תודה לוועד על הטיפול בבעיית הרעש

תודה לוועד על הטיפול בבעיית הרעש

רק רציתי להודות על הטיפול המסור והיישום המלא של ההחלטות שהתקבלו בישיבת הועד. עכשיו כשבעלי במילואים אני לפחות יכולה לישון בשקט מבחינת הרעש:

- בראש ובראשונה על ההקפדה על כיבוי האורות בבית הספר ונעילת השערים הקפדנית מידי לילה בשעה 23:00
- על הוצאת מכתב לכל תושבי הכפר בדגש על ההסברה למניעת הרעש
- על האסיפות וההסברה הממוקדת לנוער ולאיחוד החקלאי
- על ההסתייעות במשטרה ובמאבטחי היישוב לטיפול בכל מפגע רעש ובמיוחד בפיזור בני הנוער
- על סיירת התושבים הנפלאה שעושה לילות כלילות ודואגת שכל בן תשחורת עם בקבוק וודקה ונרגילה ילך הבייתה ויפסיק לצעוק/לתופף/לשרוק ולהגן בשעה 3:45 בבוקר

r0707t7

New member
אני כמובן מצורף לברכות של חברי/תי

כולי תקווה שכל החלטות הוועד ייושמו באותו האופן, בני הנוער הנפלאים שלנו שגם בימים שאין אזעקות מזכירים לנו שחבל ללכת לישוןף להורים של אותם בני נוער שמפגינים "אזרחות טובה" ומסבירים לילדיהם קצת על התחשבות בזולת וכמובן לוועד הנפלא שלנו שנלחם בנחישות על דברים מסויימים כך שלא נשאר לו הכח להלחם על הנושא הזה, יש כאלה שיקפצו ויגידו שאסור לבקר את הוועד ושהם עושים הכל בהתנדבותף א ב ל !!!!! לתושבים שהיו באותה ישיבה נתנו תחושה שאולי יהיה פתרון, שהישוב יסגר לאורחים מבחוץ וכל שאר הדברים שחברי/תי רשמה למעלה, אז זהו שכנראה לזה לא.
אבל לביים הצגת יום עצמאות זה כן, לקבל תשורות שכמובן בלי לזלזל מגיעות להם זה כן, להגיב בפורום על כל תושב שקצת כואב לו זה ללא המתנה, אז כן חברי הוועד הנכבדים, כתושב ותיק בישוב אני מרגיש שכל עוד זה לא מפריע לכם זה כנראה לא קיים, חבל.... ולכל הצדקנים שיש בישוב וכנראה יגיבו , אנחנו נפלאים במתן עזרה לחיילים ולמשפחות דבר ערכי מאין כמוהו, מקווה שבסיום המלחמה את אותה סולדיריות תפגינו גם כלפי השכן ליד. בברכת ללילות שקטים וחזרה של החיילים שלנו אסיים ואליך כפר לא שקט, כל עזרה שתרצי אנחנו כאן, עד וכאשר נגוייס גם אנחנו

למעלה