תודה לגיל מזור

ארז32

New member
תודה לגיל מזור

תודה גיל, קחו דוגמא מגיל מזור שבא ועזר לנו בניווט פארק בריטניה ביום שישי. אני פונה שוב לכולם, אנו צריכים עזרה באירועי הניווט של המועדון. אורי הדר ומועדון רוכבי שמשון.

אזרחי

New member
ספרו איך היה

גם בניווט ביער משואה וגם באסיפה הכללית. מי? מה? כמה?

ההודעה שלי נמחקה...

כתבתי לפני כמה ימים תגובה אבל היא לא הגיעה כל הדרך לפורום, אז הנה נסיון נוסף: היה מושקע מאוד, כרגיל אצל ה'שימשונים'. כל הכבוד! אפילו הכינו 'שולחן חול' להדמיית תצורות גאוגרפיות.וזה אומר לקום שעה קודם... לא היו הרבה משתתפים, אבל אל ייאוש. "עוד מעט כבר סתיו" ואיתו מזג אויר שמוציא יותר רוכבים להשתתף בפעילויות שונות, ובייחוד את הלא מכורים. הנווט עצמו היה 'סקור'. לי זה היה פעם ראשונה בנווט כזה. זה היה בהחלט משהו שונה לגמרי, ואני רק יכול להמליץ למארגנים של ניווטים מקומיים לארגן נווטי 'סקור'. הנווט גם מעניין יותר, גם קשה יותר וגם מלמד יותר. ונראה לי שיותר קל לארגן נווט כזה, כך שהוא אידיאלי בתור ניווט לגוון ושיפור, ולא כחלק מהליגה הרישמית. בנווט 'סקור' הבא שאני אשתתף בו אני לא אתחיל לרכוב לפני 2-3 דקות לתכנון.

urihadar

New member
ועכשיו תגובת "השמשונים"

בכוונה לא כתבתי איך היה לפני שמישהו מ"בחוץ" יכתוב. הבעיה שכמעט ולא היה "משהו מבחוץ". הפעם השקענו בפרסומים - פורומים למיניהם, YNET אפילו, אבל רבים לא הגיעו. ההפסד שלכם. אך אנו לא מתייאשים. תודה לגיל על המחמאות. (הייתי צריך לפתוח בתודות). אכן קל יותר לארגן ניווט "סקור". לדעתי גם הרבה יותר מעניין להתחרות בכזה. הוא נותן פתח לתכנון מסלול יצירתי כולל ולא רק התכנון עד הנקודה הבאה. מסלול סקור "שעה": מקום 1: גיל מזור - 38 נק' מקום 2: יוני אלקינס - 33 נק' מקום ?: משפחת טריסטר - (7-) נק' מסלול סקור "שעה וחצי": מקום 1: בן וייספלד - 47 נק' מקום 2+3: ירון ארצי - 32 נק' אבי אוחיון - 32 נק' יאללה, להתראות בשבילים אורי הדר

תודה לשמשונים

היה ארוע נהדר למרות מיעוט המשתתפים ולמרות שהלכתי לאיבוד באמצע הדרך ובזבזתי 20 דקות סתם. הסיבה למיעוט המשתתפים, לדעתי, היא שהארוע הוצג כארוע לכל המשפחה אבל נערך ביום לימודים. חג שמח ושנה טובה ירון ארצי

ido mazor

New member
גיל תותח אבל..

גיל תותח אמיתי, אבל צפו לירידה בכושר שלו... הוא נצפה רוכב על טרקטורון...

urihadar

New member
לא אבל...

ולא חבל, גיל הראה עליונות בעליות, וחבל שלא ראינו גם אותך ביום שישי... אורי

ido mazor

New member
עליונות בעליות, לא חוכמה

הוא סוחב 20 קילו פחות ממני...

רוזוב

New member
סליחה על הבורות -

אבל מעניין אותי לדעת מה אופי האירועים המדוברים, ואיזו עזרה צריך ? אם מדובר בהדרכת ניווט זה בהחלט יכול לעניין אותי ( תלוי בזמן, מבחנים, עבודה וכו' וכו'... ) טל.

למעלה