תודה לפורום היקר..!!

ronnin

New member
תודה לפורום היקר..!!

שכח את היום הולדת שלי.. ואיחל

Naych

New member
להבא, אפשר לנצל שרשור קיים.

אם כל אחד היה פותח פה שרשור מרמור לא היה נשאר מקום בפורום. אז תשתדל להיות נחמד ולא לעשות לנו עבודה. מזל טוב, עד 120.

האגוש

New member
אז מה אתה רוצה?

מישהו פה מכיר אותך מספיק כדי שהוא ידע מתי היומולדת שלך? אנשים מכירים אחד את השני, מבקשים מסנג'ר/וכו', ואז גם יודעים את תאריכי ימי ההולדת, ופותחים שרשור. לא צריך להתמרמר ולהאשים אותנו, כשבעצם אתה הוא זה שאמור ליצור את הקשרים. [אם אתה רוצה שרשורי צומי.] אה, ומזל טוב.

ronnin

New member
זהו..

שכמעט תמיד אני עונה בשאלונים או בהתפקדות חודשיית אבל מישהו טרח פעם לעשות עלי בשאלון בפורום.. מישהו איי פעם הגיב לזה..? לא..

ברוש15

New member
../images/Emo45.gif

אני בטוחה שכמוך יש עוד כמה וכמה שלא קיבלו שירשורי יומולדת.. לא כל מי שכותב בפורום יכול לצפות שיפתחו לו שירשור.. אנשים שאתה רואה שפתחו להם שירשור זה כי יש להם חברים בפורום שזוכרים את התאריך יומולדת שלהם.. כמו שאתה רואה לא מפתחים שירשורים אחידים אלה כל "ילד/ילדת יומולדת מקבלים שירשור מהחברים הטובים שלה מהפורום לפעמים אפילו מחברים שלא כותבים בפורום אבל יודעים שהיא/הוא כותבים כאן.. קיצר אין לך מה להיעלב או להאשים את הפוורם אלה ליצור קשרים אם אנשים,לדבר איתם במסנג'ר כמו חברים
ואז הם יפתחו לך שירשור עם ברכות:] ולא לענות על שאלונים לא קשור לרכישת חברים בפורום..

sharwan

New member
גם עליי לא! אני אומרת בואו נמרוד כולנו! ../images/Emo6.gif

matanky

New member
בבקשה../images/Emo9.gif והמון מזל טוב ../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif

למעלה