תודה על החיבוק!

wannababy3

New member
מה עוד ידוע לך על אמבריון?

הקפאה לא עלתה 7000 שח, סהכ עלות ההחזרה הנוספת עלתה את הסכום הזה המלון נכלל רק בהחזרת טריים ראשונה.

אשרת 1972

New member
אורחת יקרה לכל אחת יש זכות לבחור במסלול שמתאים לה

אני חושבת שכאדם מביע מצוקה זו לא הזמן להלקות אותו ולייסר אותו על המסלול בו בחר , גם אם יש לך ביקורת על המסלול זה לא המקום ולא הזמן להביע אותו , נא קחי לתשומת ליבך

יש לא מעט שבוחרות עדיין לנסוע לחו"ל לשם החזרת עוברים
וישנם לא מעט רופאים שממליצים על החזרת העוברים במעבדה בה הם נוצרו ולא לטלטל אותם בעת הבאתם לארץ
אני בטוחה שכותבת הפוסט בחרה במסלול זה מתוך שיקוליה.
מניחה שאם הדברים היו כל כך פשוטים כפי שאת צועקת אותם לא היו ממשיכים לפרוח מסלולים שעדיין עושים החזרות בחו"ל, הביקורת גם כלפי המסלולים שמביאים עוברים לארץ
איילת

chris1982

New member
אמבריון

אני עשיתי 2 החזרות דרך אמבריון כי גם מאוד היה חשוב לנו לראות תמונה. על הצד האוקראיני אין לי תלונות ממש נחמדים מקצועיים יש להם שקיפות ואת יכולה להיפגש עם האמבריולוגית ועם הרופא ולשאול אותם מה שאת רוצה. הצד הישראלי מגעיל תחמן רודף אחרי הכסף אין להם בושה בשיט. בהעברה השניה אחרי שהעברתי להם את הכסף והם התעקשו שנחזיר במט"ח כדי שלא יפסידו שקל אחד הם בכו שלקחו מהם 3 שקלים עמלה אתם מבינים כמה אנשים יכולים לרדת נמוך?

chris1982

New member
מצתרפת לדעתך

תכלס כולנו רק חושבות על התוצאה שזה להיכנס להיריון ולהיות עם ילדים בסוף מה לעשות שיש חברות שמנצלות את זה מאוווד לרעה. לכן אני לא חוסכת דקה להמליץ לאחרות איפה לא ללכת כדי שלא יקרה להם מה שקרה איתי.

wannababy3

New member
תודה על החיבוק!

החזרה נוספת עולה עוד 4000 שח וטיסות + נסיעות בעיר ומלון לי ולבעלי בחג והקפאת עוברים שלא כלולה מתקרב ל 7000 + תרופות
הלכתי על מסלול בלעדי קיבלתי 5 בלסטוציסטים, או שלא... ממש מדע בדיוני, תכלס מי שבאמת יודע זה הלבורנטית האוקראינית וזהו ... או שאני בפאראנויות כי לא חשבתי שיקח לי זמן להקלט בתור מישהי שנכנסה להריון ספונטני אחרי נסיון אחד בשנות השלושים המאוחרות ועוד מספר פעמים בהפריות עם ביציות שלי. מרגיש לי מוזר. מאד. אבל אולי באמת זה רק ענין של מזל. או איכות מעבדה שאת טיבה לעולם לא אוכל לדעת. הלכתי על אמבריון כי רציתי מסלול עם תמונה ורציתי להתחבר באיזשהו אופן לתורמת ולהרגיש שאני מעוברת באיזשהו אופן בתהליך. המסלול נראה לי הגיוני ומאד דומה לשאר המסלולים סה״כ ואני חיבת להגיד שממש נידלקתי עליה. נו אולי בפעם הבאה.

wannababy3

New member
תכלס צריך להפריד את הדברים - מתווך לחוד ומעבדה וקליניקה לחוד

אפשר לאהוב או לא לסבול את נציגי החברה אבל מה שחשוב זה המעבדה והשקיפות שלהן. מה שחשוב זה ענין ההריון. אני אשמח לשמוע כמה קיבלת? וכמה החזרת? והאם מהשירותים שלהם התאכזבת וחשבת שיש למעבדות ורופאים אחרים יתרון רב.
האם הצלחת במסלול אחר?

chris1982

New member
אני חושבת שאם כבר בחרת נציג את צריכה להרגיש שהוא קיים ושהוא

שם בשבילך לא בשביל הכסף. אנחנו מספיק עוברות תהליך נורא קשה פיזית ומנטלית ולא צריכות להתמודד עם הגועליות של האנשים. אני עברתי בויקטוריה 2 החזרות שלא הצליחו למרות שלכאורה הכל היה תקין והעוברים היו מעולים. קיבלתי מהם את כל המידע שהייתי זקוקה לו צר לי שהם משתפים פעולה עם אבריון.

wannababy3

New member
כריס, האם עברת מסלול?

