תודה לך אלוקים

תודה לך אלוקים

אני מודה לך אלוקים על כל הדברים הנקראים "רעים" שיש לי בחים כי
1. אני מודה לך אלוקים על המיסים שאני משלם, כי המשמעות היא שיש לי עבודה. 2. אני מודה לך אלוקים על כך שהבגדים שלי כבר קטנים עליי, כי המשמעות היא שיש לי מספיק אוכל. 3. אני מודה לך אלוקים על הדשא שיש לי לכסח, על החלונות שיש לנקות ועל הרצפה שיש לשטוף, כי המשמעות היא שיש לי בית. 4. אני מודה לך אלוקים על מקום החניה שאני מוצא בקצה מגרש החניה, כי המשמעות היא שאני מסוגל ללכת. 5. אני מודה לך אלוקים על חשבון החשמל ה-ע-נ-ק שאני משלם, כי המשמעות היא שהבית שלי תמיד חם. 6. אני מודה לך אלוקים על אותו איש ששר בקול מזייף ושישב מאחורי בהופעה, כי המשמעות היא שאני מסוגל לשמוע. 7. אני מודה לך אלוקים על ערמות הבגדים שיש לי לכבס ולגהץ, כי המשמעות היא שיש לי מה ללבוש. 8. אני מודה לך אלוקים על השרירים הכואבים ועל העייפות בסוף היום, כי המשמעות היא שהייתי יעיל ואפקטיבי

GAme OvRr

New member
אהבתי מאוד סומו , יש לך עוד בסיגנון?

תכתוב לנו עוד כאלה זה מהמם.

משהו שאני כתבתי....

כל הזכויות שמורות לי :) מודה אני לפנייך אלוהים על שהבאתי אותי אל הבריות. מודה אני לפנייך אלוהים על שניחנתי בחוכמה, יופי, רצון עז לתרום לאנשים, להעניק אהבה ולחיות בסביבה האוהבת. מודה אני לפנייך אלוהים על שנתת לי את ההזדמנות להעניק אהבה לאדם שאותו אני חולמת, את נשימתו נושמת ונמסה בין זרועותיו. מודה אני לפנייך אלוהים על היכולת ללמוד , על מסגרת העבודה שבה אני נמצאת מידי יום ועושה את כל שביכולתי לגרום לאחרים לחייך. מודה אני לפנייך אלוהים על הדמעות, הן עוזרות לי להתגבר על המצב שבו אני נמצאת ומחזקות אותי יותר, מוכיחות שלא כל דבר בחיים נגמר ברע. מודה אני לפנייך אדוני על ההזדמנות הזו לשבת כאן ולכתוב את המילים הללו. מודה אני לפנייך אדוני על המיטה החמה שחולקת אותה מידי לילה, על האוכל שאותו אוכלת במהלך 20 שנות חיי ועל המים הנמצאים לרוויה. רוצה להודות, להודות לך אדוני על הגשם, על הנוף,על הזמן ועל האופק המתבהר לנגד עיניי. כמו כן, רציתי להודות לך מלכי, על הימים שבהם אני חולה, הוכחה לכך שהייני עודנה חיה. רוצה להודות לך על הכתף הרחבה שניחנתי בה, עליה רבים אחרים יכולים להישען, לספר על מעלותיהם, אכזבותיהם ואושרם. מודה אני לפנייך אלוהים על הכאבים בגוף שאתה מעניק לי, זה רק מוכיח כמה אני עומלת ועושה למען עצמי ולמען אחרים. מודה אני לפנייך אלוהים שלא חסר לי דבר, אבל חסרה לי הקרבה. מודה אני לפנייך אלוהים על אור השמש שאותה אני פוגשת מידי בוקר, גם בימי החורף הקרים, היא תמיד תדע לחם את ליבי. רוצה לומר לך תודה על החיוך שאני מעניקה לך, לו, לה ולעולם כולו. עצם העובדה שאני כאן, ריחמת עליי ונתת בי חסד.

למעלה