תודה לכן!

יעל :-)

New member
תודה לכן! ../images/Emo24.gif

אתמול בדיוק עברו חודשיים מאז שהצטרפתי רשמית לפה ונכחתי בסדנת תחזוקה לאופניים. (אמנם רק סדנה, אבל נקודת מפנה עבורי) אני זוכרת שהגעתי בהיסוס רב. לא ידעתי מי הן הנוכחות, ואיך בכלל העזתי להצטרף. סוזי ניגשה אלי והתעניינה באכפתיות - מי אני, מה אני עושה ועל מה אני רוכבת. ואני במבוכה מלמלתי "הממ... יש לי אופניים..."
. כן, זו בדיוק היתה התשובה (מפגרת משהו
). וזו בידיעה מלאה שאת האופניים לא ראיתי כחודשיים, והם מחכים להם בחוסר יחס במקלט. כמה ימים לאחר מכן, כבר יצאתי לטיול/רכיבת שטח עממית של 25 ק"מ. אז אי אפשר להגיד שהתחלתי מ-0 מבחינת יכולות, אבל זו התחלה. מאז למדתי שיש קבוצות, והצטרפתי לאחת. עדיין אני רחוקה מלהגיד שאני מתעסקת בספורט, כי אני מתאמנת במסגרת רק פעם בשבוע, ומדי פעם יש תוספות משלי. ועם זאת, זה מדהים... רק חודשיים עברו, ואתמול כבר הקפתי את הכנרת! רכיבה של 65 ק"מ מאחוריי. לא דמיינתי את עצמי בהקפה (גם לא ידעתי עליה עד לא מזמן), ועכשיו מתחילה לדמיין את ים המלח
הרבה זמן שיש בי תודה על הפורום הזה והנשים בו, והחלטתי פשוט לכתוב לכן. זה פורום שעבורי הוא הרבה מעבר לספורט. בתקופה שהיא לא משהו מבחינתי בחיי, מצאתי את הפורום ואת הרכיבה. ופתאום יש משהו לקום עבורו מוקדם בבוקר, משהו מרגש, מהנה ומסקרן. קוראת אתכן פה בהנאה גדולה (מודה שכבר צריכה גמילה). אמנם לא תמיד מבינה הכל, אבל טוב שיש את גוגל בשביל להבין מושגים חדשים. יש פה תמיכה נפלאה, הרבה השראה, הרבה מידע, נתינה וקבלה, נשים נפלאות שאני מחכה לפגוש שוב ואף לרכב יחד איתן, ובכלל... אני לומדת ה-מ-ו-ן (ולא רק בהקשר לספורט, אלא בכלל. וזה מדהים ומשמעותי עבורי). אז תודה לכל אחת מכן

'בקשה ../images/Emo3.gif

סתם, סתם. אני כמוך. מרגישה כמו בטטה חובבנית, שהנוכחות הוירטואלית הזו, מתממשת לה לרגעים אמיתיים וקיימים לגמרי של אתגר מיוזע בדופק גבוה. מוצאת אתעצמי חושבת תוך כדי הבריכה ה-98 או חורקת שיניים באיזו עלייה, או מתגברת על מכשול כזה או אחר עם הסוס, או מפנטזת על להצליח לרוץ ולהחזיק ריצה - על לרוץ "ולספר לחבר'ה" כאן בפורום. לרקום את הדימיון למציאות בדופק גבוה ולהוכיח אותה לעצמי באותיות שחור על גבי מסך כאן. והצד השני של זה (בעצם הראשון), הוא לקרוא, ולשאוב את המילים ולהפנים אותן על תוך העצמיות שלי: כל מי שהיתה רופסת, שהתחילה מאוחר, שרצה כי היא בורחת, שרוכבת בפעם הראשונה, שמתחברת ודואגת, שמגדילה מרחק, שנלחמת בפציעה, שסוחבת מכאובי גוף ונפש, שיש לה ילד עם חום, שהבוס עצבן אותה, שחיה את החיים... ובכל זאת - ראשונה תמיד בין כל אלה שלא יצאו מהבית. כל אחת ואחת מכן נותנת לי השראה, ודחיפה, וכח. לנסות גם ולהאמין שאני יכולה, על אף שכל חיי חשבתי אחרת.

אני שמחה בשבילך

כיף לשמוע שנהנת מהרכיבה ומההפנינג, ושיש לך רצון להתקדם. זה הכל את. ומגיע לך את כל הכבוד על כך. מחכה לשמוע על חוויות נוספות שלך.

מור שלז

New member
תודה לך../images/Emo140.gif

מה קורה כאן תגידו לי? אין יום שאני לא אזיל דמעת התרגשות כאן??? יעל, באמת ריגשת אותי במה שכתבת. תודה
מדהים, פשוט מדהים מה שהספקת לעשות בחדשיים (רק חדשיים עברו מאז? איך שהזמן טס כשנהנים
) ותודה שאת כאן, יום יום, קוראת, מגיבה, לא מספספת אף אחת. מעודדת, מחזקת, משתפת. אנחנו כאן אחת בשביל השנייה, כולנו, ומדהים לראות מה שזה מוציא מאיתנו וכמה כוחות שזה נותן לנו. תודה

ממש הוצאת לי את המילים מהפה

ריגשת אותי מאוד, אני באמת חושבת שמשהו בפורום הזה שונה, אני פעילה בעוד שני פורומים וזה ממש לא אותו דבר. אני מרגישה שיש לי חברות חדשות ואת רובם אני אפילו לא פגשתי, זה מדהים בעייני. כל כך כיף שיש פה בנות ברמות שונות ותמיד יהיה עם מי להתייעץ ולהעזר ועם מי לשתף ולהזדהות יעלי, אני כל כך שמחה על ההתקדמות המדהימה שעשית ואולי עוד אגרום לך להתחיל לרוץ איתי
מחכה בקוצר רוח לרכיבה המשותפת, נראה לי ששבת הבאה יכול להסתדר מצויין

יעל :-)

New member
../images/Emo9.gif

את האמת, הכל כבר יכול להיות. כולן פה כבר גרמו לי לבדוק מה זה המרוץ אייל הזה. וראיתי שיש שם אפילו מקצה הליכה

חניתס

New member
מקסימה!

חוץ מזה שאני מסכימה עם כל מילה שלך לגבי הפורום. את עצמך לא פחות מזה לפחות במקרה שלי! תמיד יודעת לאמר את המילה הנכונה ואת העידוד המתאים ותורמת רבות לחלק מהפורום הזה. את גדולה גם בזכות עצמך והתמדתך ביעדים שהצבת לעצמך. כל הכבוד!!!

../images/Emo51.gif לך שאת פה איתנו

לא צריך ידע ענק בספורט כדי לתמוך באחרות ולפרגן. זה מה שעושה את הפורום הזה כזה נפלא.

למעלה