תודה לכולם!!!

nina117

New member
תודה לכולם!!!

היי לכולם,
אחרי יותר משבוע בו אני נכנסת וקוראת את התגובות של כולכם, אני חייבת לומר שזה מחמם את הלב ! ושאני פחות מבולבלת.
ההיכרות שלי איתו הייתה כמו ברק, לא צפויה, פתאומית, הסתכלנו אחד על השניה והעולם עצר מלכת. זה היה כדור שלג שהתגלגל ואי אפשר היה לעצור אותו. נסחפנו, המשיכה הייתה חזקה מכל הבחינות פיזית, ומנטלית. במענה לשאלותיכם לא נראה לי שהוא הבחור שמגשש...הוא בעל ניסיון רב, ייצרי מאוד ויודע בדיוק מה שהוא עושה. למדתי ממנו המון אך באותה מידה זה כילה אותי. היה לי קשה עם הניתוק הפתאומי (מסיבות שונות) של הקשר. היה לו קטע של מעין ציווי. שעכשיו אנחנו לא מדברים עד שהוא מחליט אחרת. זה נמשך ימים. כתוצאה מכך היה תסכול מצידי מה שהביא למריבה, למצב קיצון מצידי ולפיצוץ שהתרחש בפעם האחרונה שנפגשנו. אני מרגישה כאילו חייתי בסרט. זה היה כל כך לא מציאותי ועם זאת נפלא, חייתי נהניתי היו שם קטעים שאהבתי. אהבתי את התחושה של הייצריות. הרגשתי וזה מה שמסכם את הכול.
נינה.

UltraL

New member
סוג של עונש

אחד העונשים הקשים זה לומר לנשלטת שהיא לא יכולה ליצור קשר ולא לדבר איתה במשך ימים.
גם סיבה שכיחה שלנשלטת נמאס ומנתקת את הקשר.

A לוןA

New member
עונש התעלמות

או עונש "ניתוק זמני" הוא עונש מאוד קשה לעיתים, מאוד אפקטיבי ולדעתי- לא מוסרי ולא ראוי.
אחד התוצרים המיידיים שלו הוא כמובן התיסכול שחווית (אבל יש עוד כמה).

Mind Power

New member
מבחינתי ניתוק זה לא עונש, זו התעללות נפשית

ולא רק שמביא תסכול אלא שובר לגמרי את האמון בשולט. זו דעתי ומבחינתי זה גבול.

Dan_Kap_

Active member
+1

בעיני זה פשוט טנטרום של שולט, במיוחד כשזה בא די מוקדם בהתחלת מערכת היחסים.
&nbsp
תודי לו יפה על שעזר לך לגלות את הצד הזה אצלך.
וגם על זה שהראה מיהו ומהו די מהר ותשלחי אותו למקום שראוי לו
.

התעלמות :(

זה אחד העונשים הקשים ביותר מבחינתי.
&nbsp
שמחה שהיו לך רגעים יפים

למרות הסיום הצורם.
ואולי טוב שהסתיים...

למעלה