תודה מכל הלב

תודה מכל הלב

בעיקר לחיים ול-UFO. עברתי את שלב הפחדים והשאלות, ואני מתחילה היום את השבוע הרביעי של המעבר מהדפאלפט ללמיקטל. עדיין יש לי תופעות לוואי לא קלות, אבל יש גם שיפור גדול, שרק בשבילו שווה לעבור את הכל. תודה על הכל יין

tropical888

New member
ליין והגולש

אני מבינה ושמחה בשבילך שהצלחת להגיע לשיפור גדול ומאוד מבינה את השמחה שיש לך וזה באמת שווה הכל גם אם העלאת כמה ק"ג. שימשיך להיות בהצלחה!!!!

טרופיקל, תודה ../images/Emo13.gif

לא העליתי במשקל, אבל הפנים שלי נפוחות, אני מסוחררת ומטושטשת רוב הזמן והשרירים שלי נתפסים בקלות, כך שרוב הזמן אני מבלה במיטה, אבל אני מאמינה לנוירולוג שלי, שכל זה יגמר עוד 3 שבועות ואני אחזור לתפקוד נורמלי. בכל אופן, אני כבר לא משאירה אחריי שובל של שיערות ועוד כמה תופעות של הדפאלפט נעלמו. זה כבר מרגיש יותר טוב. מה שנשאר לי להגיד לכל מי שרוצה להחליף תרופה, ופוחד לעשות את הצעד, כמו שאני פחדתי, אל תפחדו, זה באמת משתלם, גם אם זה רק לנסיון. יין

אני החלפתי תרופה

לפני כחודשיים בערך מטיגרטול לטרילפטין ואני מאוד מבסוט ממנה אפילו תופעת לוואי אחת אין לה

איך הרופאים יודעים איזה תרופה

לתת בהתחלה ברגע שמחליפים אז אני מבין שלא מאוזנים ואז צריך להחליף אבל למה שלא יתנו מהתחלה תרופות בלי תופעות לוואי

טיגרטול לקחתי לא היה לזה

תופעות לוואי אלא אחרי שנה וחצי היה בעיות בתיפקודי כבד אבל הבנתי שכל מי שמתחיל עם התרופות נותנים לו טיגרטול זה נכון כי שמעתי ממישהי שהיא לא קיבלה טיגרטול בהתחלה וגם טרילפטין שאותו אני לוקח כעת אין תופעות לוואי

ענת71

New member
לא לכל החולים יש אותם תופעות לוואי.

אני לוקחת טגרטול לי זה לא פוגע בכבד אבל לפעמים יש לי בחילות וסחרחורות.

למעלה