תודה לכם

anana

New member
תודה לכם

שקיבלתם תצד שלי בעניין בנחמדות נפש אני חייבת לספר לכם משהו שקרה לי אתמול........ שתבינו שהכל נוצר מרוע אני עובדת בפונדק דרכים בערבה כקופאית אתמול הגיע אלי אשה ערבייה עם תינוק ביד שהייתה נראית ענייה היא הייתה צריכה לשלם לי 6 וחצי שקל היו לה רק 6 שקלים וויתרתי לה אחריה בתור היה יהודי הוא היה צריך לשלם לי 19 שקלים והוא הוציא לי 18 שקלים בודדים הסתכלתי עליו אז הוא הוציא 50 שקלים שלמים לקחתי באופן אוטומט את ה 50 והוא ישר סינן לעברי ברעות: זה בגלל שאני לא ערבי, נכון ? נורא נעלבתי נורא ופשוט אפילו שאומרים תמיד שהלקוח צודק התפרצתי עליו בכעס . מה פתאום המניאק הזה כועס עלי שעשיתי הנחה לאדם שבאמת ראו שאין לו ? ועוד שאתה יודע שזו קנייה לתינוק ? אני תמיד עושה הנחות בלי שיגידו לי לאנשים שנראה לי שצריך תמיד ומאחורי הגב של הבוס שלי ולא חשוב למי,,,,,, החשוב זה אם יש תחושה של צורך לצד השני. מה יותר יפה בעולם לעשות טוב למישהו ? לתת אם אתה יכול ? שום דבר נשבעת לכם הכל הבל הבלים

all

New member
את חמודה אננה

והנאום שלך השאיר בי רושם עמוק. יחד עם זה, הנחות ו/או תרומות (שזה דבר יפה מאוד), צריך לעשות מהכיס שלך ולא מהקופה של הבוס. כמובן ששקל או חצי שקל זה שטות. יחד עם זה, כל עובד*כל לקוח מסכן*כל יום=פשוטת רגל. הבוס שלך יסתדר, בזה אני משוכנע, אבל את, מה תעשי את? חוץ מי זה, לכי תדעי אם אותם ה-50 שקל שהאיש הוציא לך, לא היו האחרונים שהכספומט הוציא לו. ומה אישה ענייה עם ילד מחפסת בדרך לאילת?

B.Shokor

New member
מה אישה ענייה מחפשת בדרך לאילת?

אוליי היא גרה בנגב, מה לא שמעת על הבדווים שגרים שם? אוליי הלכה לבקר הבעל שלה שעובד באילת..

B.Shokor

New member
ANANA, את גיבור, כל הכבוד לך,

באמת כל הכבוד, .. את ה``סיפור`` שלך אשמור אצלי, אוליי נשתמש בזה בעתיד כמובן באישור שלך.

למעלה