תודה לסקאלי המקסימה

gitta

New member
תודה לסקאלי המקסימה ../images/Emo140.gif

תודה לך סקאלי על ערב נעים של "ביחד", שאיפשר לנו ליהנות מחברה נעימה ומהיכרות קרובה עם חברות הפורום. היה מסקרן לדעת מי מסתתרת מאחורי הכינויים, וכמה קריאות שימחה והפתעה היו עם כל גילוי. תודה לך סקאלי שהקרנת מאישיותך על המיפגש ובכך הפכת אותו לנעים ביותר. הכיבוד היה מספיק לגדוד, והטעמים היו לעילא. הפשטידות, העוגות, וכו' תודה לכל מי שטרחה, אפתה ובישלה ולכל מי שטעמה ונהנתה. תצלומים אשלח לכן אחרי שתעבירו לאימייל שבכרטיס שלי, את כתובת האימייל שלכן. לילה טוב.

תודה ../images/Emo140.gif

תודה לסקאלי שפתחה בפנינו את ביתה וליבה. תודה לכל מי שטרחה, ותודה לכולן על הערב הנעים ועל החברה המהנה. ולך גיטה שהגעת למרות הכל... תודה ולילה טוב.

לונה..

New member
בהחלט

המון המון תודה לכולן ולסקאלי בפרט
איחוד, אלף תודות שהצלת את המצב
היה לי כיף, נהניתי מאוד, תודה רבה

S u n n y 1

New member
סקאלי תודה ענקית ../images/Emo24.gif

היה לי ממש מרגש לפגוש אותך ואת כל הבנות המקסימות, נשאר לי טעם של עוד ומקווה שיהיו לנו עוד מפגשים מוצלחים שכאלה. האווירה הייתה חמה ואוהבת והרגשתי נעים ונוח לפתוח את הלב, ממש כמו כאן בפורום. תודה לך, ותודה לכל הבנות, שמחתי להכיר אתכן אתן מקסימות
!

Ofra m

New member
תודה לך סקאלי ולכן בנות../images/Emo140.gif

לא ישנתי מרוב מחשבות בלילה עיכלתי וניסיתי לנצור מי סיפרה מה, זה היה בשבילי ערב מדהים תודה לכן שנתתן במה לכאב שלי ותודה מיוחדת לאיחוד האחת הלא היא ורדה שהיא פשוט נפלאה וכל מילה מיותרת תודה לך אישית על התחלה חדשה שבזכותך לקחתי על עצמי.

תודה לך ../images/Emo140.gif

שמחה שנהנית. מאמינה שאת אכן יכולה, יש לך הרצון היכולת והחוזק להתחיל בדרך וללכת בה וגם אם היא קשה לעיתים, הרי שאת מסוגלת להתמודד ובטוחה שתצליחי. מחזקת אותך ואת מוזמנת לשתף ככל שמתאים לך.

Cat79

New member
בנות יקרות וסקאלי

אני ממש ממש ממש מצטערת שקבעתי שאני מגיעה ואפילו הצעתי טרמפ אבל ממש בדקה ה - 90 הקפיצו את בעלי לעבודה והוא היה חיב לקחת לי את הרכב, אני הייתי מחוץ לבית ולא היה לי אינטרנט וגם לא רשמתי את הטלפון של סקאלי בפלאפון כדי שאני אוכל להודיע שאני לא מגיעה. מההודעות שקראתי עד עכשיו הבנתי שהפסדתי בגדול. מצטערת.

חבל...

אבל לא נורא, תהיינה פעמים נוספות. "התנחמי" בכך שהיו פקקים נוראיים מהצפון...

אח פגישה, אח פגישה שכזו ...

