תודה לך zvi z

תודה לך zvi z

מה זה הכרטיס הזה? אני סתם פה כי גם אני אוהבת את עברי... זה אמור להיות משהו רציני? אני גרה באיזור הנגב, אני שומעת רק עברי ועוד כמה שירים שאני אוהבת כי המילים שלהם נכונות לגבי...מה זה:"עדיף שלא סתם תפתחי הודעה חדשה אבל להגיד שלום זה מקובל..." אני בת 15 וחצי.... יום טוב.

ZVI Z

New member
זה מה שהתכוונתי....

כשאת קוראת הודעה אז את תראי איפשהו הוספת תגובה. תגיבי שם ולא להוסיף הודעה חדשה.נגיד אם את רוצה להגיב לזה תכתבי פה ולא להוסיף הודעה חדשה כי זה עושה את זה סתם איטי. וזה ממש לא רציני...סתם נחמד אין שום כרטיס...

אה.... הבנתי!

הבנתי אותך מותק! נפגשת פעם עם עברי? דיברת איתו איכשהו? אני מנסה דרך האתר של הליקון.... אז... יש אתר פירשונים של עברי! כדאי להכנס אליו!

ZVI Z

New member
לא דיברתי וסביר להניח שהופעה זה לא

פגישה אז גם זה לא.. אם תצליחי(0.2 אחוז)אל תשכחי אותי...

פחחח

אפילו עוד לא נסעתי להופעה שלו.... אני שומעת אותו רק איזה 4 חודשים... אני מנסה לכתוב לו בהליקון.. הלוואי שיענה לי!!!! איזה מלך הוא!!!! חברה שלי היום חלמה שהוא מת,כמעט הרגתי אותה!!! יום טוב כולם. ולמה אף אחד לא אמר לי ברוך הבא???

JagDish©

New member
ממממממ...

תני לי את שמה של חברתך, תיאורה, מספר טלפון ואני כבר אטפל בה

חחחח

צעקתי עליה אחר כך שעות והיא סיפרה לי שבחלום שלה המון המון אנשים התאספו בכיכר רבין וכולם בכו ואני הייתי על הבמה ודיברתי על זה שהוא היה אמן נפלא וכל מיני כאלה.. אבל היא הצטערה..... אז לא לכעוס... וגם היא דיי אוהבת את עברי! תגידו-בעינכם עברי לוקח סמים או משעשן או שותה? נראה לי הוא שותה לפי השירים שלו...

בקשר לחלום...

רציתי להגיב בקשר לחלום: אני לא מפרשת חלומות או משהו אבל אומרים שכשמישהו חולם על בן אדם שימות זה אומר שיקרה לו משהו טוב.... אז חבר'ה לא לדאוג לעברי שלנו הולך לקרות משהוא טוב......

טוב...

אז ברוך הבא..... וסליחה שאני מתערבת לכם בשיחה אבל אני שומעת אותו פחות מ-4 חודשים וכבר בחודש השני בערך נסעתי להופעה שלו בבית גבריאל " אהבה וסקס בימים הנוראים" מופע ממש יפה ודיברתי עם עברי וגם חיבקתי אותו והוא ליטף לי את השיער (
) איזה חמוד הוא....

כן אבל...

הייתי מתה לנסוע! הבעיה היא-שאני גרה בקיבוץ,ואין כל כך אפשרות לנסוע עד ת"א ככה סתם! זה בעיה! זאת נסיענה ארוכה,והוא לא קרוב אלי... אם הוא היה בא קרוב הייתי רצה! אני ממש רוצה לפגוש את עברי! הוא אדם מדהים... ואין ילדים שאני מכירה ששומעים אותו... שאלתי את ההורים שלי אם הם יוכלו להסיע אותי להופעה שלו וקיבלתי תגובה דיי שלילית...
מה הקטע של השירים בסוף ההודעה?

עקרונית....

אני נסעתי להופעה עם חברות שלי וזה גם לא ממש קרוב אליי אני גרה בצפון ובשביל ההופעה הייתי צריכה ליסוע איזה 45 דקות ואני חייבת להגיד שעברי באמת אדם נחמד מאוד.... אגב לשאלתך... השירים בסוף ההודעה זו חטימה שאותה את עושה בכרטיס שלך והיא מתווספת בכל סוף הודעה שאת כותבת והאמת שלקח לי די הרבה זמן למצוא משפט משיר של עברי שיתאים לי כי כמעט הכל היה תפוס חוצמזה שכתבתי את החטימה הייתי דיי טרייה בקטע של עברי כך שלא ידעתי משהו שירים שלו... אבל עכשיו אני יודעת הררו בעל פה כמעט כולם.....

אה...

קודם כל-היי,מה המצב? אז אני יכולה לכתוב סתם שיר בכל סוף הודעה? סבבה,זה יהיה נחמד! בואי נגיד שהבעיה שלי היא הנסיעה והכסף! אבל יהיה בסדר! תאמת-הייתי בהופעה שלו,אבל לא אהבתי אותו אז...אז לא שמתי לב אליו-ברוק ואהבה בניצנים... פאק למה לא ראיתי אותו????אני כל כל מצטערת על זה!!!!!!
זה דור של של אנשים שלא אכפת להם כמעט מכלום,עם מי לישון מתי לקום,
ואיפה הילדות שלנו?
בתוך מחשב!
בתוך אתר של כמה מופרעים
שכבר איבדו את הרצון שיהיו להם פנים!
יום טוב !

../images/Emo10.gif

אז מה אם כתבתי חתימה ב-"ט" בטעות את רוצה לרדת עליי להרביץ לי לפגוע בי להרוג אותי חופשי רק תגידי...
ושיהיה לך-

למעלה