תודה לכולכם

תודה לכולכם

תודה לכם על כל הברכות והמתנות... סליחה אם לא יכולנו להקדיש את מלוא תשומת הלב - התוכנית האחרונה חרגה ב 6 דקות מהזמן והיינו חייבים לרוץ לעריכה ולקצר (העפנו את תחתוני עמנואל הלפרין, צביקה פיק והפקסים, קיצור תולדות רהב ועוד) והסבר מדוע לא היו פרומו ויחסי ציבור - העונה קוצרה ב 7 תוכניות ע"פ בקשתי. קשת בתמורה ביקשו שנעשה 5 "תוכניות פרידה". תוכנית הפרידה האחרונה תוכרז כתוכנית האחרונה ולא זו של יום חמישי האחרון. מידי פעם נכנסתי לפורום ונהניתי לראות את העניין שלכם סביב התוכנית. אמשיך להכנס מידי פעם, עד שהעסק יירגע, באופן טבעי. תודה למנהלי הפורום הזה ותודה לכולכם. להתראות!

LoLo16

New member
../images/Emo24.gifאוהבים אותך ../images/Emo140.gif

תודה לך על התכנית הנפלאה הזו

תודה! ../images/Emo13.gif ../images/Emo72.gif

אתה תבקר פה עוד? ומה אתה חושב על מה שעשיתי עליכם? (הסיוט מרחוב שינקין, הארי פוטר, )

like daa

New member
ארז, ת-ו-ד-ה../images/Emo24.gif על הכל../images/Emo70.gif

תודה על התגובות תודה על העונות של רק בישראל תודה על הכל

LoLo16

New member
לא ../images/Emo8.gif

סתם.. אבל אתה יודע שאני מעריצה אותו.

alinali

New member
תודה!! ../images/Emo23.gif

תודה לך על שאתה כותב כאן בפורום.. תודה לך על העונות, על שהיית תמיד נורא נחמד אליי ולעוד כמה חברות שלי..ועל הייותך גאון טלוויזיה!! אתה אחלה בן-אדם!! אני בחיים לא אשכח אותך!! לימור ושמעון יחיו תמיד בליבנו!!

LoLo16

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo45.gif

אתם רוצים להגיד לי שאני צריכה לחכות עכשיו איזה חדשיים בשביל לראות את הקטע שארז ואורנה צילמו בתור ארז ואורנה? זה יותר מדי... ארז..
מה עם איזה ספוילר קטן?..

עמיתוש

New member
ניצלו"ש - סיפור קטן על אבי וזוהר

חולי הלשון
. פעם אחת היה נער, שמו בישראל הוא אבי. אבי אהב את המקצוע לשון מאז ומעודו. כשהגיע לזמן בו התחיל ללמוד את המקצוע לשון, החל אבי להיות אובססיבי. בפורום ושמו "רק בישראל" היה כותב אבי. בגלל אובססיביותו ללשון, תיקן כל דבר שהעז לומר משהו לא נכון ותקני בשפה העברית. אבי, שלא הבין את העובדה שיש אנשים שעדיין לא התחילו ללמוד את המקצוע לשון בביה"ס. אבי היה כותב בפורום דברים לא מובנים כמו: נפי"ו, חפ"ן, שפ"ן וירקות אחרות. לפתע, במפגש פורום בתוכנית האחרונה עליה דיבר הפורום, עמית (ילד מושלם להחריד, יש לציין. המממ
לא.) הלך לאזור בו שהה חלק מהפורום. לפתע ראה את אבי וזוהר, עוד ילדה מהפורום הקט. לפתע, עמית נבהל. הוא שמע את זוהר ואבי מדברים בסינית. אבי: "אז זוהר? נפי"ו, קפי"ו חפ"ץ דרד"ץ?" זוהר: "מה פתאום. א.י.ת.נ א' תחילית חפ"ן שפ"ן!" אבי: "אהה, יא נלי"הניקית שכמותך!" זוהר: "תודה, החפ"צניק שלי." עמית נבהל, ועד עצם היום הזה הוא נשאר בשוק. ולא רוצה בחייו לעלות מעל כיתה ח', ולהתחיל ללמוד לשון. אהההההההההה!
. וזהו
. פשוט דרשתם את זה
.

Human Nature

New member
../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif

רק שלושה חייכנים, מכיוון שהרגשתי סאטירה חדה מדיי עליי

למעלה