תודה לערוץ 10.

תודה לערוץ 10.../images/Emo87.gif

אחת החיסרונות שבלהיות מנוי ליס הוא שלפעמים יש בהוט דברים טובים. (אבל זה רק 2-3 דברים לעומת מה שיש ביס- אני מרוצה!). אז הקטע הוא... שורוניקה מארס תשודר בערוץ 10. במקום מגרש ביתי
. עכשיו נשאר רק לוסט וזהו. ועכשיו השאלה שלי היא- על מה בעיקרון הסידרה? שוטטתי 3-4 עמודים אבל הכל כל כך יבש פה כמו מדבר סהרה!

M r s J o n e s

New member
לא יבש פה../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif.

טוב קצת
אבל רק בגלל שהייתה הפסקה של חודש. על מה הסדרה? ורוניקה מארס,היא תלמידת תיכון שבעקבות אירועים מסוימים,אביה פוטר ממשרת השריף ופתח משרד לחקירות פרטיות. ורוניקה עוזרת לאביה אחרי שעות הלימודים ומפתחת לעצמה קריירת בלשות משגשגת למדי. אותם אירועים הם שחברתה הטובה ביותר(לילי) של ורוניקה ואחותו של החבר שלה(דאנקן) נרצחת ואביה של ורוניקה(השריף) חושד שאבא של לילי מעורב ברצח ובעקבות כך מאבד את משרתו.אגב,אותו אבא הוא מילארדר בעל חברה לתוכנות מחשב. בעונה הראשונה,ורוניקה מנסה לגלות מי באמת רצח את לילי קיין? ובכל פרק יש עוד תעלומה שורוניקה פותרת. אפשר למצוא גם את ואלאס החבר הכי טוב של ורוניקה ואת לוגאן שהיה חבר של לילי ומאז הרצח "מציק" לורוניקה. אווו שכחתי לציין,שמאז הרצח ורוניקה הופכת למנודת התיכון
. ההסבר שלי יבש לאללה אבל זו סדרה מעולה
.הפרק הראשון יכול לאכזב אבל תן לזה סיכוי זה רק משתפר ומשתפר.

../images/Emo87.gif אוקיי.

קאסטינג, תסריטאים, מס' פרקים... כל מה שרלוונטי לדעת. הקאסטינג בליווי תמונות, כמובן. ואם אפשר, שמות השחקנים באנגלית. סליחה על כל הבקשות והדרישות
זה הכנות לקראת הסידרה.

../images/Emo26.gif

תסריטאים- היוצר של הסדרה והתסריטאי הראשי הוא רוב תומאס - Rob Thomas{לא הזמר}, ו Diane Ruggiero היא ה- co-executive producer , בקשר לשאר התסריטאים, אני לא יודעת איך קוראים להם, אבל בטח גם זה נמצא באתר של marsinvestigations. קאסטינג- בדף הזה יש את צוות השחקנים הראשיים של העונה הראשונה, בליווי תמונות. את השמות שלהם באנגלית, כולל מידע על הדמויות הראשיות והמשניות, ובעצם כל דמות שהופיעה ולו לשניה בסדרה, אתה יכול למצוא כאן. מס' פרקים- בעונה הראשונה יש 22 פרקים. בעיקרון, כל מה שרלוונטי לדעת על הסדרה נמצא באתר הנהדר marsinvestigations- ואם אתה נמנע מספוילרים, אז אתה יכול לבחור, בצד ימין העליון של האתר, עד לאיפה הגעת בפרקים {תבחר בפילוט, הפרק הראשון} וככה יביאו לך את כל המידע, בלי לספיילר לך שום דבר על ההמשך. זהו, ברוך הבא לפורום!
מקווה שעזרתי....

תודה../images/Emo87.gif../images/Emo190.gif

(צריך להתרגל לשטן הזה. גרר.) קראתי את הפיילוט וזה נראה טוב. אם כי הבנתי פה איפשהו שזה פרק עלוב. הא. ולוגן, איפה קונים את הזרע שלו?

אין בעד מה

ות'אמת שגם אני שמעתי פה ושם שיש אנשים שלא אהבו את הפיילוט, אבל לא יודעת- אני, בכל מקרה, אהבתי... וכן, לוגן אכן

LuLiLoPiLaTo1

New member
הוו..שלום ניר!../images/Emo13.gif

נו אז אתה מצטרף אלינו לפורום? ותראה את הסידרה זו סידרה באמת מעולה

כשהסידרה תגיע לערוץ 10../images/Emo87.gif../images/Emo190.gif

נצפה בזה. רציתי לראות את זה אבל זה הלך להוט. לא שיש שם משהו לראות, הרי. עכשיו רק אבודים נשאר לי להשלים וזהו

מהחתימה שלך לא נראה ככה../images/Emo87.gif../images/Emo190.gif

ומה בדעתך לחדש את הקשר שנותק בעקבות.... מותה של קיץ נצחי?

LuLiLoPiLaTo1

New member
חח למה לא למה לא...

ובחתימה הדבר היחיד שלא שייך ל"יס" זה ורוניקה..

באמת?????

מתי יתחילו לשדר את ורוניקה מארס?? ובקש ליס זה ממש לא נכון גם אני לצערי מנויה ליס ואין מה לראות בכלל אני מתה משיעמום כל יום

טעם הוא טעם, יקירתי../images/Emo87.gif../images/Emo190.gif

אני דווקא מכור לאיש משפחה... בקרוב יש מלא סידרות חדשות שיס קנו... הוט לעומת זאת קנו אולי 3-4 סידרות חדשות
ויתחילו מהחודש השלישי. עוד חודשיים- ברגע שמגרש ביתי תואיל בטובתה להתפגר. סידרה עלובה.

Ch3nf3l

New member
FG שליטה!

כמובן שלא צריך יס בשביל זה... :) התחלתי לראות עונה 5 לא מזמן.

למעלה