תודה מהלב

ע פ ר ל ה

New member
תודה מהלב../images/Emo23.gif

ליעלי וברק המקסימה,שתרמה עגלת תינוק
לבננה קרים שתרמה בגדי תינוקות וצעצועים
תרומתה של בננה תועבר בימים הקרובים לתינוק חמוד וחייכן
העגלה ככל הנראה תשאר אצלנו משום שאותה אמא הספיקה להתארגן בעניין. תודה לאח הנחמד מאוד של יעלי,אשר שינע את הציוד
תודה לו על תרומתו שלו. פשוט מחמם את הלב,ומעודד לדעת שישנם אנשים טובים ורגישים בעולם. מחר אעבור בדיקת מי שפיר. אני בשבוע 18 ומתעגלת אט אט... פוחדת,חוששת,קצת לחוצה... אבל החלטתי לעשות,וזהו. החזיקו לי אצבעות בבקשה,ובקשו תפילה קטנה. שתדעו,בדרכי שלי ובחריצות דאגה ואהבה,אני נהנית לשמח לבבות. זה לא חלק מתפקידינו בעולם הזה? אכן כן. שיהיה נפלא ושמח לכולנו בריאות והרבה... ואהבה לרוב
חיבוקים ממני... עופרה

chili3

New member
הן משלנו! הן משלנו! ../images/Emo3.gif כל הכבוד לך ולהן

ובהצחלה מחר!

אילנית03

New member
בהצלחה מחר בבדיקה שלך

ועופרה יש לי את הבגדים מוכנים עבורך תיצרי קשר עם את עדיין זקוקה

ע פ ר ל ה

New member
../images/Emo24.gifשלום לך אילניתתתתתתתתתתתת

מה שלומך? תודה על האיחולים,מקווה שהכל יעבור בשלום אינשאללה. וכן,יהיה נהדר לקבל את הבגדים. יש למי להעביר. שיהיה ערב טוב ונעים... עופרה

אילנית03

New member
מצויין

צריך לראות איך הבגדים יגיעו אליך לצערי אין לי איך להגיע אליך

יותר טוב ../images/Emo24.gif

אתמול היינו אצל האורתופד, שאישר שאכן מדובר בנקע. הוא אמר שהיא צריכה ללכת עם גרב אלסטית או עם נעל ספורט גבוהה (שתתפוס ותחזיק לה את הקרסול) והתעקש שהיא צריכה לדרוך על הרגל. בהתחלה היא אפילו לא הצליחה להעלות על דעתה לדרוך, אבל אחרי שעה בערך היא התחילה, לאט לאט, ואחר כך כבר הייתי צריכה לעצור אותה, שלא תשתולל. בינתיים אסור לה לעשות פעילות ספורטיבית במשך 3 שבועות, שזה חצי גזר-דין מוות בשבילה, כך שאני אצטרך להשגיח עליה בשבע עיניים, שלא תעשה שטויות, כדי לתת למקום להחלים לחלוטין.

ע פ ר ל ה

New member
עדכון

ערב טוב עפרה ואמהות יקרות עברתי את הבדיקה אתמול בסביבות השעה 21:00. הבדיקה הייתה קשה מאוד,מכיון שהמחט לא עברה את דופן השיליה. במקום לחדור,היא משכה אותה החוצה,וזה היה סיוט ארוך וקשה ושלא נדבר על הסיכון הרב בעקבות כך ותוך כדי... איכשהו לבסוף הרופא הצליח להתגבר על הבעיה,והבדיקה נלקחה ממני. יש לציין שהרופא היה מדהים ומקסים,אדיב ואנושי,ומאוד אמפתי כלפיי. כאב לי בטירוף,ומשך נסיון ביצוע הבדיקה היה ארוך שבמהלכו ירד לי לחץ הדם,והיה לי קשה לנשום. מה אגיד לכן? שמחה להיות מאחורי זה,עכשיו אני במנוחה ושותה הרבה. הגוף התאושש מהטראומה של אתמול(אבל לא לגמרי). חייבת לציין שהמקרה שלי הוא יוצא דופן ולגמרי איננו שכיח! נשים נכנסו לפניי,ואחריי בקלילות רבה מאוד. בדיקה כזו בדרך כלל אורכת דקותיים,וזהו. אל תחששו מידי,וביטחו ברופאים הנהדרים שעושים מלאכת קודש! מאחלת לכולם בריאות בריאות בריאות... וכולי תקווה שתוצאות הבדיקה שלי יהיו מוצלחות,ושאוכל לשמוח ולהתענג על ההריון המרגש שלי. ונכון עופרה פלוס... אני מבינה את ההתרגשות שלך על הריוני
שהרי... לא צעירה בת 20 אנכי
נשיקות וחיבוקים והרבה תודה לכולכן

עפרלה ../images/Emo24.gif עם כל הבלאגן שמחה שאת כבר אחרי

תנוחי המון ושיפנקו אותך כולם - מגיע לך!!! שמחתי לעזור, וגם אחי שגם לו נולדה בת קטנטונת וקיבל ממני את כל הדרוש (העביר לך בשמחה את כל החבילה) מחכים איתך ביחד - תעדכני אותנו עם המון
מזל ואהבה וכמו שאמרתי לך - הגיל שלנו בו אנחנו מביאות את הנשמות המדהימות הללו לעולם הוא גיל מבורך ומלא בנכונות, אהבה רוך וחום - אני מקווה שתזכי להבין ולהרגיש את הרגשת השלמות במעשה זה נשיקות

ע פ ר ל ה

New member
../images/Emo24.gif תודה יעלי מקסימה

מזדהה עם מה שכתבת,כי זה כל כך נכון. שתהיה שבת טובה ונעימה

למעלה