תודה ושאלה

john1987

New member
תודה ושאלה

דבר ראשון, רציתי להודות לגאון המטורף שיושב לו אי שם במדגלי yes שחשב על הערוץ הזה. הוא הערוץ האיכותי ביותר בטלוויזיה והוא הסיבה העיקרית שעברנו (שוב) מהכבלים (טפו טפו טפו). רציתי לשאול - מה התוכניות שאתם מתכננים לרכוש בעתיד? יש סיכוי שתרכשו את סדרת המופת פיוצ'רמה (מהיוצר של הסימפסונים)? אולי אחת מן הסדרות שמופיעות להן בStar World כמו בוסטון פאבליק? ייתכן ותרכשו את "סקס והעיר"? אולי במקרה תעבירו את פרייז'ר אליכם לאימוץ קבוע (סדרה כזו מתאימה הרבה יותר לערוץ שלכם)? כמו כן, מה מתוכנן לעונת הקיץ? בתודה מקרב לב, יונתן.

assafTV

New member
יס פלוס לא לוקחים מאחרים

בגדול, המנטרה של יס פלוס היא לא לשדר מה שכבר שודר בערוצים אחרים. פיוצ'רמה נרכשה על ידי ביפ ותשודר שם, מתישהו. העונה הרביעית שלה התחילה בסטאר וורלד ביום ראשון האחרון (עם שידור נוסף בימי שישי בלילה). גם משפחת סימפסון משודרת שם ועונות חדשות צפויות להגיע, מתישהו, לערוץ 1, כמו כן הסדרה משודרת מדי יום בסטאר וורלד. בוסטון פאבליק משודרת בסטאר והזכויות עליה נמצאות בידי קשת, ששידרה אותה בביפ ובערוץ 2. סקס והעיר כבר שודרה הן בערוץ 2 והן בערוץ 3 וזכיינית ערוץ 2 רשת רכשה שוב את הזכויות לכל העונות, היא צפויה לשדר את כל הפרקים בהמשך השנה. באשר לפרייז'ר, העונות המתקדמות ממילא משודרות בטלעד (אי שם בימי ראשון לאחר חצות) אבל אם המלך היל הגיע ליס פלוס, אולי אולי אולי אולי - א-ו-ל-י, בעתיד, מתישהו, אם זה יתאים, ישקלו אם לשבץ. בינתיים - לא. מה שאני רוצה לדעת אגב, זה אם יש תאריך, כללי לכל הפחות, לשיבוץ פמילי גאי? באופן כללי, נכון שהכי טוב שערוצים כמו יס פלוס או ערוץ 3 יהוו בית חם לסדרות רכש על פני ערוץ 2, שמשבץ אותן בשרירותיות, מתעכב בשידור עונות חדשות ונטוי לשינויי לוח מתמידים, אבל היתרון של שידור בערוץ 2 הינו שכך כל צופה טלוויזיה יכול לצפות בסדרות הנ"ל. כמו כן, לא כל סדרה מתאימה ליס פלוס/ערוץ 3, ויש גם ענינים חוזיים שמונעים לפעמים רכישת סדרה כזו או אחרת וכאמור ביס פלוס, יש שיקולי פרוגרמינג שהביאו לכך שמביאים רק סדרות בעלי אופי מסוים, ורצוי כאלו שמעולם לא שודרו בערוץ ישראלי או שנקלט בישראל.

chiff4

New member
נדמה לי שכבר שאלו אבל אז מה ..

אממממ...יש מצב שהסדרה בוסטון פאבליק תגיע ?כאילו אבל מההתחלה כי לא ראיתי הכל ראיתי רק פרקים בודדים שהייתי בתבל(טפוי חחחח ) אבל אני יודע שזו סדרה טובה אז אפשר?(ומה עם משמרת שלישית-יש מצב?)

E2100

New member
פרייז'ר משודר עכשיו בערוץ2

כל ראשון בשעת חצות 2פרקים

yesplus

New member
העתיד...../images/Emo57.gif

אני מעדיפה לספר על התוכניות החדשות שרכשנו רק חודש מראש. לקראת סוף חודש אני מפרסמת אותן כאן. פעם ב... גם גולשים לעיתונים פרטי מידע נוספים, ואז אני מוכנה להתייחס אליהם (נו, זה לא שיש לי ברירה
). אבל ככה, אני מעדיפה לעבוד "מחודש לחודש" ולנסות ליצור "גורם הפתעה". לגבי ההצעות שלך, כמו שאסףTV הסביר, אנחנו מעדיפות מיחזור מינמלי של סדרות... בנושא האנימציה (הזכרת את פיוצ'רמה), כמו שהבטחנו נעלה את "איש משפחה" Family Guy (בנוסף למלך היל שכבר רצה) בחודש אוגוסט. תאריך מדוייק יפורסם בהמשך. ואם פספסת את הסקופ, אז "משפחה בהפרעה" Arrested Development תתחיל ביום ראשון ה- 27/6. וזו המלצה חמה ממני.

Scaly

New member
אני לא מאמין!!!!

הידיים שלי רועדות1!!! famliy guy!!!!!!!!!!!!!!! אוווווו אלוהים|!! איזה תוכנית! איזה!(אני לא שואל כן...אני כאילו בקטע של הצהרה יותר)

למעלה