם המציאות שנותרנו לבד, יש כאלה שטוב להם עם הלבד הזה ומתרגלים אליו,ויש כאלה שמרגישים שעצם הזוגיות שחסרה אינה חיובית עבורם ומנסים לבנות קשר חדש. מקווה שתתעודדי מדברים אלה

../images/Emo127.gifצודקת ../images/Emo211.gif

החיים שלך/שלנו השתנו חלומות ותוכניות משותפים נסתימו .. עלינו לבנות חיים חדשים ,לתכנן את עתידנו, לחלום חלומות חדשים והחשוב להגשימם ... הדרך לא קלה ..התרוממות לא באה לבד , אלה בעבודה קשה . אנו מזמנים לנו דברים מהיקום ,ולכן המשפט תחשוב טוב יהיה טוב כל כך נכון !! תמיד תזכרי חיים פעם אחת ולכן חייבים לנצל כל רגע מי כמונו יודע זאת
טלי

hash1212

New member
לילה טוב הים הרגוע

את כותבת בתבונה ורגישות, מציינת שיש לך כישרון כתיבה
תודה על ההזמנה לסוף השבוע האם זה מתאים שאני אצטרף בשלב כל כך מוקדם? אני מבינה שאתם כבר קבוצה מגובשת

יקרתי לא מוקדם מדיי

אנחנו חבורה שאת רב האנשים לא מכירה עדיין הזדמנות מצוינת עבורך לבוא ולהצטרף ... נחמד שאת מצינת שאנו נראים חבורה מגובשת .. אשמח מאד אם תצטרפי ... ותודה על המחמאות ...
טלי

טטי22

New member
ל-hash1212 מצטרפת לתשובה של טלי- נשמח מאוד

אם תצטרפי. אין שלב מוקדם- כל אחד עושה את הדברים בקצב שמתאים לו. זה פעם ראשונה שמתוכנן מפגש כזה של סוף שבוע -ושוב כל הכבוד לטלי על כל התכנון. תבואי בכייף!

אלמוג127

New member
לעולם לא מוקדם מידי, יהיה נחמד

שישי שבת של התעמקות בדברים אחרים זה יעשה לך טוב..מנוחה לראש מהמחשבות

למעלה