בשביל לזרוק משפט כזה לאוויר
אתה צריך להכיר הרבה מאוד להקות. אני מאוד אוהב לשמוע דרים תיאטר ... אבל אחת הטובות אי פעם ? הם לא בין ה10 הראשונות בכלל .. יש לה זמר עם קול מחורבן, וזה בעייתי בהחלט. מלבד זאת, איזה פרוגרסיב אתה כבר מכיר ? יש *כל כך* הרבה פרוגרסיב טוב ומשובח בעולם הזה, שזה עצוב לפי דעתי שמכתירים את דרים תיאטר ללהקת הפרוגרסיב הכי טובה איי פעם. בתור חובב פרוגרסיב מושבע, תן לי להמליץ לך על רשימת להקות הפרוגרסיב הטובות ביותר (לא לפי דירוג) ולכל להקה, אני מוסיף כמה המלצות לדיסקים טובים. Camel שמעתי רק אחד שלהם ... Snow Goose הוא ממש טוב Pink Floyd כל הדיסקים שלהם, כל מילה נוספת מיותרת. King Crimson מממ .. In The Court ... חובה. יש גם את Lizard ואת Starless And Bible Black ששמעתי, כולם טובים. Yes הם טובים! מאוד! תקנה את Fragile, Close To The Edge Genesis הדיסק הכי טוב בעולם אולי .. Selling England by The Pound יש גם את Nursery Cryme שהוא מצויין .. וגם את The Lamb Lies Down on Broadway .. *וכמובן* את Foxtrot ... Gentle Giant אני לא מכיר אותם הרבה זמן ... תשמע (או שאתה פשוט יכול להוריד ..) את Octopus וגם את הדיסק הראשון שלהם, אין לו שם .. פשוט כתוב ג´נטל ג´יאנט. Jethro Tull Aqualung שהוא מצויין .. וThick as a Brick .. להקה מצויינת. בשבילכם, נוסיף את דרים תיאטר. A Change of Seasons (שהוא באמת הכי טוב שלהם) Images & Words Awake Scenes From A Memory אני בספק אם חידשתי למישהו משהו בעניים דרים תיאטר. אם יש לכם עוד משהו להוסיף, תוסיפו. גלעד