תודה לך לפעמים נדמה שאת כל הזמן

תודה לך לפעמים נדמה שאת כל הזמן

בהיכון לנהל את הפורום ולסייע לאנשים. ההרצאה מיועדת לכ הנשים עם אפילפסיה. המרצה היא מרצה מעולה! ניתן להצטרף לאיל-אגודה ישראלית לאפילפסיה במספר דרכים 1. להגיע לארוע למסור פרטים ולשלם דמי חבר שהם 200 ש"ח לשנה 2. לשלוח דף עם פרטים אישיים לאי"ל-ת.ד. 1598 ירושלים עם צ'ק שכתוב עליו למוטב בלבד! ולפקודת אי"ל-אגודה ישראלית לאפילפסיה. 3. להתקשר בימים א' עד ה' בין 9:00 ל 17:00 ל 02-5000283 ולמסור פרטים ולשלם באמצעות כרטיס אשראי רק ישראכרט. 4. לקבוע פגישה עם חני בירושלים 02-5000283 או יורי בת"א 03-5255671 או יפית בחיפה 04-8515299 ולהפגש לשמוע ולהצטרף יחד אנחנו חזקים יותר מי שמעוניין ניתן גם לחלק את דמי החבר לתשלומים.

qt1

New member
אני משתדלת להיות כאן כדי לסייע

אני רואה בחברים כאן מתנה גדולה וחשוב לי לסייע כמיטב יכולתי , תודה על המחמאה
בברכת שבועטוב

qt1

New member
דןדן מה השאלה ../images/Emo35.gif ../images/Emo24.gif

זה לא פורום פמיניזם
, זה פורום אפילפסיה-תמיכה , מה לא מובן יקירי בלי החתימה? כתבתי לך איך לעדכן את כרטיסך האישי ולצרף חתימה ,אם אתה לא מצליח אני יכולה לשלוח מסר עם הוראות , אתה רוצה עזרה? לא, כי אני פה בשביל לסייע...LOL

hashy

New member
פניקס יקר העתקתי לך את הפרטים של

ההרצאה המדוברת - "מחר ביום ראשון יתקיים מפגש חברתי פנים אל פנים לצעירים בגילאי 18-25 שחולים באפילפסיה בסניף אי"ל-אגודה ישראלית לאפילפסיה בת"א. ברחוב קינג ג'ו'רג' 37 בבית לנ"י. קומה 2 בשעה 6 בערב להתראות!" אני מקווה שתספיק לראות את זה עד הערב...

hey sexy lady

New member
לא מדובר בהרצאה הזו...יוסי מדבר

על הרצאה לנשים בנושא ההריון שתהיה מחר ביום שלישי בערב אני צודקת qt?

qt1

New member
וואלה סקסי, אנל'א יודעת ../images/Emo66.gif

אני צריכה לתאם עם יוסי שישלח אלי את לוח הארועים החודשי או השנתי ואפרסם כאן כך שזה פשוט יופיע לפחות שבוע שבועיים לפני כדי שכולנו נוכל להתארגן בהתאם , ההתראות קצרות מדי , מי שלא מתגורר במרכז , לא ממש יכול להגיע אלא אם...
,בסדר , לאט לאט , אנחנו בתחילת דרכנו , הכל יהיה בסדר , כל הארועים העתידיים יפורסמו מספיק זמן כדי לתת לכל מי שעובד זמן להתארגן וגם למי שמתגורר רחוק להגיע עם חבר'ה מהאזור וכדומה , מי שמפסיד מחר הרצאה שלא יאכל את ה
, תהיינה עוד הרצאות בשפע ואנחנו מתקדמים ממש ממש יפה בנושא של התרגומים , כך שיהיה לנו יותר ידע על המחלה שלנו ועל התרופות... לא לקחת כבד ,זה הכי חשוב. חיבוק

למעלה