תודה לכל המגיבים

jueifvr

New member
תודה לכל המגיבים

ראשית,
רציתי להגיב למי שכתב שזו סיטואציה של "עבד כי ימלוך" , אז ראשית אם כבר"שפחה כי תמלך"... מכל מקום, זה לא המצב.
לשמחתי מצבי המשפחתי ,החברתי והוסציואקונומי מצויין. איני זקוקה לזה, לא בבית ולא בעבודה שגם בה אני ממונה על מספר עובדים וגם בעבודה האינטרקציה שלי עם מזכירתי היא כזו שמעוררת בי את אותם קונפליקטים אפילו מי שהזכיר נושא של הכנת קפה.
אני גם לא חושבת שיסורי המצפון קשורים להיותי אשה מי שלא מאמין שיסתכל על "השטן לובשת פראדה"...
אני פשוט חושבת שלכאורה בימקום חיפושים אינסופיים אחרי שפחה או משרתת אישית אפשר להפיק את רוב ההנאות הללו בחיי היומיום...
וזו הסוגיה שרציתי להעלות הםא זה בסדר בעיניכם או לא ואם נתקלתם באפיזודות כאלו....

A לוןA

New member
שימי לב שהמגיבים

באמת הגיבו לך ולא פתחו הודעה חדשה.
נסי לשרשר תגובות להודעה הרלוונטית.

סינבד

New member
על SSC שמעת?

פה אפשר לעזוב את ה-SS ולהתמקד ב-C שמשמעותו הסכמה.
כל זמן שלא שאלת ולא ביקשת את הסכמתה לדעתי יש פה ניצול ופגיעה בזולת. היא עושה מה שאת מבקשת כי היא צריכה את הכסף שאת משלמת לה בסוף העבודה.
בחברה שלנו מי שמצבו הכלכלי מצויין, יכול בהרבה מקרים לדרוש כל מיני דברים מאלו שגורלם לא שפר כל כך. לנצל את העובדה הזו כדי להנות מהשפלת אלו שגורלם לא שפר, בעיני זו חזירות שאין בינה ובין BDsM ולא כלום.

jueifvr

New member
א. אני מקבלת את הביקורת בהכנעה ב. מה לדעתך הג

כלומר,
מה מותר לי לכתחילה לבקש מעוזרת הבית שלי?
האם לדעתך לבקש קפה מהמזכירה זו גם השפלה?
האם לדרוש מהעוזרת לנקות את השירותים זו גם השפלה?
מה דעתך?

Dan_Kap_

Active member
זה שיש הסכמה שלה

לא אומר שהיא רואה במה שקורה אותה אירוטיקה שאת רואה במה שהיא מוכנה לעשות עבורך.

אישית, לא הייתי מנסה שום דבר בעל אופי מיני עם מי שעובד עבורי או איתי - יש סעיפים מאד ברורים בחוק בנושאים הללו, ולך תוכיח אחר כך שמה שקרה בין שני אנשים לבד היה אכן בהסכמה ברורה ומודעת.

את יכולה לנהל איתה שיחה על כך, אך מהם הסיכויים שהיא תראה בעצם קיום השיחה איתה הטרדה מינית

[ וכן, את יכולה לבקש מהמזכירה להכין קפה ומהעוזרת לנקות את השירותים, אבל נסי לבקש ממזכירה לנקות את השירותים... ]

jueifvr

New member
איך זו יכולה להיות הטרדה בין אשה לאשה?

ואם זה לא במקום העבודה אז בכלל...

Dan_Kap_

Active member
אהמממ

א. החוק למניעת הטרדה מינית איננו מפלה בין מינים או בין נטיות מיניות.

ב. אם היא עוזרת בית שלך ואת משלמת לה עבור העבודה שלך, הרי שיש ביניכן יחסי מרות.

לא מאמינה לי, שאלי עורכ/ת דין...

סינבד

New member
זה לא כל כך משנה

לדעתי לא מה את מבקשת ממנה לעשות זה המבחן, כי מבחינתה עבודה זו עבודה. הנקודה היא שברגע שאת משתמשת בה שימוש אירוטי, בטח כשזה נעשה בלי ידיעתה, זה ניצול.

אני אנסה דוגמא שאולי תבהיר לך את הנקודה שלי. כשגבר מציץ לנשים במלתחות, גם אם הן לא יודעות מזה אפילו. הוא מנצל את המצב שהן נמצאות בו להנאתו המינית ללא ידיעתן וללא הסכמתן. תסכימי איתי שזה מעשה מגונה, נכון?

במה שונה הדבר כשאת מנצלת את המצב שבו נמצאת העוזרת שלך לסיפוקך, או לעינוגך, האירוטי?

jueifvr

New member
זה ממש לא נכון (חשיבה כל כך גברית...)

אם אתה מציץ למקלחות של השנים אתה עושה פעולה אקטיבית לא לגיטימית, אם את נהנית הנאה מינית מפעולה לגיטימית אז איזו בעיה יש כאן ?
אם מקובל שכשהבוסית מגיעה לעבודה יהא מקבלת קפה מהמזכירה שה וכך מקובל בכל המשרד, אלא שאת גם נהני מזה מינית, זו בעיה ?
זה מקובל, זה חלק מהגדרת תקפיד, את אפילו לא צריכה לבקש את זה,
בפשוט בליבך פנימה את נהנית,
אפשר להשוות את זה בכלל להצצה למקלחות ?!!!
עד כאן, זו כבר היסחפות....

למעלה