תודה לניצת

Lonely In Blue

New member
תודה לניצת

על שהעלתה את שאלתי לד"ר צביה גרנות. נו נו נו לכל הגברים ( כולל אותי ) שלא הפגינו נוכחות בעת הארוח. אז ככה התוודעתי לכך שעופרה חסרה אינטלגנציה רגשית. ואם כך, אז מצבי ממש ממש גרוע. כי אם היא קו האפס, אז אני כנראה איפה שהוא בסביבות 273- ( אם אני זוכר נכון את טמפרטורת האפס המוחלט ). וגם למדתי ש red head היא כובשת יעדים סידרתית. משום מה זכורה לי איזו תיאוריה על פחד מקשר מחייב, ולכן האחזות בכל אהבה בלתי אפשרית, אבל אין לי מושג אם יש בסיס לתאוריה. חייב לציין שביחס לציפיותי, הד"ר נהגה באיפוק ובכפפות של משי ( למעט לגבי שואלת אחת ). לא היה צורך בקסדות של תפוז. והכי שמחתי לדעת שהכל בלוף אחד גדול. שבעצם...נשים אינן מעונינות בסקס. זה כאשר יש מישהי שנשואה 23 שנים ומפנטזת (ועושה רושם שתממש ) על סקס עם אהוב נעוריה. אבל, סביר להניח שאילו הייתי נוכח בעת הארוח, הייתי כן נזקק לקסדה...

Lonely In Blue

New member
ולתפוז - זעקה קטנה

לפני כן אפשר היה לדעת מהן ההודעות שכבר קראת, בלי קשר למחשב שממנו קראת. האיפורמציה נשמרה בשרת של תפוז. היום, בכל פעם שמתחברים ממחשב אחר, אין לך אפשרות לדעת מה קראת כבר, ומה עדיין לא. זאת בבבבעעעעעעעעעעיייייייייייהההההההההההההההה !!!!!!!!! אני מבין שזה יצר עומס על השרתים של תפוז, אבל אולי בכל זאת
ואם אין אפשרות, אז לפחות, במקום השמש שמעידה על הודעות בנות 12 שעות ופחות, רצף של סמלים שיעידו על פחות מ-24 שעות, פחות מ-12 שעות, פחות מ-4 שעות. לו יהי, לו יהי, אנא לו יהי

ophra

New member
וואוו... איזה כיף לי... ../images/Emo9.gif

בזכות הד"ר אני מקבלת כל כך הרבה מחמאות...
אהבתי את הסיכום שלך Lonely בוקר טוב!
עפ
(מנסה להתחיל יום מוצלח יותר מקודמיו)

ואני חייבת לומר ש...

עם כל הציניות שלך לונלי תיבת המסרים שלי היתה מלאה בתשבוחות על התשובות שלה... נכון , לא נעים לשמוע בפנים מה דפוק אצלנו, אבל אני בכל אופן מאלה שתמיד שמחים ללמוד ולהביט לאמת בעיניים. אין לי גם בעיה לומר - בוא הנה היא צודקת (לגבי) ועכשיו כדאי שתעשי עם זה משהו...

מצוטטת

New member
את מרשה גמלי

להצטרף
אליך...... כאן או לנסות מאוחר יותר לתיבה
רק תרוקני אותה קודם

ophra

New member
ניצתי....

על מה ולמה הכעס...????
(ואל תגידי לי "אני לא כועסת".... אני מכירה אותך כבר...
) אני לא חושבת שלונלי חשב שהביקור היה לא מוצלח.... להפך! גם אני בוודאי לא חושבת ככה... אני כן חושבת, עם זאת, שפסיכולוגית, חכמה ומנוסה ככל שתהיה, שעונה לשאלות בפורום אינטרנטי, לא צריכה למהר להסיק מסקנות לא לגביך לא לגבי ולא לגבי אף אחד אחר מהנוכחים.... להמליץ....? בוודאי! לתת רעיונות...? עוד יותר בוודאי! תאמיני לי, שלי באופן אישי ממש לא הפריע שהיא טענה שאני חסרה "אינטיליגנציה רגשית"... אז היא אמרה....
(ד"א - זה לא מה ששאלתי את דעתה עליו ויש לי דעה לגבי עצמי בנושא הזה....) אבל ממתי אנחנו מקבלים דעות של אנשים אחרים רק בגלל שהם חושבים ככה אפילו אם יש להם תואר....???? אני נוהגת בדרך כלל לשמוע, לחשוב, לעכל, ולקחת את הדברים שנראים לי נכונים.... ורק אותם.... ואם לך יש דברים לקחת מהדברים שאמרה ד"ר גרנות.... סבבה!!!! ואת יודעת מה...? גם לי יש...! מדברים שאמרה לי וגם לאחרים.... אבל לא כל תשובה שאנחנו לא מסכימים איתה זה בגלל שהיא גרמה לנו אי נוחות ולמעשה אנחנו "בורחים" ממנה..... בחיי שלא....
לפעמים פשוט לא מסכימים.... עפ
(בחילוקי דעות עם המינהלת....
)

