תודה לכולם

orngold

New member
תודה לכולם

אני רוצה להגיד תודה לכל הלהקות שהופיעו ויצרו ערב ארוך ומדהים. תודה גם לקהל שמילא את אולם "דווקא" בסיטי-הול ובכך נתן לנו את הכוח להמשיך בערבים אלו. לדעתי סדרת הערבים שהחלה בגרז´ בראשון לציון ועכשיו התפתחה גם לחיפה מאפשרת ללהקות לקבל חשיפה רחבה וכך גם הקהל יכול להחשף בפני הרכבים ברמה גבוהה. כל הזמן אנחנו עמלים בחשיבה על רעיונות חדשים ודברים מעניינים שנוכל להביא בפני הקהל, כגון סרטי וידאו, הופעות מוקלטות, קליפים וכמובן חיפוש אחר הרכבים שנוכל לתת להם במה. אני רוצה להזכיר לכם שהערב הבא יתקיים ב23 לנובמבר (לא ב21 כמו שנכתב עד כה) במועדון הגרז´ ובו יופיעו להקת "סנהדרין" ולהקת "קוואדרה". אז שוב תודה לכולם, לקהל, ללהקות, לאריק חייט שנותן תמיכה גם מיקצועית וגם מוראלית, לדני וולף שעומל על עיצוב ההזמנות ולכל מי שנותן ידו להצלחת הארועים. שלכם, אורן. "פדרה" הפקות

Yudokolis

New member
4 וחצי שעות של שכרון חושים

את ההודעה הזו כתבתי אתמול בלילה, אך בשל תקלה טכנית היא לא מופיעה (וזה מוזר, בהתחשב בכך שבכרטיס האישי שלי היא מופיעה 4 פעמים, יחד עם עוד הודעה שלי שנכתבה אך לא פורסמה כאן... אנשי תפוז, יש פתרונים?). הנה נסיון נוסף: ------------- או: רשמים מערב פרוג בחיפה (או2: אגרול ברוטב מתוק במיוחד) ראשונים עלו בורדל. פעם ראשונה בשבילי. הם הגדירו את עצמם כ"אפטייזרים לפרוג" (נדמה לי), ומהבחינה הזו הם יצאו בסדר: אני יכול לטעון עד מחר שמה שהם עשו הוא לא ממש פרוג, והם מצד שני יוכלו לטעון שהם מעולם לא ממש התיימרו להיות פרוג. אז מה שהם עשו לא היה ממש פרוג. לא שיש לי בעייה עם זה, אלא שזה פשוט לא היה במקום. קהל שבא לערב פרוג (לדעתי) לא מצפה לשמוע 5 דקות של אילתורי סולואים חביבים על מבנה של 12-bars, כפי שהופיעו באחד השירים. היו להם כמה יציאות טובות מאוד, על התפר שבין פרוג לרוק (עם נטייה לטובת הרוק), אבל במרבית הפעמים הם התחרעו על כל יציאה במשך כמה דקות עד שהיא יצאה מכל החורים. הקטע הכי טוב, והכי פרוגי, הגיע ב-10 השניות האחרונות של השיר השני שבוצע. כל השאר היה על הסקאלה של בין חביב למתיש. אגב, הפתיע לטובה המתופף, שבלי לפגוע, נראה לי ברמה אחרת מזו של חבריו ללהקה. הלאה לארכיפלג: אני לא חובב פינק פלויד, ואפילו ניתן לומר את זה על דרך השלילה - אני לא ממש מסמפט אותם. כך שאין לי יותר מידי מה לומר על ארכיפלג, אנשי פינק פלויד בוודאי ישכילו להעביר ביקורת יותר בונה ממני. כמה הערות קטנות בכל זאת - המתופף עיצבן קצת עם חריגות קטנות מהקצב ועם סאונד כללי קשה מידי. הבסיסט-כנר היה הפתעה מרעננת (שמישהו יקח אותו ללהקת קאברים לג´נטל ג´יאנט!). השוויתי בין הביצוע שלהם ל-Dogs ובין זה של אגרול, ולדעתי האישית בסך הכל הכללי אגרול לקחו. מה שמביא אותי לגולת הכותרת של הערב. מבחינות מסויימות זו הייתה טעות לרכז שלוש הופעות שהאחרונה בהן היא אגרול בערב אחד. הקהל כבר היה מותש עד שהגיע המופע שבשביל רבים היה המופע המרכזי בערב. מצד שני, אם אני יוצא מנקודת הנחה שאגרול זה השם המוכר מבין שלוש הלהקות שהופיעו, אפשר לומר שאגרול עשו שירות מצוין ללהקות האחרות והביאו להן קהל. בקיצור, הבעייה העיקרית הייתה שהמופעים שלפני אגרול היו ארוכים מידי, שלא כמו בערב הפרוג שהיה בראשל"צ, שם ההופעות שלפני טרספס היו קצרות. לגבי אגרול - כל מילה מיותרת, ומשתי סיבות: אחת, כי כל סופרלטיב שאני אעניק להם לא יספיק, ושנייה, מאחר וזו הייתה הופעת פרידה עד להודעה חדשה. היה כיף ומשוחרר יותר מאשר בשתי ההופעות הקודמות שראיתי, הרפרטואר היה מצויין, והביצועים היו נהדרים (וגם אלו בהן היו התפלקויות, היו חינניות וטובות). לטעמי, זו הייתה ההופעה הטובה ביותר שלהם מבין השלוש שראיתי. כל הכבוד למארגני הערב, יהיו אשר יהיו. אגב, אם כבר להקות קאברים, מתי באמת מישהו יהיה אמיץ מספיק כדי לבצע ג´נטל ג´יאנט או זאפה? (אגב, רק אני חושב שליאור סקר מאגרול דומה לזאפה באופן חשוד?) יאללה, אני כבר מלהג. לילה טוב.

