תודה לכל המברכים

תודה לכל המברכים

מסיבת הפתעה היינו כחולמים, ידענו שזו מסיבת הפתעה, אבל חשבנו שזה יהיה כמו כל המסיבות. קצת אוכלים, קצת ברכות, קצת מוזיקה והולכים הביתה. הסתבר שבאמת חיכו לנו הפתעות רבות. כל בני המשפחה עמלו כבר חודשים על הכנת המסיבה הזאת. כל אחד בחלקו המקצועית והיצירתית וכולם יחד הפיקו אירוע בלתי נשכח. דבר ראשון טקס חידוש הנישואין עם מתנות והצהרת כוונות. אחר כך הם הדפיסו ספר בישול, כל התבשילים של אימה. התבשילים צולמו בצורה אמנותית ונכתב אופן ההכנה בתוספת קוריוזים מצחיקים הנוגעים לאותו מאכל. תמונה ממוסגרת גדולה שבמרכזה תמונת החתונה שלנו ומסביב לב תמונת המשפחות בנוכחות מליאה. סרט DVD על תולדות המשפחה. בתי אספה תמונות מכל האלבומים וקטעי וידיו מהחתונות של כולם וערכה סרט שכלל את תולדות המשפחה, את השירות הצבאי של כל אחד, התינוקות ועוד.. לדוגמה השרות הצבאי התחיל בתמונות שלי מהפלמ"ח ובגולני, אחר כך הבן הבכור כמפקד טנק החטיבה 7, הבת הגדולה בנחל בדי זהב, הבת שנייה מצוחצחת בחיל המודיעין, הבן בגולני בלבנון והבן הצעיר במג"ב מפקד סיירת בסיורים המשותפים עם הפלסטינאים בבית לחם. את הנכדים יצגה הנכדה הגדולה ששרתה בפרקליטות הצבאית, הנכדה שנייה במצ"ח והמשרתים עכשיו הנכד התותחן והנכדה במודיעין. לפרק הזה אין סוף עוד מעט עוד נכדה תתגייס.אולי תהיה מד"סית או משהו אחר. בפרק של התינוקות ערכנו חידון מי הוא מי? את הקטנים של עכשיו קל לזהות, אבל הגדולים? בקושי זהיתי את עצמי. גם האוכל היה מיוחד הבנות והכלות כל אחת הכינה מעדן יצירתי. בקיצור המפגש היה מאוד מרגש אנחנו מודים לכל המברכים.

emmy5

New member
ואני חשבתי שיהיה לי שרשור פרטי ../images/Emo6.gif

תודה למי שהעביר לי את הבדור האישי לשירשור ..אז אני עוד אוסיף ... היום מותר לי לחייך קצת

אנימו

New member
אממי../images/Emo6.gif אפשר ליבא את הפיל?

יש לי מקום בחצר, לביצועים

emmy5

New member
אנימו , מצחיק עוד יותר ... קבלתי

אותו מקנדה ...
מדברים עברית על ידי הגששים

אנימו

New member
אממי- מה זה חמודים הכלבים. שוקלת

לצרף ליבוא גם את הכלבים. במקרה שאאלץ לבחור ביניהם- אעדיף את GOOD BOY- מוצא חן לי (יש לי שני בנים-גברים צעירים בבית). הוא כבר ידגים להם.....מה שנקרא, ללא מלים.

emmy5

New member
אני שמחה , את רואה ...

לפעמים החיות יותר נחמדים מהאנשים

maxima

New member
יצחק .נהדר שעשו לכם מסיבת הפתעה

שיהיה לכם אושר עוד הרבה שנים ביחד ונחת מכל המשפחה

emmy5

New member
יצחק ,ממש מרגש ,מאחלת לך עוד הרבה

הרבה שנים ביחד בבריאות ואושר יחד עם כל המשפחה .

למעלה