תודה מהל''ב

תודה מהל''ב ../images/Emo140.gif

רציתי רק לאמר תודה לשר אוצר טוב ונפלא תודה לך אדם טוב לב תודה רבה ממהל''ב. אתה כה מתחשב וכל כך מוכשר לא סתם מינו אותך לשר אוצר תודה לך על כל מה שרק תחליט ובעיקר תודה לך על קבר בלי תחתית של הזקן ההוא שחשבתי לתומי שאולי עוזרים לו בביטוח לאומי מהנכים, המשותקים ומקטועי הגפיים שאם רק יכלו היו מוחאים לך כפיים מבית לוינשטיין ומהצמחים הדוממים ומכל האלמנות ומכל היתומים מההומלס ששוכב שם בפינת הרחוב שודאי ימות מקור כבר בחורף הקרוב תודה מיוחדת מחולי הסרטן והלב שאליהם ההוא עם הקילשון כנראה שקרב תודה מחולים סיעודיים שיסתדרו לבד ומההיא מהפיגוע שקטעו לה את היד מהילדים שנפלטו אל מעבר לשוליים ומכל הישראלים שיקחו מפה את הרגליים תודה לך מבתי המחסה לנשים מוכות שמרוב שמחה הן לא מפסיקות לבכות תודה מהסבתא שחיה מקיצבה עלובה ומהילדה הזאת שתיאנס כבר בטרמפ הבא תודה מהחייל שהתגייס ולא השתחרר על כך שנהרג וייקבר שם מעבר לגדר ומכל 300 אלף מחוסרי העבודה מגיעה לך מהם ממש תודה רבה תודה לך מכל 700 אלף הילדים שבתוך שנה אחת הפכת לעניים מכל האמהות החד הוריות שלהן הבטחת הרים וגבעות ומכל בתי התמחוי שצצו בגללך שבלעדיהם היו כבר רוצחים אותך תודה מהקשישים שבנו את המדינה אליהם התייחסת כלכלבים במלונה ותודה אישית ממני ממש מכל הלב על כך שאת הוריי שלחת למהל''ב. אז באמת שלום לך ביבי ולא להתראות אם נשאר בך עוד טיפונת שמץ של כבוד.

BiBiAgever

New member
אתה שתוק../images/Emo70.gif

מי דיבר אליך
מה אתה דוחף ת'אף שלך לכל מקום

BiBiAgever

New member
בונ'ה אתה מתחיל להרגיז אותי../images/Emo46.gif

תעוף לי מהעיניים קרציה

אני גם מרגיז אותך! אני גם צריך לעוף

לך מהענים למרות שאין לי כנפיים... ואני גם קרציה... פש... אני ממש מתקדם!

למעלה