eyalap

New member
הנה רעיון חדש בשבילכם

ערב רוק מתקדם בתל אביב

illlaaanit

New member
חוות דעת חיפאית

בתור חיפאית חסרת חיים אני חייבת לציין שזה פשוט היה ערב אוואנגרד מבחינה חיפאית. פתאם אחרי כל שנות הבדידות המוזיקאלית לדעת שיש עוד אנשים בעולם שאוהבים משהו חוץ מבריטני ספיירס.. זו היתה ממש הארה! אחרי שיטוט די קצר בפורום הזה פתאום הבנתי שיש סצנה שלמה של הדברים האלה שפשוט חמקה מעיני בשל היותי חיפאית משועממת אז דבר ראשון תודה לכם אנשי האגרול ודומיהם שטרחתם לבוא לבירתנו השוממת בצפון. דבר שני אם מישהו מוכן רק להסביר לי איך מגיעים לראשון או איפה שהמקום שלכם נמצא זה יהיה ממש נחמד.. כל הדברים האלה ממש גורמים לי לחשוב מה אני עוד מפספסת.. אם למישהו שקורא את זה יש כוח לענות לי ואולי להאיר את עיני בנושא תרבות זה יהיה נחמד.. ואולי אפילו הקץ לשעמום?.... אילנית

begone

New member
שלום לך

בקרוב תהיה הופעה של להקת סנהדרין (המעולה, לדעתי) ולהקת קוואדרה במועדוןה הגרז´ בראשון. מידע בסיסי על החבר´ה המארגנים, כולל טלפון לבירור מהיר וזריז על האירוע וקצת פרטים בסיסיים על הגרז´ יש כאן

orngold

New member
תגובה

שלום לחיפאית אני שמח לשמוע שנהנת. אנו מעוניינים לערוך עוד ערבים כאלה בחיפה ומכיוון שאנחנו איננו חיפאים נשמח אם תהיה לנו איזושהי עזרה ממישהו מקומי. אז אם בא לך או לאחרים לעזור בעניין הזה על מנת שנוכל לקדם את הסצנה הזו בחיפה הטלפון שלי הוא 064307785. תודה, אורן.

למעלה