תודה לכולם.

• פותח הנושא zoti
  • פורסם בתאריך

zoti

New member
תודה לכולם.

הרעיון לפורום הזה בא בBENKOK ונתבקשתי לקחת על עצמי את הניהול. אני מודה שאני עסוק מדי בשביל להריץ את הפורום הזה כמו שצריך ובשמחה אני מעביר את המושכות לCAPPUCCINO. אני מקווה שהפורום עכשיו יקבל את התנופה הראויה לו.

Benkok

New member
ברוך שפטרנו

תכל'ס אני לא חושב שזה קשור לניהול. כמובן שאני מקווה שהפורום יתרומם ולא יהיו כאן רק המזדיינים האלה עם השר"ש שלהם אבל אני בספק אם הניהול זה מה שירים את הפורום. העובדה שקפוצ'ינו פתח שלושה שירשורים היום היא מבורכת אבל לא צריך להיות כחול בשביל זה. אם כל אחד מאיתנו יגרה קצת את מוחות הפורום אני חושב שהפורום יתרומם לאט לאט... הובפת הנישה של "עבודה בחו"ל" בוודאי תגרור לכאן מפיצי ים המלח ומוצרי עיסורי למינהם, צריך לחשוב איך לא להפוך את הפורום לפורום "עגלות בחו"ל"

Cappuccino

New member
../images/Emo18.gif לא אתיר פרסום מהסוג שציינת

ללא שיעברו אצלי תחילה, לבדיקת תקינות, כולל נושא חוקיות העבודה. בקרוב אפרסם הנחיות מתאימות. אני מתכוון לטפל בחומרה בכל מי שיטעה כאן ישראלים צעירים ותמימים. מצד שני, אקדם וארומם כל מי שיסייע להם.

Benkok

New member
תבקש מתפוז שיצרפו את הפורום לקישורים בצד שמאל

יש מכאן את כל הקישורים לישראלים, הורים, גאווה וכו' בחו"ל אבל באף אחד מהם אין קישור לכאן...

zoti

New member
הלוואי יבטעות תתקין את הקושחה האחרונה של אפל

על האייפון שלך! מה עשית בסוף עם הTOUCH?

Benkok

New member
איזה רע אתה,

למרות שזה ממש לא קריטי...מקסימום אני שולח את הטלפון עם הפקידה לMBK שישחררו לי אותו... הHTC יעבור כנראה לאחד החברים שלי בארץ שמשום מה מאוד רוצה אותו...

פרישת מנהל הפורום../images/Emo20.gif

אנו מודים לzoti על ניהול הפורום עד כה ומאחלים לו הצלחה בהמשך דרכו בתפוז
. המשך גלישה מהנה בתפוז
אנשים

למעלה