תודה לכולכם.....

שיר29

New member
תודה לכולכם.....

לכל מי שענה , כל מה שאמרתם ידעתי רק רציתי להיות בטוחה... יש כמובן סיבה ששאלתי את השאלה, אני לא אפרט את הסיבות כאן ואת התוצאות, כי אין לזה מקום פה, ובכל זאת אנסה להגיד יותר לעצמי פחות לכם, הצאט והפורום מלאים בכל מיני אנשים, אנשים בכל מיני צבעים. כל אחד מאיתנו בוחר את החברים שלו ע"פ מה שמתאים ונכון לו. וכמו בכל חברה, יכול להיות לאדם אחד יותר מחבר אחד, כלומר חלקינו חולקים חברים משותפים וזה היופי של המקום. אבל!!! כנראה שיש כאן אנשים שחברות שווה אצלם כפועל יוצא לבעלות!!! אז אני לא חושבת שלאף אחד אין בעלות על החברים שלי..... לי אין בעלות על החברים שלי ולא על החברים של אף אחד. וכעת אני פונה אלייך .......בין השורות האלו אם תקראי אותי... פנית אלי בנסיון ליצור שיחה על חבר טוב...שכפי שכבר אמרתי, אותו לקחתי לחיים, הוא חבר מחוץ למדיה הזו. תרצת את הסיבה במסירת היי במקרה שאני אדבר איתו, אך ברור שזו לא הייתה הסיבה! כי כמו שאני יכולה לאתר אותו כך גם את, בדיוק באותה הדרך, סיפרת לי מה אמרו לך עליו, מה שמעת תוך צורך עז לומר לי יותר מפעם אחת , שהוא יקר לך ואף אחת לא תוכל לקחת אותו ממך, אמרתי שהשיחה גורמת לי לאי נוחות, והצעתי קפה שלושתינו.... ואת אמרת שנשתה קפה ונעביר חוויות! אז ככה..... שיר29 לא נוהגת לדבר על החברים שלה עם אף אחד בשום סיטואציה. שיר29 חברה בלב ובנפש של מי שהיא אוהבת < ויש מי שיעיד על כך>. שיר29 לא מחזיקה בבעלותה אפ אחד ולכן כל מי שחבר שלי יוכל להיות גם חבר שלך תקבעי את את טיב היחסים ומהותם זה באמת לא מעניין אותי. שיר29 לא מתחרה על טיב וקשר הדוק יותר.< סיימתי את זה בגיל הטיפש עשרה> הקנאה הובילה אותך למעשים מטורפים שעשית לי על גבי הצאט....ואתמול זה היה השיא! ואני אומרת לך יקירתי, תבחרי לך את החברים שלך בלי לבדוק את מי את יכולה להוציא מה"תמונה". חבל אני חושבת שאת מבזבזת אנרגיות מיותרות. אתמול כשנכנסת אליי בניק של גבר....וניבלת את הפה....כן הצלחת להוציא אותי משלוותי ויותר מזה.....גרמת לי להרהר....במהות שלי כאן. ועל כך אני חבה לך תודה. אולי נתראה ביום חמישי ועוד נלחץ ידיים. אני לא כועסת עלייך אני מרחמת עלייך, בעלות לגבר שהוא לא בעלך אפילו.. תחשבי על זה...לי זה נראה מיותר! אני יודעת כל מה שסיפרת עלי.....אל תשכחי חלק מחברייך הם גם חברי, כבר אמרנו: אין לנו בעלות על אף אחד. ההתחזויות בצאט ...את יכולה להמשיך אותי הם NO MORE שיוציאו משלוותי. עזרת לי להבין ששיר29 צריכה לגווע.......למהות שלה אין מקום כאן. ולכולכם סליחה שהיתם צריכים לקרוא את כל זה..הייתי צריכה להוציא ואין מקום יותר טוב מכאן. ואל תשכחו....ב24-10 נפגש כולנו באחלה מצב רוח שתהיה לכולנו שבת שלום שיר29

מה קורה פה?

מי הצליחה להרגיז אותך ולהוציא אותך משלוותך בצורה כזאת. כל פעם יורדים לנשמה של מישהו או מישהי אחרת כאן. ואלק אנחנו בני אדם תפרגנו אחד לשני לא לאכול אחד את השני. ולך שיר29 מי שהצליחה לעשות לך זאת לא ראויה להיות חברתך אני גם יד לא הייתי לוחץ לה. שתהיה לך שבת הכי נפלאה ורק רוגע וטוב בחיים

שיר29

New member
נשוי נחמד....

קודם כל תודה על התגובה.. ושנית...כן בהתחלה נורא התרגזתי..אבל במחשבה שניה אני לא כועסת עליה כמו שכבר אמרתי אני מרחמת עליה... ואני ....אני מאוד רגוע!
שיהיה לך אחלה שבוע
שיר29

אני לא מסכימה עם הנחרצות שלך

בענין השיר29 צריכה לגווע. גם אם זה יהיה כרוך בלעשות לך מנוי בנטל"י לא אתן לך לגווע לא כאן ולא בשום מקום אחר. שולחת חיבוקים ונשוקים. ולך רעה חולה, אותך לא נותר לי אלא לשלוח למקומות רעים מאוד או לטיפול. חושבת שזה מה שאת זקוקה לו.

