תודה לכל הלוחמים!!!!

תודה לכל הלוחמים!!!!

אתם מעשירים את חיי מאוד!!! אתמול נפגשנו בערב (התארגנות ספונטנית) כמה מן החברים בפורום אצל "לצלול באור".... נהנתי מאוד מאוד
וגם למדתי לא מעט... מה עוד צריך הבן-אדם?

הלוחמים שהשתתפו

*לצלול באור* *תתחדש* *הרדוף* *MEMPHIS RAINES* *קסם אמיתי!!!* היה פשוט ג-ד-ו-ל!!!!!!! יוהוווווווווווווווווווווווווווו,, איזה כיףףףףףףףףףףףףףףףף!!!!!

ובמשך היום...

היה אצלי עמיחי קליש המקורי 1, שברוב נדיבותו בא לעזור לי לבחור קריסטלים בחנות NEW AGE מדליקה, לאחר שהמליץ לי המלצות מסויימות בנוגע ל"פאנג-שווי" בחדר שלי.....
עמיחי!!!
אוהב מאוד, קסם!!!

deep ocean

New member
גם אני הולכת לעשות שינויים בחדר ../images/Emo13.gif

לצבוע כמה מהקירות להעיף תמונה מהקיר ולשים במקומה משהו אחר ואולי עוד כמה דברים

../images/Emo28.gif../images/Emo28.gif../images/Emo28.gif../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif../images/Emo23.gif../images/Emo70.gif

MemphisRaines

New member
../images/Emo51.gif ללצלול באור על ההזמנה

היה ממש כיף עד לרגע שבו הרגשתי שפוך לגמרי מה שהיה דיי טבעי לאור היום המטורף שהיה לי אתמול
בכל מקרה היה ממש כיף למדתי דברים חדשים והרגשתי נהדר
שרון

כל הכבוד לצלול!../images/Emo45.gif

רק לפני יומיים אמרת לי איזה אומץ יש לי לארגן מפגש... והנה- את רואה? את התגברת יפה מאוד על כל הפחדים שלך, ויזמת מפגש אצלך בבית! כל הכבוד! זו הדרך הנכונה ביותר להתמודד עם פחדים! פשוט ללכת ולעשות אותם! ונב. אתמול יעל ואני היינו לבד בצאט. היתה לנו אחלה שיחה אבל אני זוכרת שאמרתי לה שיש לי תחושה שכולם הלכו לאיזה מקום... חחחח......התחושות שלי אף פעם לא מטעות אותי...חחחחח....

יעל :-)

New member
כל הכבוד נטשה!

אכן היתה אחלה שיחה. גם אני מאוד נהניתי. אין לי צורך לחזור על מה שדיברנו. רק רציתי לצוטט את דברייך מההודעה: "זו הדרך הנכונה ביותר להתמודד עם פחדים! פשוט ללכת ולעשות אותם!" הציטוט מוקדש גם בשבילך וגם בשבילי

תודה לך יעל!

אני מאמינה שהכל לטובה... השיחה שלנו אתמול היתה מאוד מפרה (מפרה? זו המילה?) יאללה לעבודה!

כיפק היי!!!!

אני רוצה לשמוע... 3 פעמים ללצלול: כיפק--היי! כיפק--היי! כיפק--היי היי היי!!! יופי לצלול!!!

למעלה