תודה להנהלת האתר....

תודה להנהלת האתר....

תודה על חסימת מר אלמוני מקווה שיותר לא יהיו עלבונות השפלות וקללות בפורום זה. שרית

sragl1

New member
שרית את תמימה הוא פה בשם אחר

אותי תפוז חסם 20 פעם ואני פה לא בעייה לבטל את החסימה כשתביני במחשבים אני יסביר לך אלמוני פה לידעתך

שרית הוא ניחסם עד לשיחה שלי איתו

ולא תאמיני דווקה מדובר באדם חביב ואתמול אני כבר שחררתי לו את החסימה . תנסו להקשיב ולשמור על תרבות דיון ותאמינו לי שרק תרוויחו מכך . שבת שלום גיא

sragl1

New member
כול הכבוד גיי ודיי שרית רק חיובי ונ

בני זהו נקודה דיי לשחיתות בעיר

אלייך גיא....

אני שמחה לגלות שגילת בשיחה עם אלמוני אדם חביב.... חבל שזה לא בא לידי ביטוי בפורום... כאן הוא מגלה צדדים אחרים...עלבונות בוטות והשפלות הם מנת חלקו של כל מי שחולק על דעתו. כמו כן אני בהחלט מסכימה עם סרגל שאלמוני נמצא בפורום בשמות אחרים... טענתי זאת תמיד...וכעת "יצא המרצע מין השק" והאמת התגלתה לכל. האמן לי גיא שלא לי היית צריך לכתוב לשמור על תרבות הדיון.(ואני יכולה כמובן להביא כאן ציטוטים בשפע לחוסר כבוד וחוסר חביבות..)..ואני בהחלט מסכימה שאם האלמוני ויתר שמותיו יזכרו לשמור על תרבות הדיבור הם בהחלט ירוויחו מהעיניין. שתהיה לך שבת נפלאה שרית

הספרית כותבת במלים מכובסות-שינאה

היא מזהמת בשינאה ונאצה את האתר. היא פוגעת באנשים באופן אישי. היא מאשימה אחרים במה שהיא עצמה - מי שלא מסכים עימה יש לחסום אותו. המלים היפות שלה לא יחפו על רעל שהיא מטפטפת. לא בכדי נאמר שהאריה מלך והנחש.... אוי ואווי...

ספרית, אל תשמחי כל כך מהר. מה גם

שאת ממש לא היית הסיבה לחסימתי. הסיבה האמיתית מסכנה בעליל. הלא נאמר: "למינים ולמלשינים לא תהיה תקווה..."

סרגיי, אולי אתה גם מרפסון. אל תדבר

בשמי. איני בשום שם אחר. אחרת למה לי לשוחח עם מנהל האתר? התעקשתי שהחסימה תוסר ואני מתכוון להופיע בשם זה כנגד כל תחלואי העיר, שחלקם לצערי נימצאים אתנו גם בפורום.

ותודה לפרננדס שנחסם בגלל חסידות

פרננדז הזה הכיר היטב את הישויות כאן וסיפק הרבה מידע. כן, הספרית לא כל כך ספרית. היא דווקא דמות מוכרת. חבל שיש הבדל ניכר בינה במציאות לבינה באתר. הלא נאמר: :"לא תשמח בנפול אוייבך..." הערבים אומרים: "כול כלב ביג'י יומו..."

למעלה