תודה לכולכם...

softy

New member
תודה לכולכם...

באמת הייתה לנו תקופה יפה מאוד כאן, נתגלו כאן כותבים בעלי שנינויות איכותיות, עם הומור מופלא. הפורום הזה הומצא ונהגה ע"י שרון ועל ידי בשיחה שהייתה לנו בית קפה קטן בפרוור רחוק וציורי. שרון ואני היינו המנהלים של הפורום הנ"ל מאחורי הקלעים, כשלמעשה את עבודת הניהול האמיתית עשיתם אתם הכותבים. למנהל יש בסך הכל את כלי המחיקה, לא יותר מזה, פורום מושך איליו כותבים בדרך כלל בגלל איכויות הכתיבה של משתתפיו, וכאלו הייתם אתם. מלבד הפורום הזה היו באחריותי עוד שני פורומים שביקשתי לסגור אותם, והם אכן נסגרו. בקשר לפורום הזה, אני משאיר את ההחלטה בידי שרון, אם היא רוצה להמשיך לנהל אותו, אז הוא שלה! במידה שלא, אז כנראה שגם הוא יסגר. אני אישית לוקח לי פסק זמן מעולם הפורומים, בין כה וכה לא כל כך הצלחתי להקדיש את הזמן הראוי לו בתקופה האחרונה. אז היו שלום ונתראה אולי פעם בחיים האמתיים. סופטי

שרון-ב-

New member
באמת תודה...אז ככה....

עד כמה שנחמד לי פה מדי פעם ועד כמה שכמה אנשים פה הצחיקו אותי עד דמעות לא אוכל להרשות לעצמי לנהל את הפורום מאחר ושנת הלימודים הבאה תגזול את מירב זמני במידה וירצו למנות מנהל אחר בשמחה. כמובן שאבוא לבקר מדי פעם (לא על חשבון הביקורים בחיים האמיתיים
) שנה טובה לכל השנונים והגאונים פה שרון

*לוקה*

New member
סופטי, אולי שימנו את מרקי?

או את שועלת, הם מתים לנהל פורום ואנחנו מתים להשתתף בפורום משלהם לא? בכל מקרה ידידי, החלטתך היא החלטתך, למרות שהייתי רוצה שתמשיך. ובמחשבה שניה סופטי, אתה אולי צודק, יש עייפות מה מהנושא ומהמתכונת הבולשביקית משהו של ההנהלה. הרבה הצלחה לשרון ולך סופטי, ושנפגש רק בשמחות.

סופטי ושרון.

אמנם זה כבר זמן רב שאני לא פעיל כאן, אבל היה לי פה טוב פעם. עשיתם עבודה מצויינת. כמה שאני צחקתי פה... שרון, תמיד ישאר לנו הסופרקליפרג´ליסטיקאספירלידושיס. זהו. תא"י (כאן תלתן מסיים את שידוריו ומטביע את ספינתו)

יערית

New member
בבקשה יקירתי...

את יודעת שגם וכאשר הפורום הזה יסגר אין זה אומר שלא נפגוש אתכם יותר... שמחתי להכיר את שניכם בוירטואל גם שהפגיש אותנו הגורל כי הכרנו בזמן עבר... אהבתי לחלוק כל רגע איתכם,לימדתם אותי איך לצמוח כאן כפרח בר ולא כצמח פרא! נשיקות וחיבוקים בדרכם הבאה, יודעת שדרכינו לא נפרדות. שלכם תמיד מאז הימים הירוקים... יערית.

םופטי...

מצטערת בשבילך... שזה נהיה בסופך... ואתה מרים ידיים... ופורש לדרכך... אבל... על אף הכל... כל טוב לך...בדרכך... מכורה לאהבה.

zar

New member
סופטי

כמה אירונים הכינויים שבחרתם לעצמכם, סופטי מחד וקקטוס מאידך. כבעל מגרש המשחקים בו בחרתם להתגושש לאחרונה חש מחוייבות גדולה להתנצל בפנייך על שארע ומצר על חסר יכולתי ואוזלת יד המערכת להפעיל כלים אשר היו יכולים להטיל אור המאורעות האחרונים כמו גם על העבר. שומר לך חסד נעורים של הכחלת שמי כמו גם על שמירת זהותי. עומדים לזכותך כתיבה יפה, סיעור מוחין, הארה והצגת דברים באור ומזויות אחרות אשר תרמו רבות לאלה שהיו פתוחים לכך. פורום 40 ישמח תמיד לארחך בין כתליו ולהנות מיצירותיך צאר - בברכת להתראות

ישנן פינות יותר חבויות...

כמו עמוק בקן בין העצים בהן יכולת לכתוב את הדברים דוד נחמן תמיד אמר היה יהודי גאה מוזר לצמותיים מדוע לא העזת לכתוב הדברים למשל במיידית, תחת הודעתו של סופטי בפורום ארבעים. אוזלות יד המערכת? כאן בפורום מותר זאת לכתוב עוסקות בלעשות ביד כנראה לרוב

אילה.

New member
שונאת פרידות...

אבל לא יכולה להתאפק... גם כאן... אני נכנסת לדף הפורומים ובחשש-מה יורדת עם החץ עד למטה... ועד כה, תמיד פלטתי אנחת רווחה (או גניחה חרישית באוזבקיסטנית) כי זה עדיין שם, הפלירטוטי... ואז אני שומעת בראש קולות כאלה... לאאאאאאאאא! לאאאאאאאאאא! לאאאאאאאאאאא! אלללללללללל תקחו לי את זההההההההההההה! זה נורמלי? סופטי... אהבתי... וצר לי... אתה יודע... אילה לאן הולך הזיכרון כשאנחנו מתים ולאן הולכות המילים הכתובות כשפורומים נסגרים?

למעלה