תודה כבר אמרתי?

JOE KALIBER

New member
תודה כבר אמרתי?

מהיום הראשון שהפורום הזה היה קיים (ימים שרק הדינוזאורים של הפורום זוכרים, ושמהם הספקתי להחליף שלושה כינויים) לא הפסיקו לזיין לי, ולכולם, את השכל על דרים טיאטר. בכל מקרה בערך לפני חודש קניתי דיסק שלהם (A CHANGE OF SEASONS) ולא נמאס לי ממנו עד עכשיו. ולא לא קניתי את סינס פרום אמ ממורי כי אני תפרן וקניתי את הדיסק הכי זול שלהם שמצאתי, בכל מקרה ברגע שיהיה לי כסף לקנות אני אקנה (ולא יהיה לי כנראה בקרוב בגלל הנסיעה לאילת)

נעל

New member
אחד מהמוצלחים שלהם באמת

ונעל מתייחסת כאן בעיקר לטראק הראשון (שהיא ראתה כבר ביקורת שהכתירה אותו כאחד משירי המטאל היפים ביותר שנכתבו מעולם), למרות שגם הקאברים נחמדים (מעניין במיוחד The Big Medley). עכשיו רוץ לקנות את Images & Words, ובעודף את Awake. נעל

JOE KALIBER

New member
מתי נעל הצטרפה??

הטראק הראשון הוא באמת מדהים, אגב קשה להאמין שפורטנוי כתב אותו, ממתי מתופפים כותבים??? ממתי הם בכלל יודעים לכתוב?? ואגב גם הטראק השלישי (פרפקט סטריינג´רס) הקבר שהם עשו לדיפ פרפל מצויין

חולוני

New member
המתופף של טורניקט כותב

הוא כותב ומלחין את כל השירים של טורניקט, וגם חייבים להזכיר שהוא מתופף פשוט חייתי וקראתי באתר שלי שהוא שואב כוחות תיפןף מן הטבע או משהו כזה..טוב הם קתולים. אבל באמת באמת טד קירקפטריק מטורניקט הוא מתופף מדהים, אחד הטובים בעולם, אם לא הכי טוב. וכן, הוא גם האיש הכי חשוב בלהקה והוא כותב ומלחין, מה שמראה שגם מתופפים יודעים מוזיקה. ( לפחות הוא ופורטנוי..)

הוא מתופף מעולה.... אבל

אני מציע שתעשה קצת חקר לפני שתגיד מי המתופף הכי טוה בעולם רק לידיעתך המתופפים הכי טובים בעולם מנגנים ג´ז ופיוזן ולצערנו לא רוק אני מפנה אותך בעיקר למתופף האהוב אלי ג´ון ובעיקר לדיסק שלו "MASTER PLAN" המעולה דרך הגב מישהו היה בהופעה שלו לפני חודשיים בערך? איזה הופעה הוא דפק

התבלבלתי ....

למתופף קוראים דייב ווקל עוד דיסקים מומלצים:Heads Up Hard Wired Synergy Transition Rythm Of The Soul

התבלבלתי בשם...

למתופף קוראים דייב ווקל עוד דיסקים מומלצים:Heads Up Hard Wired Synergy Transition Rythm Of The Soul

HadesK

New member
אני מכירה

אותו , המורה שלי לתופים נתן לי לשמוע אותו , רציתי ללכת להופעה אבל לא היה לי עם מי..... הייתה? מישהו היה? Hades

כן ....

היה הופעה מדהימה סולואים מדהימים שאת לא יודעת מאיפה הם יוצאים הייתי גם בכיתת אומן שלו ברימון והוא חתם לי על הסנר!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! מיסגרי אותו ותליתי

המתופף של טורניקט הוא

המתופף הכי טוב שקיים ומי שלא שמע אותו מפסיד, הוא מתופף בכל הסגנונות כולל ג´ז כולל בלאק כולל פרוגרסיב, והוא כותב מדהים , אתם חייבים לשמוע אותו לפחות פעם אחת ואז לקבוע מי המתופף הכי מרשים וטוב שקיים

חולוני

New member
מסכים ב 1000 אחוז !!

כבר לא פעם אמרתי שטד קירקפטריק הוא המתופף הכי טוב ששמעתי, והרבה חשבו שאני סתם מקשקש מכיוון שהם בכלל לא שמעו אותו בחיים שלהם. אבל באמת, באמת טד הוא מתופף מדהים ! ואני אומר לכם שהוא המתופף הכי טוב שאי פעם שמעתי. אני שמח שמצאתי עוד אנשים שחושבים ככה, כמוך קארל..מקווה שיש עוד כאלה..

נעל

New member
אחד מהמוצלחים שלהם באמת

ונעל מתייחסת כאן בעיקר לטראק הראשון (שהיא ראתה כבר ביקורת שהכתירה אותו כאחד משירי המטאל היפים ביותר שנכתבו מעולם), למרות שגם הקאברים נחמדים (מעניין במיוחד The Big Medley). עכשיו רוץ לקנות את Images & Words, ובעודף את Awake. נעל

הם מעולים ללא ספק ....

יש לי את כל הדיסקים שלהם ולדעתי הם אחת מלהקות הפוגרסיב הכי טובות איי פעם

MuffinMan

New member
והכי טובה כיום

לא שיש יותר מדי. ואני לא מחשיב את LIQUID TENSION, בגלל שזה יותר הרכב שמנגן פעם ב... ולה להקה. אליאב

למעלה