לונלי../images/Emo51.gif

תשמע הייתי עסוקה אתמול וגם עכשו אין לי זמן לקרוא את כל הארוך ההוא מאוד מודה לך על הסיכום....

r e d head

New member
מזליקה....

פשוט התפלאתי כי הסיכום של לונלי לא ממש מיצג את הארוח של דר´ גרנות בפורום. אלא ציניות.

אופס... חשבתי שהבנת שלא קראתי

את מה שהיה עם הגרנות הזאת חשבתי שלונלי חסך לי לקרא...הבנתי שהיו ויכוחים ושעפרה הואשמה אולי במה שנכתב.... ולפי אורך השרשור הבנתי שהיו בטח ענינים ...אבל דילגתי בכל אופן. התודה העיקרית היתה גם לדבר אחר שלא נרשם כאן ולקחתי על זה טרמפ.. מזל

ophra

New member
אני ממש לא חושבת....

גם אם ההודעה של לונלי היתה מתובלת במעט ציניות (ובינינו, מי מאיתנו לא חוטא בציניות מדי פעם...
) אני חושבת שהוא האיר/העיר נקודה שאני לפחות הסכמתי. לא מאשימה את ד"ר גרנות ארוח כזה, מטבעו, לא יכול "לקלוע" לנקודות הספציפיות של אנשים כי אין הכרות, כי זה חד פעמי וכי זה, בסופו של דבר, ואחרי הכל - אינטרט....
לונלי הראה (שוב, כפי שאני הבנתי את דבריו) שהד"ר "פיספסה" באיבחון בשני מקרים לפחות... ושוב, מנקודת המבט שלי, זה לא בא כביקורת עליה, אלא כעובדה. נטו. זהו. אני באמת מיציתי את הדיון.... (אלא אם כן אתם רוצים להמשיך אותו...
) עפ
(לפעמים בדעת מיעוט)

r e d head

New member
אני, דפקא בא לי להמשיך עוד קצת..../images/Emo70.gif

כמו כל התיחסות אחרת בפורום אף אחד לא יודע באמת חוץ מהאדם עצמו את כל המכלול. הדר´ קיבלה משפט והתיחסה אל המשפט נטו היו לה כמה רעיונות (ולווא דוקא לשאלות שלי) שאהבתי עד מאוד לדוגמא.. התשובה השניה שנתנה לכלנית ואני מצטטת "כלנית יקרה, חשבי כל הזמן על עצמך: איזה אדם את מחליטה להיות. אם את מחליטה להיות ביישנית ורגשנית, את תגשימי את זה במצבי חייך. אם לעומת זאת תחליטי להיות גאה ושקולה, תתנהגי בכל מצב באופן שיאפשר לך להגשים אישה גאה ושקולה. על קצה המזלג, הצעדים הם אלה: קודם החליטי איזה אדם את רוצה להיות. עשי ניפוי של תגובות שאת רגילה להציע שאינן מתאימות לאדם זה, והתחילי לבחור בתגובות חדשות. רוצה להיות גדולה? הגדירי לעצמך מהי "כלנית הגדולה", והיי גדולה בכל מצב על פי ההגדרה שלך. האמנם את מרגישה גדולה כשאת צורחת עליו? כשאת טורקת דלת? כשאת נעלמת? כשאת לא עונה לטלפון? כשאת מאיימת להיפרד? תרגישי גדולה אם תצליחי ברגע של כעס נוראי להפסיק את ההצפה הפנימית ולומר לעצמך: "אני כלנית השקולה והגאה", ואז לזכור את הדברם הבאים: אל"ף, בן זוגי פועל כפי שהוא מאמין שנכון לפעול מפני שהוא לא יודע דרך אחרת. בי"ת, הוא לא עושה שום דבר נגדי, הוא פשוט פועל כל הזמן לטובת עצמו, כפי שנוהגים כולם, וכפי שגם אני עצמי נוהגת. גימ"ל, אני מתכוונת להיות גדולה, וגם הוא יגדל ויצטרף אלי כשהוא יהיה מוכן לכך. שלך, צביה גרנות" אני אימצתי את התשובה הזאת !!!

