תודה על העצה ו..

ApharseMon

New member
תודה על העצה ו..

השגתי סופר סאין 4 אבל אני לא יודע איפה להשיג את ברולי, גוקו הילד, גוגיטה וכל אלה... אם אתם יודעים איפה משיגים אותם תגידו לי... בבקשה..

תשובה

ברולי - לך עם גוקו בסאגת בוו לפני הקרב וג'יטו לקיביטושין אשר נמצא במדבר.אחרי כמה קרבות תילחם נגד ברולי ותשיג אותו. גוקו הילד - סיים את המשחק עם ברולי... גוגיטה - אחרי האירוע של ברולי פשוט תמשיך לשחק ותשיג את גוגטה. בפעם הבאה תשרשר לשירשור הקודם

gokussj2

New member
נצל"ש , אולטימייט גוקו

אני חושב שמצאתי אצלי בטעות את הדמות הכי מדהימה במשחק מוגן... אולטימייט גוקו - הופך לסופר סייאן 2 משם לסופר סייאן 3 משם לגולדן אוזארו וישר לסופר סייאן 4 , לאחר מכן יכול לעשות פיוז'ן עם וג'יטה בריקוד וליצור ארת גוג'יטה ובמהלך אחר לעשות איתו פיוז'ן פוטארה וליצור את וג'יטו , יותר מ-800 פריימים , לכל רמה שהוא עולה יש סרטון מתוך הסידרה משהו מדהים , יש את כל המתקפות המפורסמות של גוג'יטה.

FireZeroX

New member
איים ויייייייייטייייייייינג...

מחכה גם לקישור וגם להסבר איך לעלות רמות...

eliesh

New member
עוד שאלה למבינים שביינכם..

איך אני גם יכול להשיג את קולר... ואת זה עם הקרניים לא זוכר איך קוראים לו... ואת הסייברמן

תשובה

קולר - גמור את המשחק עם גוקו ווגיטה ותשיג אותו עכשיו עם תכתוב יותר ברור יהיה אפשרי להבין למה אתה מתכוון.

eliesh

New member
שמע....

סיימתי כבר תמשחק עם גוקו וגם עם וגיטה לא קיבלתי.... והדמות השניה שאני מתכוון טליה היא ..זאת שיש על התמונה שבדיסק

dekel555

New member
נצל"ש!!

נכנסתי לעמוד 2 וראיתי שם את ההודעה של גוקו ססג2 והוא אמר משהו על איזה תוכנת הורדה שהוא שינה א השם ל50 במקום 49 ואז זה נהיה יותר מהר! אז אתה יכול לפרט על זה קצת יותר כמו איזה תוכנה זאת וכאלה....?

gokussj2

New member
אוקי דבר ראשון

תצטרכו לשמור כתובת מסויימת , אז ניקח את זאת לדוגמא http://bliko.org/x/episodes/dbz/001.zip עכשיו תלכו לפי התמונה

gokussj2

New member
הורדת התוכנה

חשוב לזכור כשאתם רושמים מספר של פרק צריך שהוא יהיה מורכב מ-3 ספרות ולכן: פרק 3 יהיה 003 פרק 30 יהיה 030 ופרק 130 יהיה 130 אפשר כל פעם שמחליפים משהו בכתובת נניח שם הסידרה אפשר לעשות העתק לכתובת ואז לא צריך לשנות עוד פעם את שם הסידרה ורק צריך להחליף מספר ועכשיו לתוכנה הנה קישור להורדה:

למעלה