תודה לכן! ../images/Emo24.gif
אתמול בדיוק עברו חודשיים מאז שהצטרפתי רשמית לפה ונכחתי בסדנת תחזוקה לאופניים. (אמנם רק סדנה, אבל נקודת מפנה עבורי) אני זוכרת שהגעתי בהיסוס רב. לא ידעתי מי הן הנוכחות, ואיך בכלל העזתי להצטרף. סוזי ניגשה אלי והתעניינה באכפתיות - מי אני, מה אני עושה ועל מה אני רוכבת. ואני במבוכה מלמלתי "הממ... יש לי אופניים..."
. כן, זו בדיוק היתה התשובה (מפגרת משהו
). וזו בידיעה מלאה שאת האופניים לא ראיתי כחודשיים, והם מחכים להם בחוסר יחס במקלט. כמה ימים לאחר מכן, כבר יצאתי לטיול/רכיבת שטח עממית של 25 ק"מ. אז אי אפשר להגיד שהתחלתי מ-0 מבחינת יכולות, אבל זו התחלה. מאז למדתי שיש קבוצות, והצטרפתי לאחת. עדיין אני רחוקה מלהגיד שאני מתעסקת בספורט, כי אני מתאמנת במסגרת רק פעם בשבוע, ומדי פעם יש תוספות משלי. ועם זאת, זה מדהים... רק חודשיים עברו, ואתמול כבר הקפתי את הכנרת! רכיבה של 65 ק"מ מאחוריי. לא דמיינתי את עצמי בהקפה (גם לא ידעתי עליה עד לא מזמן), ועכשיו מתחילה לדמיין את ים המלח
הרבה זמן שיש בי תודה על הפורום הזה והנשים בו, והחלטתי פשוט לכתוב לכן. זה פורום שעבורי הוא הרבה מעבר לספורט. בתקופה שהיא לא משהו מבחינתי בחיי, מצאתי את הפורום ואת הרכיבה. ופתאום יש משהו לקום עבורו מוקדם בבוקר, משהו מרגש, מהנה ומסקרן. קוראת אתכן פה בהנאה גדולה (מודה שכבר צריכה גמילה). אמנם לא תמיד מבינה הכל, אבל טוב שיש את גוגל בשביל להבין מושגים חדשים. יש פה תמיכה נפלאה, הרבה השראה, הרבה מידע, נתינה וקבלה, נשים נפלאות שאני מחכה לפגוש שוב ואף לרכב יחד איתן, ובכלל... אני לומדת ה-מ-ו-ן (ולא רק בהקשר לספורט, אלא בכלל. וזה מדהים ומשמעותי עבורי). אז תודה לכל אחת מכן
אתמול בדיוק עברו חודשיים מאז שהצטרפתי רשמית לפה ונכחתי בסדנת תחזוקה לאופניים. (אמנם רק סדנה, אבל נקודת מפנה עבורי) אני זוכרת שהגעתי בהיסוס רב. לא ידעתי מי הן הנוכחות, ואיך בכלל העזתי להצטרף. סוזי ניגשה אלי והתעניינה באכפתיות - מי אני, מה אני עושה ועל מה אני רוכבת. ואני במבוכה מלמלתי "הממ... יש לי אופניים..."