תודה לי??? תודה לכן!!!! הייתן מקסימות, והיה כייף, והייתה לי הרגשה שיש לי צרור יהלומים בסלון. תמיד נחמד לפגוש את הפנים שמאחורי השמות, אבל כאילו אתמול זה היה מרגש במיוחד. לטובת מי שלא הייתה - התכנסנו לנו במוצ"ש בביתי. ראשונה הגיעה גיטה, שהעידה על עצמה שהיא 'ייקית', ושגם כשהיא מצטערת היא לא מצליחה לאחר ... בהמשך הגיעו סטורמי, אחת שהיא אני, לונה.., שהגיעה הודות למלאכית שלנו איחוד האחת [והיחידה], שאספה אותה וגם את עפרה מ בדרך. שיא בהגעה מרחוק שברה סאני, שנתקעה בפקקים שבדרך 3 שעות, ושיא בהגעה מקרוב שברה שכנתי שושנית, שהיא קוראת סמויה בפורום שלנו, ובעצמה מנחת קבוצות של אמהות ללא אמהות. אוכל כאמור היה לגדוד, ולמי שאין אוכל בבית יכולה לבוא אלי שבוע שלם לאכול פנסיון מלא ... אבל תשומת הלב העיקרית לא הופנתה לאוכל, כאילו לא רצינו לבזבז את הזמן של להיות ביחד זו עם זו ... עשינו סבב ארוך, שבמהלכו למדנו להכיר את כל אחת באופן רב מימדי. אותי ריגשו מאוד החפצים-של-אמא שהבאתם. עפרה שישבה לידי, למשל, הביאה סוודר של אמא שלה, שאמרה שלא כיבסה כדי שלא יצא ממנו הריח, ואני עטתי עליו מסניפה ... מחפשת את הריח המיוחד. והמחברת-של-אמא-עם כל-התשובות שסאני ייחלה להם, הייתה מדהימה. והתמונות שהבאתם, והתכשיטים ... אני חושבת שדרך המזכרות, והתמונות, והסיפורים, לא רק אנחנו ישבנו שם בסלון, אלא גם האמהות שלנו כאילו היו שם איתנו ... אז תודה תודה לכן על הערב הזה, על כל ההשקעה שלכן, ועל עצם היותכן ... אוהבת
סקאלי

ואני...

הרגשתי את ההרגשה של "להיות בבית"...היו רגעים מרגשים, היו רגעים של חנק בגרון וגם דמעות ...(קצת בלי שיראו...) ולמרות שאיננו ממש מכירות היו הרבה דברים כל כך מוכרים ומשותפים...כאילו מחשבות שלנו...רגשות מוכרים שרק אנשים החולקים את אותה החוויה יכולים להבין...וחייבת לומר שהמקום הזה/הבית הזה (הפורום), מלא אהבה וחום. ועל כך תודה מקרב
אוהבת את כולכן (וגם אלו שהפעם לא הצליחו להגיע....
)

חשבתי עליכן במוצ"ש....../images/Emo182.gif

אז אני אמא טריה ..וכבר לא "פרפר " ותחושת ההחמצה היתה גדולה ..זה "התיישב " על דברים נוספים שלא יכולה לעשות כרגע..מבינה אך זה לא פשוט ..

ועוד תודה קטנה ...

לאיש שלי, שעזר לי מאוד מאחורי הקלעים, בדרכו השקטה, ואיפשר לי להיות 100% איתכם ולא לדאוג לטלפונים, הסברים הכוונת הקהל, ועוד ....

Storm131

New member
איזה ערב מרגש!

גם אני רוצה להודות לסקאלי על האירוח המקסים ובכלל.היה מרגש לפגוש אתכן בנות ולהכיר אתכן.אפילו שהסיפורים עלו כאן,לשמוע את זה חי זה מרגש יותר. כמה כוחות נפש יש בכן.זה ממש מקסים.

בשביל תמונות ממי'לה ...

תצטרכי לבוא למפגש פורום בכבודך ובעצמך .... בד"כ מקובל שהתמונות נשלחות במייל רק לנוכחים במפגש, ולא מתפרסמות ברשת, מטעמים של פרטיות. איך היה המבחן?

למעלה