תודה לכולם!

תודה לכולם! ../images/Emo25.gif

בעקבות אלפי הפניות, שהציפו את תיבת המייל שלי, אני שמחה לתת במה לדרישתכם הצודקת: יצבע השם של ענת המלכה של הפורום בכחול. אם עדיין לא הספקתם לשלוח אלי אימיילי תמיכה, אתם מוזמנים לפרסם דרישה חד משמעית בפורום. יחד, נצעד לעבר עתיד נטול כונפות. התשדיר בחסות "העמותה למען הענת"
"כחול" "אדום?" "לא, כחול" (מתוך "אוהבים אותך, ענת")

שיר ל ../images/Emo80.gif

לפי המנגינה של "לא קלה דרכנו" אור מחשב נמהל באור הירח על הכר, מוחך הקט שפוך מהחלון ברחתי חרש חרש, והשקט חזר ולי חזר החיוך סערה היתה בתוך החדר את ניסית לשחד אותי אבל אני את זה לא קניתי את כזאת עלובה וגם לא עשית שעווה... לא קלה היא לא קלה דרכנו ואנחנו רעבים עד מאוד עוד פרות רבות יש לפנינו נעשה מהם קציצות, סטייק ולבבות ...כולם ביחד, עם הפזמון החוזר...

Roniii

New member
וואו, נסיכה

אסור לי להגיד בקול רם מה אני חושבת, אבל המשיכי כך...

the cookie girl

New member
שרתי והתמכרתי

ויש לי שאלה, הענת הזאת היא כאילו מישהי שסיכמתן איתה שתציק לכן? כי הרי אתן לא קיימות , וזאת לא מישהי מהחיים שלכן באמת...

Roniii

New member
קוקי../images/Emo2.gif אני בהלם

קודם כך שאת לא מכירה את הסדרה שלנו באורנג' ובאסקייפ. שם, לצערי, תוכלי להכיר טוב (מדי) את הבהמה
. וחוצמזה - אני לא אמיתית? אז הדיכאון-סתיו שלי לא באמת קיים
מצטערת מותק, הוא קיים קיים קיים. אווווווףףףףףף.

the cookie girl

New member
חחחח

הפלאפון שלי הוא מחברת פלאפון אז אני לא יכולה לראות את הסדרה הזאת... אני מכירה אתכן רק מהקומיקס בראש1 חוצמזה שברצינות- אין בנות שמוטסות ע"י ראש 1 לבקר את כל הכוכבים אז למה אתן משחקות דמויות בפורום?

p r u d e n s

New member
קשה לי להגיד../images/Emo176.gif

אבל זה נכון ואני חושבת שענת היא אחת מכן או מישהי רביעית... באט היי-למה לא לשחק משחקי תפקידים?...זה כיף.. (מקווה שאני לא אאבד את המעמד שילי בפורום)

ODana

New member
קוקי ../images/Emo140.gif

אם יש לך אסקייפ, אז את יכולה ועוד איך לראות את הסדרה...

the cookie girl

New member
דנה ../images/Emo140.gif

אין לי אסקייפ, ושידרוג לא בא בחשבון אז אני לא יכולה לראות את הסדרה... אם הייתה לי אפשרות הייתי יודעת על זה.

aliala

New member
../images/Emo141.gifיש בנות בפלאפון

גם באסקייפ וגם בגו נקסט אבל הסידרה שם מפגרת בהרבה אחרי אורנג'

p r u d e n s

New member
הוספה!../images/Emo176.gif

כי למרות שהוא מושלם כמעט, הוא צריך עוד בית. הנה: "בדוכן ג'אנק פוד, אני עוברת, ורואה רגל חגה אן ואן. ואני אומרת: האם היא זאת? ואני מתמלאת, מתמלאת, כולי בתקווה. בבקשה ענת, לכי לשוחט, זה הרי סופה של כל פרה. אז בבקשה,ענת, פשוט תעופי, הקרוסלה אצל שלום תמיד, רק לך מחכה... פזמון

למעלה