אם כן אשמח לשמוע איך היה, מקווה שהצלחת בינתיים..

אשרת 1972

New member
לא קיבלת דוח של המעבדה ? תבקשי את הדוח

לראות מה קיבלת ומה איכות העוברים שקיבלת , מאחלת לך שלא תזקקי לתרומה נוספת ושהפעם הבאה תיהיה מנצחת

wannababy3

New member
ברור שקיבלתי ואין שאלה שלא שאלתי. עוברים מעולים לכאורה.

iritz9

New member
אני גם עשיתי באמבריון

תרומה בלעדית. יש לי 6 עוברים ביום השלישי ואחד בלסטו'
שילמתי 32000 ש"ח וההקפאה לא עלתה לי 7000 ש"ח ...אלה משהו כמו 1500 ש"ח
אני דווקא יצאתי ממש מרוצה.
אני ובעלי הפכנו את כל ה "תיק" הזה לטיול חווייתי עם חיוך
ומקווה לצאת עם חיוך עוד תשע חודשים

wannababy3

New member
אני עשיתי עם איציק מאמבריון

ֿ
ואחרי החזרה שניה הוא לא מתקשר אפילו לשאול אם הצליח או לא.
אני שמחה לשמוע שאת מרוצה, האם את חדשה בפורום? אני שואלת כי אני חוששת שאת סמויה שמנסה לקדם את עניניו (כי זה לא יפתיע אותי אם כן אגב) סורי, זה ממש לא אישי ואמן ואת אמיתית והצליח לך. גם אני סיימתי עם 5 בלסטוציסטים למופת ולא קרה עם זה כלום. האם הוא עדכן אותך לגבי עלויות של החזרה במידה וההריון לא נקלט?
ולא הצלחתי להבין מתשובתך אם את בהריון מההחזרה שנעשתה זה עתה.
אשמח לדבר איתך בפרטי אגב.

תמיד כדאי להיות זהירה כי ידוע שהמסלולים השונים קוראים כאן בפורום וגם מכניסים טרולים (אדם שתול שלהם) לפורום. אנחנו מאוד זהירות ולרוב יודעות לזהות אותם אבל אי אפשר למנוע מהם להכנס

iritz9

New member
אני ממש ממש ממש

לא שתולה ואני ממש מצטערת שכתבתי כאן את מה שאני מרגישה..מאוד מעליב כל החשדנות הזאת.
חשבתי לתת בכנות את החוויה שלי.
שתהיה שבת מבורכת

iritz9

New member
אני אשתף אתכן בחוויה שלי בקייב

בהמשך בצורה יותר מפורטת, כי יש לי הרבה תובנות מכל התהליך הזה.
וממש לא מתיחסת למי עומד בראש החברה, אלא בתהליך עצמו.
לפעמים דברים נכשלים ואין לדעת למה. אני עברתי חמש הפלות, הריון כימי וIVF כושל ( 6 שנים של מאבק לילד) כדי להבין שאף אחד לא, באמת, יודע למה זה לא מצליח ולמה כן.
מנסה כל הזמן לראות את הצדדים החיוביים בכל שלב. בסופו של דבר בכל מה שקשור לתרומת ביצית התובנה שלי היא שכל החברות רואות דבר אחד מול העיניים וזה כסף...יש אחד נחמד יותר ויש אחד נחמד פחות יש מי שמבטיח הרים וגבעות ויש כאלו שאומרים דוגרי.
גם לי לא קל עם הרבה דברים שקשורים בחברה, אבל לומדת לראות את מה שכן עשה לי טוב...ואני מאוד נהנתי והתרשמתי ממרפאת ויקטוריה בקייב.
ואת כל התהליך שם הפכתי לחוויה כייפית ונעימה.
ומה שנשאר לי זה לקוות לטוב לי ולכל הבנות כאן.

הכוונה לא היתה אלייך :) אלא אל כותבת הפוסט, תדע שיש כאן לא מעט טרולים.... קרו מקרים שנשים נתנו פרטים ואחר כך בעלי המסלולים שקראו בפורום התעמתו איתן. תמיד כדאי לזכור שזה פורום פתוח לכל מי שרוצה לקרוא מתנצלת אם חשבת שהאשמתי, זאת לא היתה כוונתי איילת

למעלה