תודה לנועית....

aFish

New member
תודה לנועית....../images/Emo66.gif

על הזדמנות ניפלאה שניקרתה בדרכי. כאן קישורים ל"תקציר" הפרקים הראשונים. זה הסיכום האישי שלי. שמחתי לעשות משהו קטן דרך פורום כל כך מכובד בתפוז. הלואי וזהו רק צעד ראשון. חג שמח

../images/Emo24.gif מדהי ם,פשוט מדהים ומקסים

תבורכו על מה שעשיתם למען הילדים . תבורכי נועית על כל הרעיונות ועל כל המבצעים וההתאגנויות למען הילדים !! כן ירבו !! חג שמח לכולכם !!

טליW

New member
לא התרגשתי ככה הרבה זמן...

ברשותך, אשמח להעלות את ה"תקציר" למאמרי הפורום שלנו... שיהיה לך ולחברי פורום טיולי אופניים חג שמח!

מרגש מאוד מרגש והמון ../images/Emo51.gifואכן

אתם נהדרים ונועית אין לי מילים........ אופניים
רבה לכם
וחג שמח

אני קוראת ויש לי דמעות בעיניים../images/Emo6.gif

תודה לכם אנשים נפלאים על הכל. תודה על שפתחתם את ליבכם לילדים היקרים האלו. תודה שנתתם להם את טעם החיים. תודה על החוויה המדהימה שהענקתם להם. תודה על מי שאתם אנשים נפלאים.

../images/Emo26.gifפעילות בארזים../images/Emo36.gif../images/Emo51.gif

הפעילות שנתרמה בהתנדבות על ידי אנשי הפורומים בתפוז: **פסטיבל המדע במכון ויצמן + כולל אוכל **טיול אופניים לנחל אלכסנדר + א.צהריים **סרט על מסך גדול + פיצה **פעילות יצירה + קרטה והישרדות (קבוצות **סדנא "21 כללים לחיים מאושרים" **סדנת בצק סוכר ולכם אנשים יקרים שהתנדבתם ותרמתם למען הילדים מודה לכם מכל הלב. "להתנדב פירושו לתת את הנשמה ואת הלב מבלי לצפות לתמורה להתנדב פירושו להשקיע כל דקה וכל שניה מבלי לחכות לתודה להתנדב פירושו לחשוב פחות על עצמך ויותר על אחרים להתנדב פירושו להאיר בכוחך מקומות חשוכים רצינו רק לומר תודה על שנתתם את הלב והנשמה על שהקדשתם כל דקה וכל שניה על שחשבתם על האחר והלא מוכר והארתם את חייהם תודה רבה מכל הלב"

aFish

New member
../images/Emo6.gif ארוחת הצהרים דווקא היתה

של הפנימיה....היה אחלה

aFish

New member
אי אפשר להקפיץ הודעות ישנות

את יכולה להכניס הודעה חדשה עם קישור....

למעלה