תודה לכם

תודה לכם

הרבה פעמים, אחרי שאני מדברת עם אנשים אני אומרת להם בסוף תודה. הם תמיד מופתעים ושואלים "למה? מה כבר עשיתי?" ואני תמיד עונה את אותה התשובה "אני מרגישה שקיבלתי ממך משהו אז אני רוצה להודות לך על כך". תמיד הם נמסים ואומרים לי תודה בחזרה. לי זה כל כך ברור להגיד תודה כשמישהו נותן לי משהו. אז אני רוצה להגיד לכולכם תודה, אני מרגישה שאני מתפתחת בפורום הזה, גדלה, לומדת, יכולה לשאול, מוערכת, רצויה ו... מקום בו אני יכולה להיות אני בלי להרגיש את הצורך המעצבן לעשות צנזורה לעצמי, מקום בו אני יכולה לשאול כל שאלה שעולה לי בראש. מקום שבו אנשים מכבדים זה את זה ומוקירים זה את זה. זה נראה כל כך פשוט ועם זאת זה דבר כל כך עצום שאני מוצאת בפורום הזה. אשמח לראות אתכם בתלת מימד.... מגע הקסם

אנילה1

New member
את חמודה אמיתית, נפש זכה וטהורה.

המשיכי להיות את ותראי אך טוב בחייך.

מגע הקסם 1 יקירתי ../images/Emo51.gif לך על

המון תודות לנו. ומי יתן ותמשיכי לשאול אותנו עוד המון שאלות והלוואי שעל כולן יהיו לנו תשובות.

sovlanit

New member
מגע הקסם,

יש לך בלוג??? הדברים שאת כותבת כאן מעניינים,מרגשים,מעוררים מחשבה . ומעוררים בי זכרונות.ועל כך תודה רבה לך. תודה על דברייך.תודה על כל מי ומה שאת. אשמח לראותך -גם אני-בתלת מימד.

seeyou

New member
אומרת להם בסוף תודה!../images/Emo140.gif

זה חלק מהחינוך שמקבלים מההוריים בבית, בגיל צעיר! בארץ זה בכלל לא מקובל להיות מנומס... נזכר במצב כאשר בתי היותה בכיתה א' : המורה קרה לאשתי וביקשה ממנה להגיד לילדה להפסיק להגיד כול הזמן: תודה.. בבקשה.. למה? שאלה האישה בגלל שיתר הילדים בכיתה מציקים לה על התנהגות חריגה זאת.! ברמא תתנהגי כרומאי!

למעלה