תודה לגמדים!

dana015

New member
תודה לגמדים! ../images/Emo140.gif

אז לכל הגמדים ובעיקר והכי הכי - כמובן - לגמד השובב שלי... הרבה תודה על ההשקעה והחיוכים נדהמת כל פעם מכם - אנשים יפים שבעזרת הקסם של כמה מלים הופכים את הימים שלנו הרבה יותר ורודים... אז הגמד שלי היום הרעיף עלי ברכות ואף השאיר לי הודעה קסומה בטלפון... וכל מי שרוצה להודות לגמדו, מוזמן להצטרף לשרשור (כן,כן, אני מוכנה לחלוק שרשורים
)

spiky1

New member
ולשלושת הגמדים שלי

אתם/אתה פשוט הכי הכי :) תודה שבחרתם בי לענקית שלכם :) לילה מתוק אני והחתולים

spiky1

New member
ורק לשתף אתכם גמדים שלי

שבגללכם בעבודה אני לא עובדת בבית כלים אני לא שוטפת בילדים לא מטפלת בטלויזיה לא מתבוננת לבעל לא מתלוננת למיטה לא מסתננת ואוכל כמעט ולא אוכלת למה????? כי אני כל היום גולשת!!!! ועם הגמדים שלי מפלרטטת....

chili3

New member
../images/Emo24.gif מצטרפת...

תודה לגמדון chililon שהוא הגמדון הכי הכי
לילה טוב גמד חביב

למען האמת חייבת התנצלות../images/Emo140.gif

לגמד שלי
נראה לי שהוא לקח את "ההעלבות" שלי יותר מידי ברצינות,ועבד מאוד קשה
אז סליחה אם קצת הגזמתי
תודה וליל מנוחה
ושיר קטן לסיום... טוב, ליל מנוחה וחלום כבר מאוחר ומחר נקום ונראה איך שמגיע היום בסוף כל לילה טוב, חושך עטף את הרחוב רק הירח משאיר את אורו הצהוב צרצר מצרצר צירצורו, שר - לילה טוב!!!!! וזה מתוך הכבש השישה עשר, למי שמתעניין...

אין מה להתנצל ../images/Emo9.gif

הגמדון שלך יודע שהוא צריך לעבוד כדי שלענקית המתוקה יהיה כייף מאוד ועכשיו הוא מאחל לענקית ליל מנוחה והולך גם כן לישון, זו לא בדיחה הגמדון רוצה לאסוף כוחות ולתת מחר לענקית שלו עוד קצת מחוות... לילה טוב ענקית שלי

../images/Emo10.gif לי אין גמד להודות לו...

אז אני אודה לפצפון שיש לי בבית - איתי
שמפצה אותי עד בלי די ושולחת לו נשיקות, ישר לתוך החלומות (רק שלא יתעורר מהן
)

Neta558

New member
תראי... תשמעי...

אם זה ממש חשוב לך, אני חושבת שתוכלי למצוא פה אחד או שניים שיהיו מוכנים להחליף איתך: גמד תמורת איתי

אין סיכוי../images/Emo70.gif

עבדתי קשה מאוד בשביל אחד כזה חוץ מזה שיש עוד אחד (לפחות) שלא יהיה מוכן לוותר עליו ובכל זאת, גם הוא עבד לא פחות קשה

עופרה אני עוד כאן

באתי לאחל לך לילה טוב כמובן חלומות נעימים ומתוקים למנהלת הפורום המלכה שבענקים.

האמא של איתי על תתאכזבי

אולי הגמד שלך מקשיב לחוקי המשחק ויבוא מחר להפתיע.... בינתיים אני כאן כדי אותך לשמח שולח
וגם
הערב כבר ירד והגיע הלילה ....
אני פורש לישון עם ברכת לילה טוב לך ועוד
ועם מחר הגמד שלך לא יופיע אני עדיין ימשיך להפתיע

למעלה