תודה לכולם.....

שיר29

New member
תודה לכולם......./images/Emo141.gif

זה בהחלט מחמם את הלב כשברגעים האלו הקשים אנשים כל כך דואגים לך, תודה לכל אלו שהתקשרו,התעניינו,וגם לאלו שניסו ולא הצליחו. היום זה נגע ממש בי, קניון ערים בכ"ס אני גרה מטר משם, השעה בערך שש (הזמן נשכח ממני), הילדים משחקים בחוץ, אני ואחיותי שותות קפה ומברברות על אה ועל דה, ואז ממש ככה, בלי שום התראה, פיצוץ מחריד,פיצוץ שהרעיד שכונה שלמה,ושקט כמה שניות של שקט מקפיא. זכוכיות שנשברו, צעקות של אנשים, והמון בכי, והקטנות שלי, ילדות תמימות, שרק לפני דקה שיחקו באמא ותינוקת, סתמו אוזניים וצעקו, ובכו, הקטנה נרגעה, והגדולה בכתה נורא,סגרה אוזניים נשכבה על הרצפה וצעקה, "אמא קחי אותי אין לי אוויר...כואבת לי הבטן אמא אין לי אוויר, היא הייתה בהלם, צעקה לי לסגור את כל החלונות והדלתות בבית ולפתוח אורות היא באמוק!! חיבקתי אותה כל כך חזק, בסה"כ בת חמש , ולא היה לי מה להגיד לה!!! עכשיו לילה, אני לא מצליחה להרדם גם היא לא... הפיצוץ הזה לא עוזב אותי. גם אותה לא, היא כאן עלי, מדברת על הפיצוץ, על הרעש על הפחד, היא לא מוכנה לצאת מהבית .....אלוהים היא כל כך קטנה! התופת הזו הכתה גם בי כל כך קרוב ,הילדה שלי!!! תפילה הוא היושב לו אי שם במרומים הוא הרופא כל חולים הוא הנותן רוב שמחה לילדים הוא העושה משפטים הוא בשמים והוא היחיד הוא הגדול הנורא הוא השומר עלינו מצרה אלוה שמור נא עלינו כמו ילדים שמור נא ואל תעזוב תן לנו אור ושמחת נעורים תן לנו כוח עוד ועוד מה כבר נותר לנו עוד בימים מה כבר נותר כל היום שמש תקווה והמון מבטים לילה ויום של חלום הוא בשמיים והוא היחיד הוא הגדול הנורא הוא השומר עלינו מצרה.
שיר29

אוייייייייש,,,../images/Emo24.gif

כמה מזעזע,,,, התמונות,, המראות,, הקולות,, כשהן כאן,, קרוב אלינו,, בילדנו,, זה הכי גרוע,, שיר,, תהיו חזקים,, תעטפו אותה,, שתעבור את זה בשלום עד כמה שניתן,, ניסיתי ליצור קשר איתך ועם נושי,,, אך, לא היו קווים,,

שני 35

New member
שיר יקרה ../images/Emo24.gif

אי אפשר להאמין כמה זה באמת מפחיד כאחת שהיתה בתוך פיגוע העיקר שאצלך הכל הסתיים בסדר . בוקר טוב . שני 35

שיר29

New member
שני....

אני מקווה שאת בסדר.. ושגם אצלך זה הסתים טוב
שיר

סנדי32

New member
שיררר ../images/Emo24.gif../images/Emo25.gif

שעתיים לפניי הפיגוע הייתי בקניון קניתי לספיר נעליים ברגע שידעתי שיש פיגוע הדבר הראשון שעשיתי הוא להתקשר אלייך אבל הקווים קרסו ולא היה אפשר לדבר עם אף אחד הבן שלי היה בתחנה המרכזית והוא שמע את הפיצוץ אז מה אתם שגרים לייד ממש מסכנות הבנות מי שמכיר את הבנות שלך יודע שהן כל כך עדינות ולא יכולות לספוג רעש ווטראומה כזאת במיוחד הקטנה שולחת חיבוק גדול
וברכה שאלוקים ישמור עליכם גם היום אני צריכה להיות בקניון ואתם חושבים שאני לא פוחדת? אני כן פוחדת !!!

שיר29

New member
סנדי.....

תודה על הדאגה, כן זה הגיע גם לעיר שלנו. אני שמחה שהכל טוב אצלך. החיים חייבים להימשך.
שיר

טאKילה

New member
וואוו שיר רק המחשבה..מצמרר../images/Emo24.gif

ברוך השם שנגמר לכם כך ואתם כאן איתנו.. חיבוקי לקטנות המתוקות,ולך המון כח להתמודד ולתת לקטנות ביטחון ושלווה,,ממש ברכת הגומל.

שיר29

New member
טאקוש....

כן, אוספת את עצמי... ועומדת חזקה מול הילדה. בטחון וחום זה כל מה שהיא צריכה עכשיו!
שיר

שיר, קודם כל שמחה שאתם בסדר../images/Emo24.gif

ועכשיו, ממליצה, שתפני עם הילדה ל"פסיכולוגית" "יועצת" מבית הספר, או כל גורם אפשרי, על מנת שישוחחו עם הילדה. זה לא קל, לילד לעבור את מה שעבר!

1ש י ר

New member
אחותך התאומה שדואגת../images/Emo23.gif

העיקר שעכשיו אתם בסיידר זה מה שחשוב לי ולאחרים צר לי על ההרוגים וכואבת עם הפצועים ניסיתי לחייג אלייך אתמול בערב ולא הצלחתי לתפוס קו אני שמחה לראות את השירשור שלך כך לפחות אני יודעת שאת ובני ביתך בסדר אמן והתפילה תישמע ו"היושב לו היי שם במרומים" ישמור " עלינו מכל צרה" אמן ואמן

שיר יקרה ../images/Emo140.gif

כמה דקות לאחר חזרתי הערב ממקום עבודתי סקרנותי היתה כה גדולה לעבור בריפרוף על דפי היום באתר . הגבתי הראשונה לארועי היום נתונה אלייך אין ספק שלעבור פיגוע הוא חויה זועתית לאבד קרוב משפחה , חבר או ידיד כל כך כואבת וטראומטית מאושר מאוד שאת בסדר שלא נדע טעם פיגוע לעולם שמרי על עצמך , יהונתן 38 .

שיר29

New member
יהונתן../images/Emo141.gif

כן ירבו אנשים כמוך כאן....... תודה על הדאגה....... ולכולם תודה על המסרים מחממי לב....... שיר

למעלה