תודה לשמעון מזרחי

lio13

New member
תודה לשמעון מזרחי

מי האיש שניסה היום בכל כוחו לעזור להפועל י``ם בכל כוחו וליו``ר הטיפש שלה? כמובן שמעון מזרחי! הוא התקשר למנהלי היול``ב ולניציגי ריאל מדריד בניסיון צודק לשכנע אותם לשחק בארץ! אני מתאר לעצמי את התודה שאוהדי הפועל יוקירו לשמעון מזרחי כשהוא יגיע למלחה, כרגיל יקללו אותו וירקו עליו (כן בירושלים מביעים אהבה ותודה בקללות ויריקות), נקווה שבפעם הבא שיו``ר מכבי ת``א יגיע למלחה יקבלו אותו בפרחים ויבקשו סליחה ממנו על התנהגותם הברברית במהלך השנים!

MegaYellow_

New member
חלומות באספמיה

תרשה לי לספר לך שזו לא הפעם הראשונה בא נחלץ שמעון מזרחי לעזרת הפועל ירושלים או קבוצות ישראליות אחרות. אם אתה באמת חושב שזה יגרום לאדומים להעריך אותו או להוקיר את התרומה שלו, אתה הוזה. הם ימשיכו לקלל ולהשמיץ, ויש לי תחושה שעוד הערב אתה תראה כאן בפורום הודעות שיסבירו שהוא לא באמת ניסה לעזור, המאפיונר, אלא לחבל - תוך הצגת תיאוריות שונות ומשונות. לשמחתי, או לצערי, שמעון מזרחי ימשיך וממשיך לעזור ולעשות לטובת הכדורסל הישראלי, כמו ב-30 השנים האחרונות, אך הוא ימשיך להיות מושמץ ע``י האדומים כפויי הטובה. סה לה וי.

leeno

New member
אלה הם מה לעשות?!

ככה הם והם יטענו בקרוב גם שהוא עשה את זה לטובת עצמו והקשרים וכ`ו ושזה מוכיח שיש לו קשרים וכ`ו... אבל אל תשימו!

rankin

New member
אוי הצביעות

ואתה טוען שאנחנו שמים לך מילים בפה? ומה אתה עושה?מניין לך מה יאמר ומה לא על שמעון מזרחי? אני באמת לא מכיר אותך,אבל לפי סגנון ההודעות שלך עושה רושם שרצוי מאוד שכך ישאר זה. הטיפש

leeno

New member
עדיין לא שמעתי.

מילת תודה אחת מהאוהדים או אירגוני האוהדים של ירושלים... מעניין מאד...

lio13

New member
לMegaYellow

נראה לי שלא הבנתה אותי, אני כתבתי שאם אוהדי ירושלים היו אנשים הוגנים וישרים עם עצמם אז הם היו מתנצלים לפני מיזרחי, גם אני יודע שאוהדי ירושלים הם חבורה של אנשים שמדברת על אהבה אבל כל מה שמניע אותם זה שינאה טהורה למכבי!

leeno

New member
פרחים?! נשיקות... משום מה זה לא נראה לי.

שהירושלמים יפסיקו לקלל את שמעון מזרחי?! אולי בגלגול הבא.... לפחות תודה יפה שיגידו... וגם זה לא ממש נראה לי

למעלה