שיר29

New member
יקירתי.......

זו רק שיר29 שתגווע...השם. אני כאן .לידך פה....מרגישה? ולהיא.......כן אין פק היא זקוקה לטיפול מואאאאאאהההההה שיר29

LIRI שלירי

New member
לשיר המקסימהההההה........./images/Emo24.gif

שיר אני שוב יגיד את מה שאמרתי בעבר ישנם פה אנשים קנאים שקשה להם לראות שיש קשר של חברים בלי שום קשר מיני. והקנאה הזו אוכלת אותם והם יעשו הכל כדי לעצבן אותך ואני עברתי דבר דומה על בשרי במשך כמעט 8 חודשים שהיו נכנסים אלי ומציקים לי ומקללים אותי בהתחלה קיבלתי את זה קשה והייתי כל פעם מגיבה והיו פעמים שהייתי יוצאת בוכה. אבל אם הזמן פשוט החלטתי להתעלם ולא להתיחס ושיגידו מה שרוצים אני יודעת מי אני וזה מספיק מצידי שכולם ידברו ויגידו כל מה שבה להם פשוט הפסקתי לעשות חשבון לאנשים פה ואותך אני מכירה את באמת בחורה מקסימה חברה נחמדה נאמנה לחברייך ממה שהספקתי להכיר אותך וממה ששמעתי . אז לאותו אחד או אחת שתמשיך לחיות ותתפוצץ מקנאה בסך הכל למי מתחברים פה זה לטובים והנחמדים ולא לצבועים ואת שייכת לחברה הטובים. יש לי סיפור קטן: לפני שנה בערך הייתי בקשר בצאט עם מישהו היינו הרבה מדברים ויכול להיות שקלטו את זה עלי בכללי ולפעמים היו נכנסים בניק שלו ומשוחחים איתי ואני לא ידעתי שפשוט זה מתחזה מנסה לתמצט מידע על מה אנחנו משוחחים עד שעליתי על זה וזה ממש פגע בי למה אנשים הורסים דברים או מקנאים מה יוצא להם מיזה אני חושבת שאם יש לאדם בעיה שיכנס בניק הקיים שלו ויגיד את אשר על ליבו אנחנו בני אדם לא חיות. שיר מאחלת לך רק טוב ושימי======על כל הרעים שמעצבנים אותך הם לא שויים את היי שלך אפילו אני אוהבת אותך ואת מקסימה תמשכי להיות ככה...

שיר29

New member
לירוש.......

העניין שכאן זו משהיא ששוחחה איתי.... ניסתה להשיג משהוא...ויצא לה ההפך...מסכנה ואגב המתחזה לא היה עם כוכבית........מה הבעיה בשבילם להכנס כקבועים? מווואאאאאאאאאהההההה שיר29

|מקפיצהההההה ../images/Emo124.gif

שיר אני קראתי את מה שכתבת ואני מתפלאת בכלל שהגעת למצב הזה, כי אדם שנכנס עם כוכבית, עבורי הוא סתם מוג לב שמחפש ללכלך ומשועמם בחיים ואני לאנשים כאלה בדרך כלל לא מתייחסת. אני מתפלאת בכלל שבזבזת אנרגיה, לאדם כזה, שסתם מתוך תסכול ושעמום הוא מציק לאחרים, אני במקומך לא הייתי מתייחסת וממשיכה לזרום. זה לא מקובל להעיר או ללכלך בעילום שם או תחת זהות בדויה זה מתאים לאנשים מוגי לב !!! מדליקה "אם כשלה הדרך לפסגה תשמח בכל הטוב שיש בך"

שיר29

New member
ושוב.......

היא לא מוגת לב....... היא פשוט אומללה....... שיהיה לך שבוע מקסים מווואהההההההההה שיר29

מקפיצהההההה

שיר אני קראתי את מה שכתבת ואני מתפלאת בכלל שהגעת למצב הזה, כי אדם שנכנס עם כוכבית, עבורי הוא סתם מוג לב שמחפש ללכלך ומשועמם בחיים ואני לאנשים כאלה בדרך כלל לא מתייחסת. אני מתפלאת בכלל שבזבזת אנרגיה, לאדם כזה, שסתם מתוך תסכול ושעמום הוא מציק לאחרים, אני במקומך לא הייתי מתייחסת וממשיכה לזרום. זה לא מקובל להעיר או ללכלך בעילום שם או תחת זהות בדויה זה מתאים לאנשים מוגי לב !!! מדליקה "אם כשלה הדרך לפסגה תשמח בכל הטוב שיש בך"

סו

New member
שירו

אם את צריכה קצת טרייסי תבקשי מה זה כבר עבורי קצת טרייסי <כרגע המון אלכוהול מגרוני אז לא להתעמק>

למעלה