Lonely In Blue

New member
גם לי ../images/Emo151.gifבואי נמשיך ביחד ../images/Emo3.gif

לא היתה לי שום כוונה לסכם את הדיון בהודעתי. ניצת, אין לי שום בעיה עם זה שד"ר גרנות התארחה, והתעורר דיון. עצם העלאת השאלות כבר הצדיקה את האירוח. אם את שמה לב, אני מנסה לגייס את כל האינטלגנציה הרגשית שאין לי, כדי שלא תרגישי נפגעת מדברי. אני לא מתיימר לשפוט את יכולתה המקצועית של ד"ר גרנות. עופרה, אני חייב להודות שההודעה שלי לא היתה מתובלת בקצת ציניות, אלא היתה מורכבת כולה מציניות. ראשית, אני לא חושב שאפשר להשיא עצות בעלות גוון מקצועי-טיפולי במסגרת האינטרנט. זה בא לידי ביטוי הן באירוח בפורום, והן בשאלות-תשובות שנתנה ד"ר גרנות באתר שהובא לפני כן כקישור. שנית, נראה לי שבמסגרת האינטרנט, כל שנותר הוא להעביר תפיסת חיים, שלא תמיד האיצטלה "המקצועית" יכולה להצדיק. שלישית, יש לי רתיעה כללית מן "העם" הזה של אנשים שחושבים שאפשר להיכנס לך למוח, לנתח מה הבעיות, ולתת את הפתרונות. על אחת כמה וכמה כאשר מישהו עושה זאת בדחילו ורחימו, ללא התלבטויות, ללא העמדת סייגים. נראה לי כפיל שמשתולל בחנות של חרסינה. red head , התשובה לכלנית מהווה מין אמירה כללית בסגנון של think positive , הכל בראש, מה שאתה מחליט הוא שיהיה. הנבואה מגשימה את עצמה. אם אתה חושב על כישלון, אתה תיכשל. הנושא הזה אינו חדש, ובפורום השכן הוא עלה כבר בצורות שונות. אין לי ולא כלום נגד האמירה, אבל לא נראה לי שהיא מהווה הצדקה לאמירות אחרות שהד"ר הנכבד הפריחה. ושוב, טוב שד"ר גרנות התארחה, טוב שהתעורר דיון. מי שמצא דברים שהוא יכול לאמץ - רק הרויח. אבל, עדיין יש מקום להתייחסות צינית.

ואני יכולה להבין למה

עוד לא הלכת לישון?
לונלי עברתי לרגע ואני לא נפגעת!!! בבוקר בטח יהיה לי משו יותר רציני להגיד אבל עכשיו אני במצברוח
לילה טוב לך איש

אני לא חושבת

שהיא נקטה עמדה וטענה שאינך בעלת אינטלגנציה רגשית אלה הסבירה את הגישה שלה ואת השאלה שצרכה להשאל על פי השקפתה... איני חושבת שהיא הסיקה מסקנות כי אם כיוונה אותנו לשאול את עצמנו (ו...גמני שמואשמת תדיר באותה "האשמה" של חשיבה מרובה, שאלתי את עצמי את אותה שאלה
). אבל רגע ,רגע , איפה כאן חילוקי הדעות איתי ?את זה לא הבנתי שום דבר אינו תורה מסיני וכל דבר שאני שומעת ,מכל אחד ללא שום קשר לתוארו,נבדק במסננת שלי ,האישית, מה שעובר לוקחת ומפנימה ומה שלא זורקת לצד... הדבר היחיד שטענתי כלפיו הוא הציניות של לונלי.... וכן עפרה אני במת ,במת לא כועסת

למעלה