תודה לפיפי נס

תודה לפיפי נס

על הסדנה המקסימה שהיא העבירה בסטודיו של שושנה בצפון. היה כיף , נעים, מצחיק , טעים , כל אחת למדה משהו , בהתאם לבסיס שיש לה, כולנו התאהבנו בקסם וחינניות וכישרון של פיפי - אשה גדולה (אך רזה :)) מהחיים.

Anaiis

New member
פיפי, את ../images/Emo47.gif !

הסדנא בשבת היתה אחת הטובות ביותר שראיתי. מאד נהנתי מהתוכן (הריקוד מהמם וגם הצלחתי לזכור ה-כ-ל!), אהבתי את דרך ההוראה שלך ובמיוחד את הגישה לכל אחת ואחת, והכי הכי - האישיות המקסימה שלך והאנרגיות המדהימות שזרמו. אני
עליך! וכיפאק היי לליאת! ולשוש
! שנזכה לעוד הרבה הרבה ימים כאלה אוהבת, מירית

juditta

New member
מצטרפת לתודות לפיפי ../images/Emo106.gif ולשוש ../images/Emo23.gif

אין לי קילומטראג' בסדנאות, אך זאת של פיפי עונה בדיוק לצרכים שלי- הכל במינון מדוייק, ללא הצפה של תוכן. המתודיקה וצורת ההנחייה כל כך נכונה לי. החל משלב החימום, בו כבר יש אלמנטים חבויים של נושא הסדנא (הריקוד הסעידי) דרך היכרות עם המוזיקה והתנועות האופייניות, עד שלב חיבור כוריאוגרפי. אני חושבת שלראשונה לא נאטם לי ה-i.q. כי היתה איזו זרימה עדינה ולא מאיימת. פיפי, את באמת אשה מקסימה
השילוב הזה של הידע שלך, עם היכולת להעביר ולתרגם אותו לכל הרבדים, עם הראייה של המכלול-אנחנו כהקבוצה וגם כיחידות בה , הטאץ' הכל כך אישי שלך שנוגע עד בפנוכו ואני כמו ילדה קטנה מתלהבת
תודה גם על הלובייה שהחליקה עם הלבנה, והסלט שקצצה דק ליאת הנסיכה
לשוש על האירוח בסטודיו היפה שלך. לצערי אני בסוג של אינקובציה, לא רוקדת מעל חצי שנה, ועד הסדנא חשבתי שכולי חלודה, אך בהינף שרביט, או יותר נכון מקל של פיפי,
הכל הוסר ואני מנצנצת מחדש. ובעיקר רעבה לעוד....

נכון, אני כבר מזמן משוחדת../images/Emo99.gif

אך למילים טובות יש תמיד מקום, ויש לומר אותן שוב ושוב (שמא נשכח...)
פיפי
אלפי כתרים לראשך
על החוויה הבלתי-נשכחת שהענקת לכולן בסדנא באוריינטל רוז. התכנים המרתקים שהכנת והגשת לעילא ולעילא,
החיבור הנפלא שלך למשתתפות ולמקום - כאילו היינו שם יחד מאז ומעולם, הדרך הבהירה והמצוינת שבה לימדת ואיפשרת לכל אחת להעשיר את עולם הריקוד שלה (ולא רק) ב"מטעמים" יחודיים, שמרחיבים את הדעת, ואת הלב
הקסם האינסופי והענק שיש בך, והלב... איזה לב יש לך, אישה יקרה
תודה אוהבת ומוקירה על מי שאת, תודה
על השפע הנפלא שהבאת לבנות האוריינטל רוז
כולנו מחכות כבר לסדנא הבאה
ולליאת - הפיה המתוקה של פיפי - גם לך שלוחות תודות ונשיקות
את נפלאה
כמה טוב שהיית איתנו! הארת את ביתנו
אוהבת אתכן, שוש

../images/Emo24.gifהא שלום לכולן, כיף להיפגש גם כאן..

אני בעיקר לוקחת מהסדנא הזו מלבד רפרטואר הצעדים שהעשירה אותנו פיפי את ההשראה והלך הרוח שהאישה הזו - פיפי מעבירה כל כך חזק בתנועותייה השאובות מהמקורות אין כמו לקבל השראה מאחת שחיה ונושמת את הריקוד (במיוחד הבלאדי והסעידי) עוד מינקותה להרגיש את האווירה של הסעידי בעצמות....... אין אין פשוט תענוג!!! תודה ותודה ענקית לשוש על האירוח החום והלבביות... כבר מחכה לראות מה עוד את זוממת.....
שיהיה יום מקסים ושאני אמצא כבר דירה (אמן) מיכל
האמא של צפון הארץ

אתן מאד מסקרנות אותי...

ואם להודות על האמת, מעולם לא חזיתי במורה הנ"ל. יש לכם אולי לינק לאיזה סרטון שלה? אני ממש לא מוצאת כלום, בגוגל, כלומר...

למעלה